Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Superhot, Önümüzdeki Hafta Xbox One'a Geliyor

 
     Uzun bir geliştirme sürecinin ardından Şubat ayında PC çıkışını gerçekleştiren, zamanı durdurabildiğimiz, FPS-bulmaca türündeki Superhot'ın Xbox One sürümü önümüzdeki hafta içerisinde oyuncularla buluşacak.
 
     Kickstarter projesi olarak başlayan ve 250.000$'ın üzerinde bağış toplayan Superhot, yaklaşık olarak 2,5 yıllık bir geliştirme sürecinin sonunda çıkış yapmıştı. PC tarafında olumlu yorumlar alan oyun Xbox One üzerinde yalnızca dijital olarak satılacak. Ayrıca yapımcılar, Xbox One çıkışının 3 Mayıs tarihinde olacağını ve ardından ücretsiz içeriklerle oyunlarını desteklemeyi hedeflediklerini belirttiler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Superhot Bağımsız
Oxenfree Yeni Özellikleriyle Birlikte 31 Mayıs'ta PS4'e Geliyor Forza Motorsport 6: Apex'in Sistem Gereksinimleri + Herkese Açık Betası Haftaya Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

XGSpirit

29.4.2016 00:25:18

0
*Edit: Oyundan yeni çıktım ve öyle bir etki yapmışkı üstümde, sayfayı aşağı yukarı yaparken bile zamanı hızlandırıyormuş hissi hala duruyor.

XGSpirit

29.4.2016 00:24:00

0
Yıllar önce oynadığımı hatırlıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Superhot
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız