Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team 17'nin Yeni Humble Kampanyasında The Escapists DLC'si Ücretsiz


     Yeni kampanyalarıyla oyuncuların en çok takip ettiği sitelerden olan Humble'a bu kez özellikle Worms serisiyle tanıdığımız Team 17 konuk oluyor. Geliştirici ekip oyunlarını uygun fiyatlarla vermekle kalmıyor aynı zamanda Escapists için bir de ücretsiz DLC veriyor.
 
      Bu kampanya dahilinde en az 1 dolar ödeyerek Worms, Worms Crazy Golf + müzik albümü, Alien Breed: Trilogy, Light ve Worms Armageddon + müzik albümüne sahip olabilirsiniz. 6 dolar ödediğiniz takdirde bu oyunların arasına Worms Revolution Gold + müzik albümü, Worms Reloaded + müzik albümü, Flockers ve Schrödinger’s Cat and the Raiders of the Lost Quark da ekleniyor. 12 dolar ve üzeri verdiğiniz taktirde Worms Clan Wars 4 paketi, LA Cops ve Beyond Eyes'a da sahip olabilirsiniz. 

      Kampanyaya herhangi bir ödeme yapmadan Escapists'in Alcatraz DLC'sini ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bahsettiğimiz kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Escapists Team 17 PC Xbox One PS4
Sociable Soccer'ın Kickstarter Projesi İptal Edildi Project Cars'ın Yeni DLC'si 60'lı Yılların Ünlü Yarış Arabalarını Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Escapists
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız