Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew'a Yeni Oyun Modları, Araç Parçaları ve Ücretsiz Deneme Sürümü Geliyor

 
      Ubisoft, The Crew'ın yeni büyük güncellemesiyle gelecek içerikleri detaylandırdı. Yarın yani 1 Temmuz'da yayınlanacak bu güncelleme oyuna yeni bir araç ve yeni özellikler getiriyor ve oyundaki bazı küçük hataları düzeltiyor. 
 
       Güncellemeyle birlikte oyunun season pass sahileri Mercedes-Benz 300 SLR'a ücretsiz olarak sahip olabilirler. Season pass'e sahip olmayan oyuncular ise bu aracı bir hafta sonra satın alabilecekler. Aracın yanında bu güncelleme oyuna The Crown adında yeni bir PVP oyun modu ekliyor. Bu modta oyuncular bir tacı olabildiğince uzun süre elinde tutmaya çalışacak. Bunu yapmak için rakip araçların size çarpmasına engel olmanız gerekiyor.
 
       The Crown modunun yanında bu güncellemeyle artık tüm oyuncular lobide yarışmak istedikleri PvP etkinliğini seçebilecek. Ek olarak yeni spoiler parçaları, faction görevleri, 11 yeni Assassin's Creed stickerları güncellemenin getirdiği yenilikler arasında yer alıyor.
 
      Son olarak bu güncelleme sonrasında oyunun PC sürümünü oyuncular Uplay veya Steam üzerinden 2 saatliğine ücretsiz deneyebilecek. Bu 2 saat içinde yaptığınız ilerlemeler oyunun tam sürümüne aktarılabilecek ve bu ücretsiz deneme süresinde oyunun co-op modunu deneyebileceksiniz. 
 
      The Crew'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ubi.com xbox one ps4 the crew pc yarış open world
LEGO ile Kocaman Bir StarCraft II Haritası Oluşturuldu Minecraft'ın PC Satışları 20 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
78 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız