Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şu Anki 3DS Modelleri, Super Smash Bros Oynatırken MiiVerse'ü Çalıştıramayacak


      Nintendo'nun beklenmedik bir şekilde duyurusunu yaptığı yeni 3DS modellerinde çift analog gibi özelliklerin yanı sıra, en çok konuşulan yenilik işlem gücünün artırılması olmuştu. Bazı oyunlar sadece bu yeni 3DS'lere çıkabilecekken, bazıları da ek özellikleri desteklemeyecek gibi görünüyor.
 
     Şu an 3DS tarafında en çok beklenen oyunlar arasında yer alan Super Smash Bros için NeoGAF'tan gelen haberlere bakılırsa, oyunu deneyen oyuncular MiiVerse ve internet tarayıcısı gibi fonksiyonların çalışmadığını söylüyor. "MiiVerse, bu yazılım ile aynı anda çalışamaz" hatası veren 3DS'ler, internet tarayıcısını kullanma konusunda da benzer bir hata veriyor. Nintendo'dan gelen açıklamalar, bu sorunun yeni 3DS'lerle aşıldığı yönünde.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS xl amiibo new 3ds super smash bros miiverse
"Adewale" Assassin's Creed: Rogue'da Bulunacak Toy Soldiers: War Chest için Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.9.2014 20:24:15

0
Yeni 3DS'lerde fark olarak sadece Xenoblade Chronicles oyunu çalışacak ve bunun üzerine herhangi bir oyun duyurulmadı. Super Smash Bros'ta 3DS'in limitlerini zorlayan bir oyun olduğu için oyunu oynarken Miiverse ve internet tarayıcının da birlikte çalışmaması çok önemli bir eksik değil benim için. 3,5 sene önce piyasaya çıkmış 3DS'in bu donanım yükseltmesine gitmesine çok sevindim ve umarım Nintendo'ya iyi ders olur. Artık bundan sonra konsol üretirken beklentileri, gelişen teknolojiyi ve artacak ihtiyaçları da düşünürler. Bir musibet bin nasihatten iyidir.

Bowser Zeki

14.9.2014 22:39:56

-1
Valla 3 senedir aynı şeyi kullanıyorum bozuldu artık tuşları. Yeni versiyon çıkartması gayet normal ÇÜNKÜ DAHA GÜZEL OYUNLAR gelicek.

RedTurkei

14.9.2014 19:45:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: # Ace # Batsa üzülmeyeceğim bir firma yolunda hızlı ilerliyorlar.
Benide o ayara getirdiler. ya bildiğin donanım değişti adamlar yeni 3DS neyin kafasında bunlar anlamadım

# Ace #

14.9.2014 19:33:51

+2
Batsa üzülmeyeceğim bir firma yolunda hızlı ilerliyorlar.

BSC Misafiri

14.9.2014 15:55:04

0
Herkes yeni 3DS modelleri icin Nintendo DSI gibi, eski 3ds'lerle ayni oyunlari oynatacak diyordu. Simdiden oyunlar yeni 3ds desteklemeye basladi. Nintendo resmen bir konsol firmasindan beklenmeyecek birsey yapiyor. Ayni isim altinda daha guclu cihaz cikartip adeta upgrade yapip insanlara zorla yeni model 3ds aldirtmanin yollarina gidiyor. Bu ihanettir kendi kullanicisina. Once eski 3ds kullananlarin para verip aldigi ikinci analog stick gorevi giren circle pad pro aparati yeni oyunlarda desteklenmemeye basladi, simdi ise smash bros ile miiverse uzerinden resim paylasimi gibi durumlar yeni modele ozel olmaya basladi. Boyle konsol mu olur? Konsol tarihinde yok boyle birsey yine soyluyorum. Ilk cikan ps3 modelinin son cikan ps3 oyunlarini calistirmamasi desteklememesi gibi birsey demek bu. Bu nasil bir sacmaliktir! Hep Nintendoyu sevdim cocuklugumdan beri destekledim ama bu sekilde bir politika ile basarili olamazlar. Bolge kodundan tutun sadece tek bir hesap kullanimi ve simdi ustune 2 sene sonra yeni bir 3ds modeli almaya zorlanmam. Bunlar hos seyler degil gercekten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız