Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch için Yayınlanacak Olan Xuan-Yuan Sword VII, 2024 Baharına Ertelendi

 
 
Yayıncı eastasiasoft ve geliştirici Softstar Entertainment ve DOMO Studio, aksiyon RPG Xuan-Yuan Sword VII'nin Switch versiyonunu daha önce planlanan 2023 çıkış yılından 2024 baharına ertelediğini duyurdu.
 
Switch sürümü şu anda geliştirme sürecinin son aşamalarında. Fiziksel sürüm için oyun 16 gigabaytlık bir oyun kartıyla gönderilecek. Sınırlı Sürüm, bir koleksiyon kutusunda oyun, kılavuz, film müziği CD'si, sanat kitabı ve numaralı sertifikayı içerecektir. Ön siparişler 22 Aralık tarihinde Play-Asia üzerinden açılacak. Standart sürüm kopyaları ayrıca açık ön sipariş olarak da satışa sunulacak.
 
Xuan-Yuan Sword VII ilk olarak PC için dünya çapında Steam üzerinden ve Asya'da PlayStation 4 için 29 Ekim 2020'de, ardından 10 Aralık 2020'de Japonya'da PlayStation 4 için ve 30 Eylül 2021'de dünya çapında PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.
 
Çin tarihine ve mitolojisine dayanan oyun 2000 yıl önceki Çin'de geçiyor. Geliştirici ekip antik Çin ortamlarını, beşerisini ve kültürünü yansıtmaya çalışacak. Oyuncular Taishi Zhao adlı soğukkanlı ve güvenilir bir kılıç ustasının rolünü üstlenecek. Taishi Zhao ailesini korumak ve bu kaotik ortamın gerçeğini ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkacak.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Switch Xuan-Yuan Sword VII Ertelendi
PlayStation 5 Satışları 50 Milyonu Aştı The Relic: The First Guardian Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız