Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'ın Dupe Açığına Erken Müdahale


    MMO oyunları için önemli hatalardan Dupe açığı geçtiğimiz günlerde The Elder Scrolls Online için de keşfedilmişti. Bu açıkta oyuncular istedikleri eşyayı klonlayabiliyorlardı. Dolayısıyla oyunun ekonomisi de büyük ölçüde etkileniyordu. Fakat ZeniMax, oyunun bu açığına erkenden müdahale etti. 
 
    Gelen haberlere göre eşya klonlama işi oyunda bulunan Guild bankalarından yapılıyordu. ZeniMax ekibi de bu haberin yayılmasının ardından Guild banka sistemini geçici olarak kapattı. Yapılan açıklamalarda, açıktan faydalanan kullanıcılara yapılacaklarla ilgili bir şey belirtilmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Ubisoft'un Çalışan Sayısı 9 Yılda 9200 Kişiye Ulaştı Cevat Yerli: "Mantle Teknolojisi, Sinematik Kaliteyi Yakalamamıza Yardımcı Olacak"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jim Carrey

21.4.2014 20:24:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS Okuduğum yorumlara göre bu bug oyunun betasında da varmış ve o kadar raporlanmasına rağmen Zenimax daha yeni müdahale ediyor. Çokta erken diyemeyiz.
Eğer öyleyse cidden kötü.Her oyunda hileyle karşılaşmak zorunda mıyız

FERFEROS

20.4.2014 12:05:29

0
Okuduğum yorumlara göre bu bug oyunun betasında da varmış ve o kadar raporlanmasına rağmen Zenimax daha yeni müdahale ediyor. Çokta erken diyemeyiz.

smalsrol

19.4.2014 23:21:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54 hiç bişi yapmazlar. oyun daha açılalı 1 ayı doldurmamış dupe yaptılar diye o kadar adamı banlayıpta kötü reklamı göze almaz kimse. sineye çekecekler
Karakterler silenebilir, GTa v de oldugu gibi.

Vincent54

19.4.2014 20:56:50

0
hiç bişi yapmazlar. oyun daha açılalı 1 ayı doldurmamış dupe yaptılar diye o kadar adamı banlayıpta kötü reklamı göze almaz kimse. sineye çekecekler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız