Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales Serisinin Geliştiricilerinden PS4 Açıklaması


    Playstation 3 için Tales of Xillia 1 ve 2'yi hazırlayan Namco Bandai'nin Tales serisini geliştiren ekibi şimdi gözünü yeni nesile dikmiş gibi görünüyor. Tales serisinin yaratıcısı Hideo Baba'nın açıklamalarına bakacak olursak PS4 için serinin yeni bir oyunu gelecek.
 
    "PS4'ün GPU'sunun PS3'ten daha güçlü olmasının bize ünlü serilerimizde anime tarzı grafiklerde daha iyi görseller yaratmamız için avantaj sağlayacağına inanıyorum."
 
    Açıkçası Level 5 tarafından geliştirilen Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'in PS3'teki grafiklerini gördükten sonra Playstation 4'te ne gibi görüntülerle karşılaşabileceğimizi çok merak ediyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tales of Xillia JRPG Namco Bandai Tales of aksiyon
Yeni Nesil Call of Duty Oyunundan Kısa Bir Video PS All-Stars için DLC Yapımı Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

shadow44

30.5.2013 20:23:13

0
Bence abartıyosun üstad güzel oyun tamamda eksiğide fazla tam tatmin olmadım yani oyundan

Sulu Çor Kağan

20.5.2013 14:14:20

+1
Tales serisi candır. Hiç bitmesin, sürekli çıksın yani. Zira diğer seriler gibi uzadıkça b.ku çıkmayan bir seri. Xbox'ta sadece Tales of Vesperia oynayabilmiştim. Xillia'nın sadece PS3'e çıkması kötü oldu benim adıma.

GamerHand

20.5.2013 08:50:58

0
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch oyununu dün satın aldım. Oyuna daha başlar başlamaz sanki bir anime film izliyormuş gibi oynadım. Ama bahsettiğim CGI kalitesinde bir anime film. Kaldı ki Level-5'in White Knight Chronicles serilerini oynamış pek tatmin olmamış bir insan olarak şunu söylemeliyim Ni No Kuni tek kelimeyle bu neslin en iyi JRPG'si olmuş. Tales serisine başlamadım ama Tales HD kolleksyon paketi açıklanmak üzere. Açıklanırsa eski oyunlardan son oyunlara doğru başlarım. HIDEO BABA'da doğru söylemiş baba adam harbiden :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Xillia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız