Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games, Game of Thrones'un Senaryosuyla İlgili İlk İpucu Verdi

 
Haber, Game of Thrones dizisini izlemeyenler ve kitabını okuyanlar için Spoiler içerebilir!
 
     Telltale Games, The Walking Dead Season 2 ve The Wolf Among Us ile kapattığı bu sezonun ardından yeni sezonda Game of Thrones ile oyuncularla buluşacak.

     IGN'de, oyunun hikaye analizleri yapıldı. Buna karşı Telltale Games, paylaştığı bir tweet ile analizleri yalanladı ve oyunun hikayesine dair ufak bir ipucu verdi.
 
    Twitter'da, #IronFromIce Hastag'i açan Telltale Games, ayrıca George R. Martin'in "A Dance With Dragons" kitabından kısa bir söz paylaştı. Bu söz ile de oyunun hikayesine dair ufak bir ipucu verildi. Görülen şu ki; Game of Thrones: The Game, House Forrester'a odaklanacak gibi duruyorlar fakat henüz kitaplarda bile bu aileye değinilmedi. Bunun yanı sıra, Stannis'in Winterfell'e ilerleyişi ve Bolton'larla yüzleşmesinden önce karşılaşacağı kar fırtınaları da konu alınabilir ve oyuncular da House Forrester'dan bir karakteri yönlendirerek bu olaylara bir şekilde katkıda bulunabilirler. Tabii sizler de tahminlerinizi o Hastag üzerinden verebilirsiniz.

    Son zamanlarda Advanture türünü zirveye taşıyan firma, sunduğu interaktif film tarzındaki oyunlarından Game of Thrones'u önümüzdeki aylarda piyasaya sunmayı planlıyor. Game of Thrones'un geçtiği dünyada yine farklı karakterleri tanıyacağız. Oyunun hikayesi ile ilgili resmi açıklama ve bilgiler ilerleyen haftalarda bizlerle olabilir. Bahsi geçen Tweet'e de aşağıdan bakabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
telltale game of thrones telltale games macera
How to Survive, PS4 ve Xbox One Yolunda Deep Down'ın Betası 2015'e Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

30.8.2014 01:34:59

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Vyn bu firmayi seviyorum ya hikaye işleyişi oyuncuya verdiği haz paha biçilemez benim için :)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Vyn

30.8.2014 00:24:58

0
bu firmayi seviyorum ya hikaye işleyişi oyuncuya verdiği haz paha biçilemez benim için :)

BSC Misafiri

30.8.2014 00:18:10

-1
Dizisi harika sadece her bölüm gereksiz bir şekilde +18 sahnesi neredeyse mutlaka oluyor şart değil TWD de o sahneleri olmadanda gayet başarılı, HBO kanalında yayınlanmasının eksisi.

Orange20

29.8.2014 22:07:46

0
TWD ve TWAU oyunlarında ne kadar başarılı olduklarını gördük, bu oyun konusunda da hiçbir şüphem yok. Telltale Games artık hangi oyunu yaparsa başarılı olacaktır, kendilerini kanıtladıklarını düşünüyorum. :)

OldGamers86

29.8.2014 21:55:34

-1
Sağlam duruyor.

Nicolae

29.8.2014 21:37:47

0
Bu adamların yaptıkları kaliteli oluyor. TWD'de bunu gördük. Wof Among Us'da çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bu oyunuda bekliyorum. Dizisi beni etkilemişti.

mementopolis

29.8.2014 20:44:50

-1
"Adventure" bir oyun da değil ... Az Etkileşimli inter aktif dizi. Oyun olsada bari tüm içerikleri koysalar , Bölümü bölüm aylarca bekle çok komik ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız