Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Escapist, Erken Erişime Açıldı


     Worms geliştiricisi Team 17'nin 'hapishaneden kaçma simülasyonu' diyebileceğimiz oyunu The Escapists, Steam'in Erken Erişim sistemi sayesinde PC oyuncularının beğenisine sunuldu.
 
      Xbox One için de 2015 yılı içerisinde çıkış yapacak olan oyunu, şu an Steam'den 9.99$'a satın alıp hemen denemeye başlayabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Escapists Team 17 PC Xbox One erken erişim early access steam
Battleblock Theater'ın Geliştiricisi Yeni Oyunu Game 4 için Bir Video Yayınladı Xbox Live'da Rockstar Kampanyası Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WayneCorp

20.10.2014 00:42:02

0
bence çok keyifli oyun, aldım arada oynuyorum. Craft sistemi güzel olmuş(oyunda craft notları buluyorsunuz ya da karaborsadan alıyorsunuz). Ben dışarıdan hiç yardım almadan oynadığım için ilk hapishaneden kaçmam 38 gün sürdü ki kaçması en kolay olanı buymuş:) Şimdi zorluk derecesi bir fazla olana geçtim(easy) kaçma yolları üzerine araştırma yapıyorum. Hapishane rutinlerine uyum sağlayıp bir yandan da kaçış yolu hazırlamaya pek zaman kalmıyor tabi:) Yaşı büyük arkadaşlarıma özellikle tavsiye ederim.

Fadeout

21.8.2014 00:54:01

+1
Konusu ilgi çekiciydi dayanamadım aldım oynanış zevkli, bağımlılık yapıyor hapisane'den kaçmak epey zor :))

[__Zahid__]

21.8.2014 00:45:28

-3
adamların 90lı yıllarda yaptığı oyunların grafikleri daha iyiydi be. pixel art popüler anladıkta bu pek art olmamış. direk kalitesiz pixel grafikler olmuş. pokemon oyunu gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Escapists
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız