Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online İçin Eşya Pazarı Oluşturuldu!

     TESO'nun da desteği ile oyun içerisinde eşya satmak, almak ve takas yapmak çok daha kolaylaştı. Forumda oluşturulan sistem sayesinde oyuncular satmak yada almak istediği eşyaları için konu açacak alıcılarını yada satıcılarını bekleyebilecek.

      Bu platform ile yapılacak alışverişler için yalnızca oyun gold'u geçerli olacak. Gerçek para ile yapılan satışlar bu platform tarafından desteklenmeyecek.
 
     Ayrıca Zenimax geçen hafta yayınladığı yenileme paketiyle oyun içerisindeki görevlerin işleyişini engelleyen sorunları düzeltmişti.
 
Sizin de oyunda alış-veriş yapmanız gerekirse bu adresi kullanabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG.com mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Zekice Hazırlanmış Bir Platform Oyunu, Project Totem Duyuruldu Transistor'da Zamanı Durdurma Özelliğimiz Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

14.4.2014 16:57:03

0
Yalnız para diye ağlayanları görüyorum . Bu oyuna 200 milyor Dolar harcanmış , İstesenizde istemezsenizde oyun bu parayı çıkarana kadar PAHALI olacak (world of warcraft gibi ama o çıktığı gün 1 milyar euro para kaldırmıştı.) Yani bu oyun büyük bir risk . Edit : Oyun euro istiyor ve Türkiye'de ekonomi belli yani bize online oyun oynamak haram .

BSC Misafiri

14.4.2014 16:47:21

0
tamam fazla para alıyorlar ama bu onların paragözlügünü göstermez hem zaten ne olursa olsun aylık ücrete ve oyunun fiyatına %100 indirim gelcek bide şu aylık ücreti çok abartmayın 3 ayada bir 3 aylık alırsanız pahalı olmuyor 20 euro kar oluyor

BSC Misafiri

14.4.2014 16:27:42

+1
yakında oyun içinden para karşılığı ile eşyada satar bunlar bu bizim bildiğimiz bethesda değil oyun 169tl 60günlük üyelik 99tl toplam 270 4 ay oynamak istesen 400tl yapıyor neredeyse bethesda da EA e özendi galiba son zamanlarda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız