Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Crazy Rhythm Castle için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Konami ve geliştirici Second Impact Games, ritim tabanlı aksiyon oyunu Super Crazy Rhythm Castle için üç dakikalık bir fragman yayınladı. Fragman dahilinde oyunun dünyası, karakterleri ve daha fazlası tanıtılıyor.
 
Oyunun kendine özgü dünyası yer alıyor
 
 
 
Oyun içerisinde tuhaf ve ilgi çekici bir dünya bulunuyor. Burada iblis-yılan-canavardan oluşan bir kız, peynirden bir köprü, tuhaf tiplemeli insanlar karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre "Super Crazy Rhythm Castle'da keşfedilecek o kadar çok şey var ki başınız dönebilir" ifadeleri kullanılıyor. 
 
Super Crazy Rhythm Castle ritim tabanlı kaotik bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı türleri harmanlayan bu eşsiz oyunun zorlu bulmacalarını tek başına veya en fazla üç arkadaşınla çözebiliyorsun. Oyun 14 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Super Crazy Rhythm Castle
Rocsktar Duyurdu: GTA 6 Tanıtım Fragmanı Aralık Ayında Geliyor! Hollow Cocoon Uzak Doğu Korku Deneyimi Sunmayı Hedefliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız