Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Evil Within 2 için Kısa Görüntüler Yayınlandı

   Bethesda Softworks, Tango Gameworks tarafından geliştirilen korku hayatta kalma türündeki The Evil Within 2 için kısa kısa oynanış görüntüleri paylaştı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   The Evil Within 2'de dedektif Sebastian Castellanos karakterini oynayacaksınız. Dedefik Sebastian Castellanos kızı Lily dahil her şeyini kaybetmiştir ve Sebastian Castellanos kızını kurtarabilmek için eski hayatının yıkımından sorumlu olan örgüt Mobius'la ortak çalışmak zorundadır. 
 
   The Evil Within 2, 13 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Evil Within 2 Bethesda Tango Gameworks Shinji Mikami
PS Store'da Büyük Japon Oyunları İndirimleri Başladı Assassin's Creed 1998'de Yapılmış Olsaydı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.7.2017 13:44:33

+1
Merakla beklediğim oyun 266 tl olduğu için almayacagım umarım korsanı çıkar prey gibi 5 gündede para göz bethesdaya para kaptırmam aksi halde 50 tlye dü?tüğü zamana kadar beklerim sorun degil benim icin

Jer Aders

6.7.2017 12:44:38

+1
O değilde grafikler böyle olursa süper olur.

2K

6.7.2017 12:26:22

0
E3'de duyurulduğuna en çok sevindiğim oyunlardan bir tanesi. İlk oyun çıkışında çok sorunluydu, aksiyon mekanikleri sorunluydu, oyuna ekledikleri kaş nerdeyse her şeyi kapatıyordu. Fakat yarattığı gerilim duygusu ve konusu gerçekten çok iyiydi. Devamının gelmesi gerekliydi, ilk oyunda açıklanmayan çok kısım kaldı umarım bu oyunla her şeyi öğrenebiliriz. Bu arada ilk oyunu oynamayanlar, oynamak isteyenler ya da bir kez daha oynayayım 2 gelmeden diyenler için tavsiyem -Oyunu New Game Plus olarak bir kez daha bitirin çünkü toplanacak, okunacak yazıların hepsi değişiyor, konu hakkında daha çok bilgi veriyor. -DLC'leri oynayın, oyunun konusu hakkında, bilmediklerimiz hakkında baya şey açıklıyor. -Karakterler hakkında bilgi veren kısma girip okuyun, tüm yaratıklar hakkında çok detaylı açıklamalar var.

Megathrone26

6.7.2017 08:27:34

+4
Merakla bekledigim bir oyun. İlkini de cok sevmistim

m.A.A.d city

6.7.2017 03:49:47

+4
Alacağım oyunlar arasında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız