Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Syndicate Konsolda Satılmak için Geliştiriliyor

Çok eskilerde kalan yapımı yeni oyunculara da tanıtmak istiyorlar.
 
     EA, 1993 yılında çıkarttığı bilim kurgu tabanlı strateji oyununu tekrar canlandırmak için uğraşıyor biliyorsunuz. Syndicate'i tekrar hayata döndürme işini ise Starbreeze Studios üstleniyor fakat orijinalinde strateji olan oyun günümüze mdern FPS olarak yansıyacak.
 
     EA'den gelen açıklamalara göre oyunun FPS'ye dönüşmesi hayranlarının aradığı özellikleri barındırmaması anlamına gelmiyor. Orijinal oyundaki temeller terk edilmemiş.
 
     Oyunun türünün neden değiştirildiği konusunda ise EA'de projenin yardımcı yapımcısı olarak görev alan Jeff Gamon şu şekilde cevap veriyor: "Orijinal oyun klasikti biliyoruz fakat yeniden yapmamızın bir amacı var. Tekrar yapıyoruz diye aynı türde çıkartmak zorunda değiliz. Eğer aynı türde olsaydı konsollar yerine bu tür için daha uygun olan platformları seçmek zorunda kalırdık. Syndicate'i tekrardan bir oyun serisi olarak görmekten mutluluk duyarım, daha geniş kitlelere hitap ederek daha fazla platforma yayılmasını görmekten de."
 
     PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkacağı kesin olan oyunun PC sürümü ise son açıklamalardan sonra akıllarda soru işareti bıraktı. Oyunun iOS ve PC sürümleri sorulduğunda pek çok şeyin olabileceği fakat şimdilik kesinliğin olmadığı söyleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Syndicate EA Starbreeze Project Redlime FPS
Battlefield 3 İçerisinde Medal of Honor Broşürü Steam Artık Rusya'da Daha Yaygın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

25.10.2011 21:49:27

0
Bu olay oyun dünyasının içine etti zaten, daha geniş kitle diye diye rezil ettiniz tüm farklı türleri boş aksiyon oyunlar çıkıp durdu bu nesilde bolca..Wayward Son'a tamamen katılıyorum bu konuda..

Guest-BB2CECC18

24.10.2011 17:22:23

0
İlk oyunu bilmem fakat bir fps oyunu olarak silah tutuşu , tepmesi , sesi vb çok güzel.Eğer strateji ögeleri ekleyebilirlerse bence çok güzel bir oyun olur.

Mactavish-

24.10.2011 15:45:36

-1
con-sol-e

Wayward Son

24.10.2011 14:52:27

+1
Daha geniş kitlelerden kastı liseliler ve ergenler. Bu oyun zaten eski haliyle güzeldi. Tamam ilk duyduğumda heyecanlandım ama madem strateji yapma imkanınız vardı neden içine ettiniz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Syndicate
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız