Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch Tanıtım Videosu Nintendo'nun En Çok İzlenen Videosu Oldu

 
 
   Nintendo, geçtiğimiz günlerde daha öncesinde NX olarak bildiğimiz melez yapıdaki konsolu Switch'i üç buçuk dakika civarındaki bir video ile tanıttı. YouTube üzerinde kısa sürede yüksek izlenme sayılarına ulaşan "First Look at Nintendo Switch" videosu 14 milyon izlenme sayısına yaklaşmış durumda ve Nintendo'nun resmi YouTube kanalında en çok izlenen video olmayı da başarmış durumda.
 
   Şu anda 13.882.363 görüntüleme alan Nintendo Switch videosunun hemen arkasında The Legend of Zelda: Breath of the Wild E3 videosu (9.445.193) ve onun arkasından ise Nintendo 2DS'in tanıtım videosu (6.362.697) geliyor.
 
   Ek olarak Epic Games, twitter üzerinden yaptığı doğrulama ile Nintendo Switch'in Unreal Engine 4 destekleyeceğini onayladı. Ayrıca GameSpot da Nintendo Switch'in amiibo desteği sunacağını belirtti.
 
"We're thrilled to partner with Nintendo to help Unreal Engine 4 developers bring their games to Nintendo Switch!"
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak ve söylentilerde olduğu gibi hem taşınabilir bir konsol olacak hem de istenildiği zaman televizyona bağlanıp ev konsolu olacak.  Nintendo Switch'in tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Hayran Yapımı Pokemon Sun & Moon Reklam Filmi Sizleri Duygulandırabilir Wolfteam’de Efsane Silahlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redoracle

24.10.2016 15:37:26

0
Mesut Çevik bunu beğenmedi

BSC Misafiri

23.10.2016 07:10:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: _giray_ Umarım Türkiye için iyi bir dağıtıcı bulurlar çünkü evde fazla kalmadığım için tam aradığım bir cihaz
Uluslararası firmalar dağıtıcı bulmuyorlar, dağıtıcı olmak isteyen şirketler başvuruda bulunup belirli prosedür ve taahhütleri yerine getirdiklerinde bayii statüsüne kavuşuyorlar. Mesela aral başvurup bayiilik alabilir, sonra neden bir oyun 270 lira diye soranlar olacaktır. :D

BSC Misafiri

23.10.2016 07:10:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Bu enteresan bi gelişme. Bildiğim kadarıyla UE4'ü sadece bu nesil konsollar ve üstü donanımlar destekliyor. Demek ki cihazin donanim gücünün ne olduğu henüz belli değil. Bakalım ne yapmış Nintendo.
Ne Nintendo ne Nvidia donanım özelliklerini henüz açıklamış değiller ve 2017'den önce açıklanmayacağını da belirttiler, ayrıca Wall Street Journal'ı konuşan Nintendo basın sözcüsü daha konsolun donanım gücü dışındaki bazı özelliklerini rakipleri de düşünerek önümüzdeki yılın başında açıklayacaklarını söyledi. Bu yıl Nintendo aldığı patentlerinin birine ''suplemental computing device'' bir aygıt olarak eklemişti. Eurogamer söylentilerinde konsolun kartuşlu olmasından kumandasının çıkarılabilir parçalarının olduğu iddia edilmişti ve bunlara ek olarak konsolun 100 dolar farklı iki modelinin piyasaya çıkacağı belirtilmişti. Neticede söylenti ama belkide ucuz olan model el konsolu gibi düşünülmüş pahalı olan model ise patentteki aygıtla konsolun dock halinde ekstra güç verecekte olabilir. Konsolun çıkmasına daha 6 ay gibi bir süreç var, her türlü değişikliğe uğrayabilir.

ardaq

22.10.2016 17:32:37

+1
serdar ortaç şarkıları daha çok izleniyor demek ki serdar ortaç konsol çıkarsın

_giray_

22.10.2016 15:39:07

0
Umarım Türkiye için iyi bir dağıtıcı bulurlar çünkü evde fazla kalmadığım için tam aradığım bir cihaz

Vyn

22.10.2016 14:39:50

0
iyi güzel hoşda xbox one ve ps4 oyun fiyatları gözümün önüne gelince nintendo oyunları acaba kaç tl den başliyacak vede türkiyede bulması sıkıntı olacak mı gibi sorular takıldı aklıma :D

mamad

22.10.2016 13:43:37

0
@Scorpio bites a Pony UE4 Tegra K1 ve X1'e destek veriyordu. Hatta X1'de baya iyi görseller sunuyordu. Şimdi bu konsol Parker (Pascal'lı Tegra) ile geliyorsa, UE4 hayli hayli destekleyecektir. Zaten Parker'ı düşünürsek donanım gücü olarak Xbox One'a yakın olacağını da söylemek mümkün.

Redunay

22.10.2016 11:59:39

0
Videoyu kısa film gibi yapmışlar onunda etkisi var

Chirrut Imwe

22.10.2016 11:53:30

0
Bu enteresan bi gelişme. Bildiğim kadarıyla UE4'ü sadece bu nesil konsollar ve üstü donanımlar destekliyor. Demek ki cihazin donanim gücünün ne olduğu henüz belli değil. Bakalım ne yapmış Nintendo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız