Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Maker'dan Nostalji Dolu Yeni Bir Video


      Eylül ayında Wii U oyuncularıyla buluşacak Super Mario Maker'a ait yeni videolar gelmeye devam ediyor. Nintendo yayınladığı bu yeni videoda eski Mario oyunlarına yer veriyor.
 
       Sizleri eski zamanlara götürecek ilk Mario oyunlarının görüntüsünün yanında videonun sonlarına doğru Super Mario Maker'da yaratılmış bazı bölümleri görüyoruz. Videodan da görebildiğimiz gibi Super Mario Maker'da hem görsellik olarak (nostaljik veya modern görsellere sahip) hem de zorluk olarak ne kadar çeşitli bölümler tasarlayabileceğimizi görüyoruz. Bunun yanında oyunun sahip olduğu istediğimiz zaman oyunu durdurup Wii U kontrolcüsü yardımıyla bölümümüzde değişiklik yapabilme özelliği de epey kullanışlı olacaktır. Super Mario Maker, 11 Eylül'de Wii U çıkışını yapacak. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife.com Super Mario Maker Nintendo Wii U
Gears of War 4'ün Ana Karakterleriyle Tanışın Star Citizen Çıkış Yaptığında Windows 10'da Sorunsuz Çalışacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.7.2015 21:06:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: tango606 Wii u gerçekten çok baska bi konsol eglence tavan yapiyor resmen çok memnunum wii u dan NOT- ps4 ve xbox one sahibiyim
Aynen katılıyorum kardeş, bende bu nesilde diğer konsollarda beklentide olduğum oyunlar daha çıkmadığı için ilk Wii U ile başladım, şu an 7 oyunum var ve sene sonuna kadar Super Mario Maker ile birlikte almayı düşündüğüm 3 oyun daha var. Oyunlarını oynamadan pek çok oyuncu Nintendo'ya önyargılı yaklaşıyor ama ülkemizde eskiye nazaran bayağı bir gelişme var.

BSC Misafiri

29.7.2015 21:06:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: xLordRealx Bu oyun çok tutulur bence yıllarca bıkmadan oynanır çünkü yapılabilecek bölüm çeşitliliğinde sınır yok videoyu izledim de çok değişik fikirler var nintendo böyle bir fikri bulmakla iyi iş çıkardı bence.
Mario Kart 8 bir ayda 2 milyon, Splatoon ise bir ayda 1.6 milyon satmıştı. Dediğin gibi bu oyunun oynanabilirlik seviyesi son derece yüksek. Oyun zaten hazır 100 bölüm ile birlikte geliyor ve artık kendi bölümlerimizi geliştirip başka oyuncularla paylaşabilme imkanı da verildiğinden yıllardan beri Super Mario oynarken zorlanan kitleden eline böyle bir fırsat geçince neredeyse imkansız görünen bölümler tasarlamak için gün sayanlar vardır.

BSC Misafiri

29.7.2015 21:06:08

0
Nintendo Super Mario Maker oyununun 99 amiibo kostümü içerdiğini ve bu kostümleri açmak için amiibo veya ar kartlarına gerek olmadığını açıkladı. Ek olarak oyunu satın alanların kendi bölümlerini oluşturma için verilen hak 120 adetle sınırlandırılmış. Super Mario 64 ve Super Mario Galaxy 1 ve 2'de 120 yıldız vardı sanırım o yüzden böyle bir uygulamaya gitmişler.

xLordRealx

29.7.2015 16:47:55

0
Bu oyun çok tutulur bence yıllarca bıkmadan oynanır çünkü yapılabilecek bölüm çeşitliliğinde sınır yok videoyu izledim de çok değişik fikirler var nintendo böyle bir fikri bulmakla iyi iş çıkardı bence.

tango606

29.7.2015 11:27:35

+1
Wii u gerçekten çok baska bi konsol eglence tavan yapiyor resmen çok memnunum wii u dan NOT- ps4 ve xbox one sahibiyim

WiiSmash

29.7.2015 03:34:47

0
şu eski oyunlar arasında grafik ve oyun yapısı geçişi olması beni benden alıyor özellikle smw favorimdi

cemecem21

29.7.2015 01:04:58

0
3 boyutlu mario hakkında pek bir şey yoktu videoda. Olmasını isterdim doğrusu.

fazliboz

29.7.2015 00:48:52

0
Beni en çok heyecanlandıran oyunlardan biri şuan, çok fantastik bölümler yapılır birde super mario world stilide varmış of of
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Maker
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız