Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division'dan Yeni Bir Hikaye Videosu


       Ubisoft, The Division için yeni bir hikaye videosu paylaştı. Paylaşılan bu videoda The Division'un dünyasında neler yaşandığı ve böyle acımasız bir dünyanın nasıl oluştuğuna dikkat çekiliyor.
 
        Karantina altına alınmış ve hiçbir dostun birbirini tanımayacağı oyununun Dark Zone adlı bölgesi için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
"Dying Light İle Yaz" Etkinliği Geliyor Charizard ve Weavile, Pokken Tournament'te Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

5.7.2015 21:09:35

0
E3 de gösterilen kısmı deneyen kişiler helikopter gelmeden çatışmaya girersek helikopter gelmiyor bu yüzden bir işe yaramıyor o yüzden herkes tetik içinde ne olacağını bilmeden helikopteri bekliyor demişlerdi. Düşünce eğer tanımadığınız kişiler ile oynuyorsak baya gerilimli olacağa benziyor fakat hala survivor kısmını göremedik oyunun piyasada binlerce olan co-op shooter gibi duruyor hala.

mementopolis

5.7.2015 19:51:14

+1
Dark Zone sacmalik kaldiki hicbir noktada kimse birbirini tanimayaya bilir. zirf oyuncular beli bir nktaya kadar (zorunlu olarak) oyun keyfi baltalanmasin diye birlikte oynayacak.

EyesNight

5.7.2015 12:13:52

-2
Bu oyunda hikayeye gerek yok hikaye derdine düştüyseniz ubisoft çok uzak bir durak

BSC Misafiri

5.7.2015 04:56:19

0
5 mart 2015 mi.?????

BSC Misafiri

5.7.2015 04:56:11

-1
O değilde oyun downgrade yiyerek bu hale nasıl geldi onun bir videosunu çekseler...

neo-life

4.7.2015 16:42:28

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Doctor Strange MMO-RPG bir oyuna hem Senaryo getirsinler,hem MMO RPG olsun? Kendi senaryonu yazmak varken pek de gerek yok. Ya multiplayer olacaktı. Ya da SP sadece.
Kendi senaryonu kendin yazmak derken? Çoğu mmo oyunda olduğu gibi boş boş arkadaşınla gezip sağadan soldan çıkanları öldürmek mi ? yada air drop yakalamak air drop u aldıktan sonra gruptaki arkadaşlarını çekip vurmak mı? Eğer kendi senaryonu yazmaktan kastın bu saydıklarımsa gördün mü bak oyun olmadan da yapılabiliyor oyuna pek gerek yok hayal etmek yeter .Ya da benim bilmediğim başka gerçekten dediğin gibi iyi bir hikayenin ortasına girip kendi yazdığımız kaliteli bir hikayenin parçası olabiliyor muyuz?Bir de bir oyun hem sp olup hem de mp olamıyor mu? bu bir kural mı?

BSC Misafiri

4.7.2015 15:50:11

0
Merhabalar BSC ekibi.Vidoenun sonunda görüldüğü züere oyun 8 Mart 2016'da çıkışını yapcak. Fakat BSC künyesinde çıkış tarihi belli değil yazıyor.Düzeltirseniz sizin için daha iyi olur diye düşünyorum :)

Return to Monke

4.7.2015 15:17:00

0
MMO-RPG bir oyuna hem Senaryo getirsinler,hem MMO RPG olsun? Kendi senaryonu yazmak varken pek de gerek yok. Ya multiplayer olacaktı. Ya da SP sadece.

neo-life

4.7.2015 11:34:09

+1
Hikayeyi videoyla anlatacağına oyun 1000 kere ertelendi adam gibi bir de senaryo modu koysaydın daha mantıklı olmaz mıydı? ubisoft bizde o hikayeyi oynayarak deneyim etseydik böyle bir dünyayı ve atmosferi sadece online bir oyuna heba etmek sanki insanların birbirine güvenmemesi gerekeceği ilk online oyunmuş gibi lanse etmeye çalışmak bile oyunun kalitesinden ipuçları vermeye yetiyor.

Geldimmigordun

4.7.2015 03:36:56

+1
şu oyuna bir hikâye modu gitmez miydi br ubi böyle güzel kurgulanmış atmosferi muazzam bir oyuna 5 saatte olsa yeterdi be
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız