Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario 3D Land İlk İncelemesinde 8/10 Aldı

Super Mario 3D Land'i heyecanla bekliyoruz
 
      Edge dergisinin oyuncuların merakla beklediği oyunlara bazen çok düşük vererek herkesi hayretler içinde bıraktığına çoğu kez tanık olduk. Aslında dergi bazen önemli oyunlara o kadar düşük puanlar verdi ki artık verdiği puanlara şaşırmıyoruz.
 
     Super Mario 3D Land ise Edge dergisinin kıyımına uğramadı ve 10 üzerinden 8 puan almayı başardı. Aslında dergi şu ana kadar Mario oyunlarına çoğunlukla yüksek puan verdi. Bu oyunların da yüksek puanları hak etmediklerini söylemek çok zor. 
 
     Super Mario 64, Galaxy 1 ve Galaxy 2 dergiden tam puan alırken Super Mario sunshine ise 9 puan almıştı. New Super Mario Bros. Wii'ye 7 puan vermiş olan Edge bu oyunun DS'teki sürümüne (adı benzer, ama farklı bir oyun) ise 8 puan vermişti.
 
     Anlayacağınız Super Mario 3D Land Edge'in puanına ve yorumlarına bakacak olursak oldukça başarılı bir oyun olmuş gibi görünüyor. Gerçi videolara bakarak bile bunu anlamak mümkün.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario 3D Land Mario 3DS Super Mario Platform Shigeru Miyamoto 3D
Battlefield 3 X360'ta Texture Pack Karşılaştırması "Joe Danger Xbox 360'a Geliyor Gibi"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D Land
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız