Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew Yönetmeni Beta Süreciyle İlgili Konuştu


    PC'de uzun süreden beri test sürecinde olan The Crew'in betası geçtiğimiz gün PlayStation 4 ve Xbox One için başlatılmıştı. Oyunun yönetmeni Julian Gerighty, The Crew için yapılan beta süreciyle ilgili konuştu.
 
    Gerighty, "Şöyle bir durum var. Yaptığımız betalarda oyunu gerçekten teknik anlamda test ediyoruz. Bu yüzden oyunun beta döneminin reklamını fazla yapmak istemiyoruz. Çünkü betayı üç kez oynayıp, oyunun kendisi için bütün hevesini kaybeden insanları görmek istemiyoruz. Yaptığımız oyun güzel. Yanlış anlamayın, The Crew'in betasını oynamayın demiyorum. Oynayın ama bunun teknik bir test olduğunu unutmayın. Bu yüzden oyunun asıl sürümünde sizi daha farklı şeyler bekliyor olacak." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
xbox one ps4 the crew pc yarış open world
DayZ, Konsollarda PS4'e Özel Olmayacak Battlefield: Hardline ile eSpor Desteklenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frobe

1.10.2014 21:02:55

0
Sürüş dinamikleri Watch_Dogs falan değil. Çok abartı yorumlar var. Klavye ile oynadıysanız bilemeyeceğim ama ben PC platformunda Xbox 360 Gamepad'i ile oynadım ve oyundan çok keyif aldım. Ömrümde ilk kez sıfırdan çıkış yapan bir oyunu pre-order yaptım beta bittikten sonra. Hiçbir oyundan almadığım keyifleri aldım şahsen betada.. O devasa map'te Los Angeles'tan arkadaşımla beraber iki araba yola koyulduk, oyun zamanı ile 1,5 gün sürdü Las Vegas'a varmamız.. Yolda başımıza bir çok macera geldi. İnanılmaz keyif aldık. Menülerde bir kaç bugla karşılaştım. Ara sahnelerdeki animasyonlarda ufak tefek hatalar gördüm hepsi bu. Adamlar bunları düzeltmek için beta yapıyor zaten. L.A.'den Vegas'a giderken ormanlık bir alandan geçtiğim sırada günbatımının ağaçların arasından yola vurduğu an arkadaşımdan rica ettim, bi' kaç dakika kenara çektik, manzarayı izledim. Otoyollarda hız yapmak, kokpit kameraları, şehirlerin ve haliyle haritaların devasalığı çok hoş gerçekten. Sadece araç detaylarını biraz daha iyi görmek isterdim. En azından NFS: Rivals'taki kadar olsalar yeter fakat sadece 1-2 araç modeli görebildim oynadığım süre içinde. Beni tek sinir eden olay trafikteki araçlar olmuştu :) Yapay zeka biraz özürlüydü, gereksiz trafik kazaları olup trafik kilitleniyordu şehrin göbeğinde. Onlar da düzeltilir. Şahsen benim GTA V'ten sonra en çok beklediğim ikinci oyun.. (PC Platformu için :))

Leon

1.10.2014 18:13:51

0
Sürüş dinamiklerini Watch Dogs'dan kopyalamışlar yine şaşırtmadı Ubisoft.

Guest-8FB5351A6

1.10.2014 17:53:01

0
umarım dediği gibidir eğer betadaki grafikler ile çıkarsa oynamaya deymez.

porsux

1.10.2014 14:20:41

0
teks orun grafiklerde değilki araç kontrolü çok basit biraz daha kullandıgımız aracın bir ağırlığının oldugunu hissettirmeli bize

SkYHawKTR

1.10.2014 14:17:06

0
Biraz daha geliştirip tekrar oyuncular için test sürecine sokmaları lazım. Problem yaşayacaklar yoksa oyun çıkışında...

Project Scorpio

1.10.2014 13:08:25

+2
Betayı oynadım ve hiç beğenmedim tam surumde bu grafiklerle gelirse şimdiden patladı zaten.

pcrex

1.10.2014 12:51:09

-1
sözün özü, betayı oynayıp da oyunun kendisini almamazlık etmeyin! bak o kadar izin verdik betasını oynamanıza :) demişler. şahsen oyunun betasında baya bir gezindim ve full sürümü almayı kesinlikle düşünmüyorum. oyunun zaten tek esprisi devasa haritasıydı, online özellikleri için oynamak isteyenler bir bakabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
78 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız