Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros.'un Yeni Dövüşçüsü Mewtwo'ya Ait Oynanış Videosu Paylaşıldı


      Nintendo, Super Smash Bros'a Mewtwo'nun geleceğini daha önceden duyurmuştu. Firma düzenlediği sunumla birlikte Mewtwo'ya ait bir oynanış videosu paylaştı.
 
        Mewtwo, Super Smash Bros'un hem Wii U hem de 3DS sürümü için de yayınlanacak. Bu yeni dövüşçüyü 3DS için 4 dolar, Wii U için ise 5 dolar karşılığında satın alabilirsiniz. Eğer oyunun iki sürümüne de sahipseniz ve 31 Mart'tan önce Club Nintendo'ya kayıt ettirdiyseniz Mewtwo'ya ücretsiz olarak 15 Nisan'da sahip olabilirsiniz. Oyunun iki sürümüne sahip olmayan oyuncular Mewtwo'ya 28 Nisan'da kavuşacak.
 
        Mewtwo'nun yanında Nintendo, oyuna 15 Nisan'da gelecek yeni güncellemeyle Zelda, Xenoblade, Mega Man gibi karakterler için yeni kostümler yayınlanacağını duyurdu. Son olarak firma daha önceki Super Smash oyununda yer alan Lucas'ın DLC olarak oyuna geleceğini oyuncularla paylaştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
The Talos Principle'ı Bir de Serious Sam Seslendirmesiyle Deneyin Mario Maker için Çıkış Aralığı Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız