Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sunless Sea'nin İlk Büyük Güncellemesi Önümüzdeki Günlerde Yayınlanacak


       Bağımsız yapımlar arasında öne çıkmayı başaran Sunless Sea için ilk büyük güncelleme önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Yapımcı bu güncellemeyle oyuna gelecek yenilikleri duyurdu. Bu güncellemeyle oyuna rastgele oluşturulan haritalar eklenecek. Yani her yeni oyuna başladığınızda harita yeniden oluşturulacak.
 
      Bunun yanında yayınlanan bu güncellemeyle oyun yeni adalar, rastgele seçilen gemi isimleri, yeni ses efektleri ve yeni içerikler eklenecek. Yapımcı önümüzdeki güncellemelerle eklenecek özelliklerden de bahsetti. Bu yenilikler arasında gelişmiş savaş dinamiği ve daha kolay bulunabilir ödüller bulunuyor. Bahsettiğimiz güncellemenin getirdiği tüm yeniliklere detaylı bir şekilde buradan görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sunless Sea Survival Bağımsız
F2P MMO Oyunu Neverwinter, Xbox One için Duyuruldu EA Access ile Oyun Oynamak için Xbox Live Gold Üyesi Olmak Zorunda Değilsiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sunless Sea
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız