Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken X Street Fighter'ın Sadece %5'i Tasarlandı

Bu projenin nasıl bir oynanış mekaniğine sahip olacağı merak konusu

     Şu sıralar gözümüz Capcom tarafından geliştirilen Street Fighter X Tekken'de, ama bir yandan da Namco Bandai tarafından Tekken X Street Fighter'ın geliştirileceği de aklımızda bulunuyor. Yine de bu oyun için çok uzun süre bekleyeceğimizi biliyoruz.
 
    Tekken serisinin yaratıcısı olan Katsuhiro Harada, oyunun henüz %0'lık (sıfır) bölümünde olduklarını ve sadece %5'inin aklında tamamlandığını söyledi. "Yüzde sıfır"lık ilerleme fena sayılmaz.
 
     Şu sıralar Tekken Tag Tournament 2, Tekken Wii, Tekken 3DS gibi projeler üzerinde çalışan geliştirici ekip daha uzun süre Tekken X Street Fighter'a el atamayacak gibi görünüyor. Kim bilir belkide sonraki nesilde bu oyunu oynama şansı yakalarız.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Tekken X Street Fighter Namco Bandai Tekken Street Fighter PS3 Xbox 360 Dövüş
ESRB'den Dead Island Detayları Her Hafta Yeni Forza 4 Aracı Duyurusu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

19.7.2011 01:03:52

0
Hak veriyorum ben duyuruldugundan beri düşünüyorum nasıl olabilir diye gerçekten zor bir iş iki dünyayı birleştirmek.

bigmania

18.7.2011 21:34:10

0
@Kasatka Oldu olacak KOF ile BF3 ü kıyasla, kof , tekken e göre daha avantajlı olur ama 3-4 karakter seçilebiliyo sonuçta değil mi ? Öyle herşey karakter detayından , mekanlardan ibaret değil zaten dövüş oyununu oynatan da sattıranda tamamiyle bu kriteler değil !!! bir FPS da grafik kötü oldumu büyük kayıp , bu bir fighting game için geçerli değil bilmem anlatabildimmi. tekken severlerin beklentileri arasında grafik bir kaç sıra geride , ayrıca önümüzde TTT2 var ve grafik de gayet güzel Harada ve ekibi herzaman tekken severleri dinleyerek iş yapıyor ;) Beğenildiği için de satılıyor gene satılıcak sen tasalanma.

tnszfr

18.7.2011 15:20:22

0
bitmiş sayılır oyun

Kasatka

18.7.2011 15:14:11

-1
Bu adamlar tam bir mal. Yaklasik 10 yildir hic bir ilerleme yok nerdeyse. Tekken 4 neyse tekken 6 da ayni ve arada cikan oyunlarda hep ayni. Eliniz de okuz gibi cihazlar var ve sizin yapmaniz gereken de iki karakteri cok dar bir mekan da dovusturmek ancak bunu hala eski sytle yapiyor ve basaramiyorsunuz. Grafik hic mi ilerlemez yahu. Diyorum iste cok kisitli alan ve iki karakter. macera oyunlarinda ki mekan ve karakter detaylarina bakiyorum tekken karakter ve mekanlarindan cok ama cok ilerdeler hemde cok genis bir alanda olmalarina ragmen ancak yok insan isim satar anlayisini beyninin alt tabakasinda bulundurdugu surece , bunu atmadigi surece bu tip yenilikten uzak ben ne yapsam alinir teken se satar mantigiyla bir yere varilmaz,. Tekken 6 resmen dovus oyunlari icerisinde bu neslin yuz kadarisiydi.

Last_Gamer

18.7.2011 15:11:24

-1
PC için duyurulmadığı sürece benim için bu haberlerin hiçbir anlamı yok :(.

SaatliBomba

18.7.2011 13:03:32

0
daha çok yol var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken X Street Fighter
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız