Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited Yapımcısı Geri Dönüyor!


    Atari'nin iflas öncesi zor döneminde, yani finansal krizinde kapıları kapatılan Test Drive Unlimited serisinin yapımcısı Eden Games'ten sevindirici bir haber geldi. Atari'nin bu sene içerisinde kapattığı Eden Games, geri dönüş yapıyor. Firmanın resmi sitesinde, "Eden Games geri döndü" başlığıyla bir haber yayınlandı. Bu haberde daha fazla bilginin yakında verileceği belirtildi.
 
Bekleyelim...

Bu haberin bağlantısı
URL
Test Drive Unlimited 2 PC PS3 Xbox 360 Atari Yarış
Wolfenstein: The New Order'dan Yeni Görseller The Witcher Yapımcısı, Yeni Stüdyosunu Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

4.8.2013 09:40:42

+2
quote:

Orijinalden alıntı: memoplayer Şuan sistemin saçmalıkları nedeniyle alıntı yapamıyorum ama BelieveMe ve ilgilenen diğer aradaşlara hitaben yazayım: The Crew, TDU geliştiricilerince kurulan Ivory Tower tarafından geliştiriliyor. Kendilerine port gibi konularda Reflections gibi farklı konular yardımcı oluyor. Bu bilgileri Ubisoft'un Temmuz ayındaki Developer Conference'daki sunumunu inceleyerek doğrulayabilirsin. Konuyla ilgili blogumda yazdığım haber için resume-game isimli blogumda yazdığım "Ubisoft'tan The Crew ve Yeni Neslin Port Süreci Hakkında Açıklamalar" isimli haberi okuyabilirsin. (link koyamıyorum, yorumda hata aldığım için) Kaynak olarak kullandığım Eurogamer sitesindeki "How The Crew was ported to PlayStation 4" isimli haberden de konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek mümkün. Eden Games evet kapatıldı ve şuan Ivory Tower adı altında The Crew'yu geliştirmekteler. İyi oyunlar!
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-how-the-crew-was-ported-to-playstation-4 It's a new project created from ex-Test Drive Unlimited staff who've formed a new studio - Ivory Tower - and are producing the core PC version of the game (and, we suspect, the Xbox One version @memoplayer kaynak ve bilgi için teşekkurler UBI'nin oyunu The Crew'de ki işleri bitince Eden games çatısı altında yeniden çalışacaklar...

memoplayer

4.8.2013 09:19:15

0
Bir alttaki yorumdaki düşük cümleler için kusura bakmayın. Siz beni anladınız :)

memoplayer

4.8.2013 09:15:22

0
Şuan sistemin saçmalıkları nedeniyle alıntı yapamıyorum ama BelieveMe ve ilgilenen diğer aradaşlara hitaben yazayım: The Crew, TDU geliştiricilerince kurulan Ivory Tower tarafından geliştiriliyor. Kendilerine port gibi konularda Reflections gibi farklı konular yardımcı oluyor. Bu bilgileri Ubisoft'un Temmuz ayındaki Developer Conference'daki sunumunu inceleyerek doğrulayabilirsin. Konuyla ilgili blogumda yazdığım haber için resume-game isimli blogumda yazdığım "Ubisoft'tan The Crew ve Yeni Neslin Port Süreci Hakkında Açıklamalar" isimli haberi okuyabilirsin. (link koyamıyorum, yorumda hata aldığım için) Kaynak olarak kullandığım Eurogamer sitesindeki "How The Crew was ported to PlayStation 4" isimli haberden de konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek mümkün. Eden Games evet kapatıldı ve şuan Ivory Tower adı altında The Crew'yu geliştirmekteler. İyi oyunlar!

BSC Misafiri

4.8.2013 07:12:29

0
tdu 1 tadında bir tdu3 bekliyorum o zaman... tdu 1 deki araç sürüşü ve tdu2 den daha iyi grafikler... açık dünya oynanışına sahip yarış-gezme oyunu yok piyasada yani buna ihtiyaç var. hatta ben bu firmanın saf bir şehir içi araç sürme simulasyonu çıkarmasını isterdim açıkçası şöyle yer yer yoğun trafiğin olduğu ortalıkta polislerin gezdiği, trafik kurallarına uyma zorunluluğumuzun olduğu farklı hava ve yol koşullarında açık dünya oynanışı ile trafikte gezinmek yada ne bileyim kısaca tdu2 tadında fakat bir taksi simulasyonu gibi birşey diyelim... g27 direksiyon setime tam uyumlu yani debriyaj ve 6 ileri vitesi tam manasıyla destekleyen ender oyunlardan birisidir tdu serisi o yüzden benim için çok önemlidir... not: olmayacak duaya amin :)))

BlackBeasT

4.8.2013 05:07:38

0
Ps2 zamanında olduğu gibi ufaktan yine korku oyunları furyası başlamışken yeni Alone in the dark iyi olurdu tape ilk oyun olan Alone in the dark çizgisinde eski RE havasından çalar ise Eden Games ,Driver Club, Forsa 5 , The Crew ,NFS rivals bunlar sırada iken şimdilik Test Drive gerek yok

BSC Misafiri

4.8.2013 02:22:32

0
Alone in the dark 5 i yapan firma değil mi bu?İsimlerinin hakkını veriyolar cidden ediyolar yani

einhander

3.8.2013 21:12:34

0
kickstarterdan fınansal kuvvet toplayabılırler oyun yapımı ıcın

BSC Misafiri

3.8.2013 21:04:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: oxlayer boşu boşuna dönmesinler çünkü oyunları çöp.yine çöp olacak nedenmi öyle iyi oyunlar varki yanına yaklaşamaz.
ummadık taş baş yarar.

alito

3.8.2013 20:11:30

0
The Crew gibi canlı bir dünya atmosferini TDU devam oyununa aktarabilirlerse iyi iş yaparlar.

BSC Misafiri

3.8.2013 19:50:12

-1
nolur adam gibi bir yarış oyunu yapın

Quirah

3.8.2013 19:46:57

+2
quote:

Orijinalden alıntı: memoplayer Dönüşleri ancak The Crew çıktıktan sonra olabilir çünkü halihazırda Driver geliştiricisi Reflections ile The Crew üzerinde çalışıyorlar.
Driver ile Test Drive serileri farklı seriler. Eden Games'in The Crew ile ilgisi yok. Zaten kapatılmış bir stüdyoydu fakat bağımsız olarak geri dönecekler gibi gözüküyor.

oxlayer

3.8.2013 19:21:49

-5
boşu boşuna dönmesinler çünkü oyunları çöp.yine çöp olacak nedenmi öyle iyi oyunlar varki yanına yaklaşamaz.

memoplayer

3.8.2013 19:09:45

0
Dönüşleri ancak The Crew çıktıktan sonra olabilir çünkü halihazırda Driver geliştiricisi Reflections ile The Crew üzerinde çalışıyorlar.

ultralisan

3.8.2013 19:02:29

0
Hadi bakalım güzel gelişme

Megas Red

3.8.2013 18:56:25

+1
Ben çok sevindim. Umarım daha kaliteli oyunlarla bizi memnun ederler.

BSC Misafiri

3.8.2013 18:33:45

-2
oldu ozaman biz kalkalım

Yagami Iori

3.8.2013 18:28:09

+1
Bu gün aldığım en güzel haber çok sevindim. :) Teşekkürler...

Sir Maximus is BACK

3.8.2013 18:27:45

-3
hayırlısı be gülüm
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited 2
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız