Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Heroes: Trails into Reverie 2023 Ortasında Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı NIS America, The Legend of Heroes : Trails into Reverie'nin batıda 2023 yazında Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC'ye, daha sonra PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Bu kaderi talihsizliklerle dolu üç figürü nasıl bir kader bekliyor? Rean Schwarzer, Lloyd Bannings ve maskeli figür "C" arasında geçiş yapmak için Crossroads sistemini kullan ve bu ana karakterlerin kaderlerini ve Zemuria'daki konumlarını belirle. United Front gibi yeni özelliklere sahip elden geçirilmiş taktiksel savaşa dal ve True Reverie Corridor'un koridorlarında yeni dostlar ve meydan okumalar keşfet!
 
Duyuru Videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Legend of Heroes: Trails into Reverie pc ps4 ps5
Kerbal Space Program 2, 24 Şubat 2023'te PC için Erken Erişim'e Çıkıyor Evoland ve Fallout 3'ü Epic Games Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

23.10.2022 13:45:49

0
1

BSC Misafiri

23.10.2022 10:40:46

0
Oyunu Nintendo japon eshop dan almıştım çoktan bitirdim japonca olarak hahah Avrupa'ya daha yeni geliyor vah vah garibim Avrupa :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız