Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V'ten Cammy'nin Tasarımında Değişikliğe Gidildi


      Geçtiğimiz günlerde Street Fighter V'in koleksiyoncu sürümü duyurulmuştu. Bu içerikler için yayınlanan Cammy görsellerinde, bu karakterin tasarımının değiştiği fark edildi.
 
     Aşağıdaki görsellerde de görebileceğiniz gibi Cammy'nin saçı ve kostümünün yanında yüzü de değişmiş. Özellikle Cammy'nin gözlerinin daha önceden gösterilen Cammy tasarımından farklı olduğunu söyleyebiliriz. Peki bu değişimin sebebi ne? 
 
       Değişim hakkında gelen yorumlar büyük çoğunlukla bu değişimin Japon oyuncuları mutlu etmek adına yapıldığı yönünde. Daha önce ilk Cammy tasarımı paylaşıldığını Japon oyuncular forumlarda Cammy'nin Batılılara hitap etmesi için değiştirildiğini öne sürmüştü. Yapılan bu tasarım değişikliği bu şikayetlerden kaynaklanıyor olabilir.
 
       Cammy'nin yüzündeki bu değişim belki gösterilen kostüme özel kalabilir. Aşağıdan eski ve yeni Cammy tasarımlarını görebilirsiniz. Street Fighter V'in PC ve PS4 için 2016'nın başında çıkış yapacağını hatırlatalım. 
 
Eski Cammy

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Battlefield: Hardline'ın İlk Karlı Haritası Gösterildi Starcraft 2: Legacy of the Void'ten Yeni Detaylar Yakında Paylaşılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2015 19:41:43

0
Mahvolmuş

thugs_life

4.9.2015 17:50:14

0
G.t aynı g.t

genceromur

3.9.2015 16:34:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Lütfen haber yapmadan önce biraz araştırın.Evet Cammy'nin suratı değişti ancak bu haber eskidi,ve saçı ile kostümü DLC,yani tasarımı değişmedi.Bunun yanında gelecek başka kostümler de gösterildi haberiniz olsun.
Cammy'nin görseldeki farklı kostüm ve saçının DLC olarak oyuna geldiğini haberde belirttik. Haber değeri taşıyan konu kostüm veya saçın yanında tamamen yüz hatlarının da değişmiş olması. Bu durum diğer karakter kostümlerinde yer almıyor.

BSC Misafiri

3.9.2015 16:18:16

0
Lütfen haber yapmadan önce biraz araştırın.Evet Cammy'nin suratı değişti ancak bu haber eskidi,ve saçı ile kostümü DLC,yani tasarımı değişmedi.Bunun yanında gelecek başka kostümler de gösterildi haberiniz olsun.

BSC Misafiri

3.9.2015 16:18:03

0
Eskisi iyiymiş,.yenisi ergen tipli olmuş.Japonlar mahvetmiş.

atsuma

3.9.2015 15:43:57

0
Eski hali ikon olmuştu. Değişiklik olacak ise daha önce yapılmalı idi. Bu saatten sonra at görünümlü katir oldu

addidas_85

3.9.2015 13:02:27

0
Jack ve Dexter aklıma geldi nedense

Vinewood

3.9.2015 12:09:14

0
Yenisi daha iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız