Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Survarium'a Yeni Bir Oyun Modu ve Yeni İçerikler Geldi


       Kıyamet sonrası dünyada geçen FPS oyunu Survarium için yeni bir güncelleme yayınlandı. 0.30 güncellemesi oyuna bazı düzenlemeler yaptığı gibi yeni bir oyun modu da ekliyor.
 
       Güncellemenin getirdiği yeni mod Last Stand'te her oyuncu kendi başına. Yapımcı ekip Vostock Games, Last Stand modunun şimdilik deneysel bir mod olduğunu, zaman geçtikçe ve testler yapıldıkça kurallarının değişeceğini dile getiriyor. Bu yeni oyun modunun yanında  güncellemeyle birlikte artık daha hızlı nişan alabiliyoruz. Oyuna daha güzel animasyonlar,  karakterimizin suratını özelleştirebileceğimiz daha fazla içerik, yeni silahlar ve ekipmanlar ekleniyor. Son olarak yeni bir yetenek ağacı oyuncuların beğenisine sunuluyor.
 
      Survarium'a gelen bu yeni güncellemenin yeniliklerini aşağıdan videodan detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Ücretsiz olan oyunun Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity.com mmofps mmo free to play stalker gsc survarium vostok games
DriveClub'ın Yeni Arabalarına Bu Videolarla Yakından Bakın PlayStation 4'le Uyumlu Klavye & Mouse İkilisi 120 Dolara Satışa Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

1.8.2015 19:58:20

0
bırazdaha gelıssın oynıcam su an pcde aşırı derece donma yapıyor

kulağafısıldayan

28.7.2015 07:08:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer Oyun hesapta Stalker oyununun hasretini çekenleri karşılayacaktı, hiçte Stalker'a benzemiyor, hala survivallık bir şey eklemediler.
herşeye bir yorumunuz var herşeye hep eleştirin anasını satayım

agathadaemonn

27.7.2015 19:05:48

-1
Oyun hesapta Stalker oyununun hasretini çekenleri karşılayacaktı, hiçte Stalker'a benzemiyor, hala survivallık bir şey eklemediler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Survarium
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız