Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Dungeon Bros, 1 Kasım Tarihinde Xbox One, PS4 ve PC için Geliyor

 
   Wired Productions ve geliştirici ekip React Games, Super Dungeon Bros'un Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarına çıkış yapacağı tarihi yeni bir video eşliğinde açıkladı. Rock temalı ve co-op odaklı Super Dungeon Bros, 1 Kasım tarihinde £14.99 / $19.99 / €19.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 
   Oyun hakkında daha iyi fikir sahibi olmak için duyuru videosunu izleyebilirsiniz. Oyunun resmi tanıtım yazısı ise şu şekilde. 
 
Hızlı oynanan, aksiyona odaklanmış rock temalı dehliz kapışması olan Super Dungeon Bros oyununda tanrıların verdiği göreve heavy metal kahramanları Axl, Lars, Freddie ve Ozzie ile atılın.
 
Rökheim'ın derinliklerindeki dehlizlerde destansı ganimetleri aramak, kötü ölümsüz ordularla karşılaşmak ve uzun zaman önce yitirilmiş unutulmaz Rock Yıldızlarının efsanelerini ortaya çıkarmak için tek başınıza ya da aynı yerde en çok 4 arkadaşınızla oynayın veya çevrimiçi ortaklaşa oyuna katılın! Yıkım saçan muhteşem silahlar kuşanın ya da düşmanları ve benzer kardeşleri lime lime eden cezalandırıcı bulmacalarla dehşete düşüren tuzaklardan yararlanın. Dostlarınızı uzak noktalardaki pencere pervazlarına ve tuzak tetikleyicilerine fırlatın, kardeşlerinizi ilerleyen düşmanların üzerine savurun ya da en iyi kardeş saldırısı için dönüşümlü savaş taktiklerinizi kullanın!   

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Dungeon Bros React Games PS4 XBOX ONE PC
Forza Horizon 3'ün İlk Genişleme Paketi Bu Yıl Çıkış Yapacak Battlefield 1'in Hikaye Modu için Tanıtım Videosu Yarın Paylaşılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EpicS4XGuy

30.9.2016 19:36:25

0
fikir güzel konsept kötü

alsndnz

27.9.2016 03:59:35

0
ismide cakma oyunda cakma spiral knightasi kopyalamislar 1-1
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız