Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'da Bazı Suçsuz Oyuncular Banlanmış


     Geçtiğimiz günlerde Bethesta'nın MMO oyunu Elder Scrolls Online'da Dupe sorunun ortaya çıktığını sizlere aktarmıştık. Yapım yine bir sorunla gündeme geldi fakat bu kez oyunda ne bir kodlama hatası ne de bir açık bulundu. Yapımcı ekip dün resmi sitesinde, oyunda bazı kurallara uymayan oyuncuları banlarken yanlışlıkla hiç bir kusuru bulunmayan oyuncuların da banlandığını bildirdi.
 
    Durum fark edildikten sonra ZeniMax; banlanan oyuncuların banlarını derhal kaldırdığını, niyetlerinin asla böyle bir şey olmadığını ve bu durumdan zarar gören herkesten özür dilediklerini belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq.com mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Her Şey Olmaya Çalışan Oyun: Concursion Microsoft, Eden Falls'un İsim Haklarını Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KraveY

22.4.2014 01:38:26

-2
Ağzına sağlık. Senin gibilerinin var olduğu bilmek güzel.
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Burada TESO hakkında yorumda bulunanlardan kaçı oyuna sahip? Ben söyleyeyim, hiçbiri değil.

TESO'yu satın aldıktan sonra beta sürecine katılanlardan biriyim. Beta sürecinde garip UI hata mesajları gibi birçok bug yüzünden sıkılıp beta client'ı sildim, oyun betadan çıkıp yayınlandığı gün de indirip başladım.

WoW, DDO gibi MMO'ları uzun yıllar deneyimlemiş, GW2'de de az çok vakit geçirmiş biri olarak size TESO'yu anlatmak isterdim lakin sitenin kullanıcı kitlesine bakarsak lüzumsuz bir girişimde bulunmuş olurum. Zira adam sahip bile olmadığı oyuna sırf fiyatlandırmasına kıl kaptığı için ''çöp'' diyor.

İlk çıktığı süreç içerisinde bu sancıları yaşamayan bir MMO gördünüz mü merak ediyorum? Adamlar neredeyse her gün yeni patch yayınlayıp sürekli bir şeyleri daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar, kullanıcı kitlesi ile sürekli iletişim halindeler bu konuda. Oyun her gün daha güzel bir hale geliyor, kesinlikle beta sürecindeki TESO ile alakası yok şu anki şeyin. Hilecilerin arasında yanlışlıkla birkaç masum oyuncu da banlandıysa ne olmuş? Banlarını açmışlar hemen zaten, en kötü ihtimalle support'a ticket açarsın, çok mu zor? Bu tür subscription based oyunlarda attığın adım loglanıyor zaten, birkaç gün içinde ak koyun kara koyun anlaşılınca bir geri dönüş alırsın.

Zamanında steam'de MW2'deki bir hata yüzünden bir dünya oyuncuya VAC ban atılmıştı, sonra hata anlaşıldı da banlanan oyunculara özür olarak L4D2 hediye edilmişti, e bu da steam'in farkı. Milyonlarca insana hizmet veren bir şey işletiyorsanız ufak tefek hatalar yapabilirsiniz, önemli olan bunları ne kadar çabuk çözebileceğiniz.

Sağda solda oyuna sahip bile olmadığı halde ''çöp'' yakıştırmasını yapan, oyunun f2p olmasının mantıklı olmasını savunan, çoklu oyunculuk anlayışının LoL'den öteye gidemediği, MMO anlayışının da zaten exp. farm'dan ibaret olduğu, hele hele elder scrolls lore ile alakası bile olmayan, muhtemelen ne olduğunu da bilmeyen insan istemiyorsa satın almasın madem bu oyunu. Biz kullanıcı kitlesinden de, geliştirici kitlesinden de, oyundan da memnunuz.

Siz sağda solda oynamadığınız oyuna çöp derken biz Tamriel'da olacağız, fikrinizi ve bir umut zihniyetinizi de değiştirirseniz Daggerfall Covenant'a bekleriz sizi de.

Jim Carrey

21.4.2014 20:20:47

0
Şu oyunlara hile karışınca deli oluyorum arkadaş.Birisinin aklına şeytan illa giriyor ve sonra yayılıyor.Ardından efsane oyunların adı kötüye çıkıyor veya daha kötüsü oluyor

BSC Misafiri

21.4.2014 17:00:33

-1
Burada TESO hakkında yorumda bulunanlardan kaçı oyuna sahip? Ben söyleyeyim, hiçbiri değil. TESO'yu satın aldıktan sonra beta sürecine katılanlardan biriyim. Beta sürecinde garip UI hata mesajları gibi birçok bug yüzünden sıkılıp beta client'ı sildim, oyun betadan çıkıp yayınlandığı gün de indirip başladım. WoW, DDO gibi MMO'ları uzun yıllar deneyimlemiş, GW2'de de az çok vakit geçirmiş biri olarak size TESO'yu anlatmak isterdim lakin sitenin kullanıcı kitlesine bakarsak lüzumsuz bir girişimde bulunmuş olurum. Zira adam sahip bile olmadığı oyuna sırf fiyatlandırmasına kıl kaptığı için ''çöp'' diyor. İlk çıktığı süreç içerisinde bu sancıları yaşamayan bir MMO gördünüz mü merak ediyorum? Adamlar neredeyse her gün yeni patch yayınlayıp sürekli bir şeyleri daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar, kullanıcı kitlesi ile sürekli iletişim halindeler bu konuda. Oyun her gün daha güzel bir hale geliyor, kesinlikle beta sürecindeki TESO ile alakası yok şu anki şeyin. Hilecilerin arasında yanlışlıkla birkaç masum oyuncu da banlandıysa ne olmuş? Banlarını açmışlar hemen zaten, en kötü ihtimalle support'a ticket açarsın, çok mu zor? Bu tür subscription based oyunlarda attığın adım loglanıyor zaten, birkaç gün içinde ak koyun kara koyun anlaşılınca bir geri dönüş alırsın. Zamanında steam'de MW2'deki bir hata yüzünden bir dünya oyuncuya VAC ban atılmıştı, sonra hata anlaşıldı da banlanan oyunculara özür olarak L4D2 hediye edilmişti, e bu da steam'in farkı. Milyonlarca insana hizmet veren bir şey işletiyorsanız ufak tefek hatalar yapabilirsiniz, önemli olan bunları ne kadar çabuk çözebileceğiniz. Sağda solda oyuna sahip bile olmadığı halde ''çöp'' yakıştırmasını yapan, oyunun f2p olmasının mantıklı olmasını savunan, çoklu oyunculuk anlayışının LoL'den öteye gidemediği, MMO anlayışının da zaten exp. farm'dan ibaret olduğu, hele hele elder scrolls lore ile alakası bile olmayan, muhtemelen ne olduğunu da bilmeyen insan istemiyorsa satın almasın madem bu oyunu. Biz kullanıcı kitlesinden de, geliştirici kitlesinden de, oyundan da memnunuz. Siz sağda solda oynamadığınız oyuna çöp derken biz Tamriel'da olacağız, fikrinizi ve bir umut zihniyetinizi de değiştirirseniz Daggerfall Covenant'a bekleriz sizi de.

BSC Misafiri

21.4.2014 12:24:02

0
hilesiz bir oyun yok mu ulaaaaaaaaaaaan

BSC Misafiri

21.4.2014 09:32:00

0
kaynımıda banladı vicdansızlar

mehmedaltair

21.4.2014 06:16:54

0
O değil de güzelim serinin adını kirlettiler

Bushido Brown

21.4.2014 01:51:15

+3
yarım yamalak oyunu satın alın. üzerine aylık para ödeyin. suçsuz yere ban yiyin. ve benden sonra tekrar edin. "TESO oynarken eğleniyorum"

BSC Misafiri

21.4.2014 01:10:53

0
bu oyuna para verip emeğimin karşılığında ban alacaksam neden oynayayım ? hemde haksız yere ..

mementopolis

20.4.2014 23:54:43

0
Dupe gibi bir hata yap, millet kullandi diye banlayin. sonra bunu biz hakettik demeyin beta dönemi ne icindi ya ? . dup yüzünden basilan item veya paralari sifirlamayi anlarimda banlamayi anlamam. parami geri isterim arkadas kendi hatalari...cööppp...( oyuna sahip degilim)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız