Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Razer SKT, League of Legends Dünya Şampiyonası’nı Kazandı

   Razer ve Koreli eSpor dinamosu SK Telecom T1 (SKT), takımın geçen haftaki 6. Yıllık League of Legends Dünya Şampiyonası’ndaki birinciliğini ve 2 milyon dolarlık ödülünü kutluyor.
 
 
 
   The Worlds’deki maçlar biletleri tamamen tükenen Staples Center’daki kalabalık izleyici topluluğu ve dünyanın dört bir yanından on milyonlarca online seyircinin karşısında gerçekleşti. SKT, Samsung Galaxy’i 3-2 yenerek Seri finalini kazandı ve böylece tacını korumuş oldu.
 
   SKT’den Lee “Faker” Sang-hyeok kazandıkları şampiyonlukla ilgili şunları söylüyor:
 
“Kesinlikle, bu Amerika’da League of Legends için şimdiye kadar gerçekleşen en önemli eSpor olayıydı. Hayranlar, prodüksiyon, oyunlar ve baştan sona tüm deneyim beklentilerimizi aştı. En yüksek seviyede, bir sürü insanın karşısında oynamak SKT, Team Razer ve hayranları için muhteşem bir an, bir dönüm noktası.” 
 
 
 
   Team Razer ekipleri bu son şampiyonlukla birlikte şimdiye kadar yapılmış altı League of Legends Dünya Şampiyonası’ndan dördünü kazanmış oldu. Her yıl düzenlenen final sürekli olarak yılın en çok izlenen eSpor etkinliği oluyor ve izlenme oranlarında NBA Finalleri ve MLB Dünya Serisi dahil pek çok geleneksel sporun şampiyonluk müsabakalarını geçmiş durumda.  
 
BASIN BÜLTENİ  

Bu haberin bağlantısı
URL
Team Razer SKT League of Legends
THQ Nordic; Delta Force ve Diğer NovaLogic Oyunlarının Haklarını Satın Aldı Super Mario Dünyasının Karanlık Yüzü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız