Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tecmo/Koei, PS3 Motion Control'a İlgili

bakalım önümüzdeki yıllar Motion Controller destekli bir Ninja Gaiden oyunu getirecek mi?
Teco Koei başkanı Kenji Matsubara, Playstation 3 için geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan Motion Controller özelliğine ilgili olduklarını belirtti. Tabi bu özelliği Ninja Gaiden gibi bir oyuna monte etmek için biraz daha bilgili olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.
 
Play'a konuşan Kenji Matsubara "Sony'nin E3'te duyurduğu yeni hareket algılayıcı sisteme oldukça ilgi duyuyoruz. Fakat sistemin işleyişi ile ilgili daha çok bilgiye ihtiyacımız var" diyerek sözlerine şöyle devam etti;
 
"Eminim hareket algılayıcı bu sistem oyunlar için oldukça popüler bir hale gelecektir. Fakat bu sistemi Ninja Gaiden gibi bir oyuna yansıtabilmek için çok daha stabil ve hızlı bir işleyişi olması gerekiyor. Belkide şu aşamada bu teknolojinin oyunlara ayak uydurmasını beklemektense, oyunları bu teknolojiye göre uydurmak daha mantıklı olacaktır." diyerek Sony'nin bu yeni projesi hakkında düşündüklerini dile getirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ninja gaiden Koei Tecmo Motion Control Sony PS3
Sega'dan Yeni Bir RPG Geliyor Halo : ODST'nin Harita İsimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız