Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'a İki Yeni Ücretsiz Multiplayer Haritası Geldi


       Oyun dünyasının en beğenilen yapımları arasında gösterilen The Last of Us için bildiğiniz gibi içerikler gelmeye devam ediyor. Naughty Dog son olarak oyunun multiplayer moduna iki yeni harita ekledi.
 
      Bunun yanında yapımcı ekip pek çok PlayStation 4 sahibinin oyunun multiplayer modunda karşılaştığı eşleştirme hatası için de bir açıklama yaptı. Naughty Dog, sorunun çözümü için yapılacak en iyi şeyin PlayStation ekibiyle çalışmak olduğunu belirtti. Firma, birden fazla ekiple ortaklaşa çalıştığı için sorunun tam olarak ne zaman çözülmüş olacağını bilemediklerini ekledi. Yapılan açıklamaya göre eşleştirme sistemindeki sorunlar bir kaç hafta içinde çözülmüş olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the last of us ps3 naughty dog sony ps4
Nintendo'nun PAX Prime'da Göstereceği Oyunlar Belli Oldu Flappy Bird Yapımcısının Yeni Oyunu, Şimdiden Bir Sürü Klona Sahip
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

22.8.2014 19:34:26

0
Dandirik haritalara 10, 20 lira fiyat çeken yapımcılar görsünler bunu. Kim bilir ne kadar detaylı olacak, Naughty quality der geçerim.

veli@1144

22.8.2014 07:53:25

+1
Eşleşmelerden ziyade sunucu bulmak uzun sürüyor ps3 tak diye bulur şak diye girerdi :) arkadaş o hükümet binası nedir ya her yan açık hertaraftan gelebiliyor adam karşına oynanmıyor :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız