Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terraria'nın Mobil Sürümüne Büyük Çaplı Bir Güncelleme Geldi


       Özellikle arkadaşlarınızla oynadığınızda oldukça eğlenceli bir hal alan Terraria, bildiğiniz gibi mobil platformlar dahil olmak üzere pek çok platformda olan bir oyun. Geliştirici ekip 505 Games,  oyunun mobil sürümüne büyük bir güncelleme geldiğini duyurdu.
 
      Bu güncelleme ilk olarak oyuna Hardmode'u ekliyor. Eğer oyunu çok kolay buluyorsanız artık daha zor bir oyun elde edebilirsiniz. Bunun yanında güncellemeyle oyuna yeni biome, bölüm sonu canavarları, yirmi yeni düşman ve yüzden fazla eşya ekleniyor. Tabii ki bu yenilikleri oyunda görebilmeniz için önce Wall of Flesh adındaki canavarı yenmeniz gerek. 
 
     Güncelleme, oynanışta da bazı yenilikler getiriyor. Artık uzak menzilden saldırdığınız düşmanlara kilitlenebileceksiniz. Böylelikle attığınız her ok veya kurşun direk olarak düşmana gidecek. Güncellemenin getirdiği bir diğer yenilik ise menüden ulaşabileceğiniz Everyplay Support seçeneği. Bu seçenekle oynanış görüntülerinizi kaydedebilir veya başka oyuncuların oynanış videolarını izleyebilirsiniz. Oyunun Google Play sayfasına buradan App Store sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Terraria Re-Logic ReLogic Indie Macera Aksiyon Açık Dünya xbl pc psn ps vita
Angry Birds: Stella için Yeni Bir Video Yayınlandı Valiant Hearts: The Great War'un Mobil Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklandı

OldGamers86

28.8.2014 20:30:44

0
Demek mobilde de twitch benzeri hizmet var. Münferid de olsa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Terraria ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız