Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew'in Açık Betası Önümüzdeki Hafta PS4 ve Xbox One için Çıkacak

 
   ABD'nin tamamını haritasında barındıracak olan The Crew'in PlayStation 4 ve Xbox One için beklenen açık beta tarihi nihayet belli oldu.

    Ubisoft'un bugün yaptığı açıklamayla The Crew'in açık betasının 25 - 27 Kasım tarihinde oynanabilir olacağı kesinleşti. Açık betada Midwest ve East Coast adlı bölgelerde yarışacağız. Oyunun Street ve Drift modları PvP için açık olacak. Ayrıca oyun hakkında bilmeniz gereken her şeyi açıklayan The Crew'in 101 adlı tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

    The Crew ise 2 Aralık 2014 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
xbox one ps4 the crew pc yarış open world
Project Cars'ın Yeni Ekran Görüntüleri Söylenti: Destiny'nin The Dark Below DLC'sinin Açılış Videosu Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

D3bian

22.11.2014 21:08:02

0
Arkadaş oyunun grafiğine etrafa laf söylüyorsunuzda bahsettiğiniz firma ubi ve bu oyunu para ile satıyor, ubi para almadan sizi zevkle oynatır mı?(Gerçi para versenizde pek zevk ile oynatmıyor) oyun çıktıktan sonra güzel bir inceleme yapmaklazım bende para sıkıntısı olmadığı için ben gold sürümünü aldım, para sıkıntısı olan arkadaşlar oyunun çıktıktan sonra incelemerine bakarak almalarını tavsiye ederim :)

Project Scorpio

21.11.2014 15:08:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel PC'ye open-beta gelmeyecek mi ? Ömrümde ilk kez pre-order yaptığım oyun oldu kendisi.. :)
Bu oyunun gerçekten neresini beğendin? Oynanış desen sıkıcı, grafikler desen vasat, şehir desen ruhsuz neresinden tutsan elde patlıyor. Paranı çöpe vermişsin geçmiş olsun.

asilcenk

21.11.2014 11:28:15

0
8-10 Kasım daki kapalı betasını PS4'te oynadım. Eksileri; - Çevre Grafikleri çok kötü - Sürüş kendine özgü (Kötü yada iyi diyemem o yüzden) - Beta olduğu için az araba seçeneği vardı - Hasar alma modellemesi bence güzel değil - Araba ile başka bir arabaya arka köşeden çarptığınızda hiç bir şey olmamış gibi yola devam ediyorsunuz (aynı watch dogs gibi) Artılar - Devasa harita - Görsel modlar (sokak modları hariç betada diğer modlar yoktu, onlarda gelince yeterli olacaktır) - Sadece sürdüğünüz arabanın grafiği güzel - Cinematic' leri güzel Kotanız var ise mutlaka indirin ve deneyin, herkesin oyun zevki farklı. Ama PS4'te GTAV var iken şahsen ben para verip Crew'i almam... Bence Ubisoft The Crew ve Watch Dogs'u birleştirip yeni bir oyun yapar ise çok başarılı olabilir...

BSC Misafiri

21.11.2014 00:34:45

0
Arkadaslar sakin yanlis anlamayin PS4 betayi uzun sure oynadim kod ile gelen ilk beta. Beta'ya bakarak fikir vermek olmaz ama grafik yonunden cok cok zayif sanki ps3 araba yarisi gibi. Bir forza ya da gt beklemeyin. Onun disinda surus dinamikleride cok acayip. Tam sim degil, arcade degil diyeceksiniz ki ikisinin arasinda birsey! Ama o hic degil. Ne arcade ne sim nede ikisinin dengesi surus dinamikleri. Kotu degil kesinlikle ama bir Need For Speed ya da Forza Horizon tarzi surus dinamigi degil. Oynadiginizda anlayacaksiniz. Senaryo klise dursada anlatimi ve sunumu harika olmus. Arac modifiyesi ise betada pekde videolarda gosterildigi kadar genis degil. Muzikler guzel sesler ise Watch Dogs oyunundaki gibi arabalarin motor sesleri cok yetersiz ve ayni gibi bunu yuksek ve kaliteli muzik ile bastiriyolar. Beta pek iyi degil benim gorusum ama tam surum cok farkli olabilir.

responsible

20.11.2014 22:53:12

-3
Milletin indirip indirmeyeceğine, zevkine , görecesine karışmayın arkadaş. Adam indirir oynar isterse oynamaz. Hep bir engel olma , ''ben yaptıysam o da yapsın'' havası var yorumlarınızda (genel olarak) yapmayın. Görüşünü bildir , beğenmedin mi ? BEĞENMEDİM de. Yok çöp yok indirmeyin yok kotanıza yazık. Şu fazlalıkları atın üzerinizden artık. İnsanların zihnini zehirlemeyin. İyi oyunlar.

KoRnTuNeS

20.11.2014 22:11:57

+3
boşuna indirmeyin kotanıza yazık, ilk betayı oynadım ve indirdiğime pişman oldum. ikinci betada tekrar davetiye gelmişti ama direkt forumda verdim bütün keyleri.

Frobe

20.11.2014 22:07:11

0
PC'ye open-beta gelmeyecek mi ? Ömrümde ilk kez pre-order yaptığım oyun oldu kendisi.. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
78 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız