Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V'in Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu


     PC ve konsol tarafında PS4'e özel olarak çıkış yapmaya hazırlanan Street Fighter V'in koleksiyoncu sürümü ve ön sipariş hediyesi Capcom tarafından duyuruldu.
 
     Yurtdışında perakendecilere özel ön sipariş hediyesi sunan Street Fighter V, PlayStation Store veya PC'de dijital olarak alındığında Chun-Li'nin "Battle" kostümüyle (görseli yukarıda) birlikte geliyor.
 
     99.99$ fiyat etiketli koleksiyoncu sürümü ise yeterli içeriğe sahip diyebiliriz. Pakette oyunun kendisi, Ryu'nun titizlikle hazırlanmış tamamı boyalı 10"lik figürü, çizimler ve yapım aşamasına ait metaryallerle süslenmiş 48 sayfalık kalın kapaklı sanat kitabı, Udon'ın Street Fighter çizgi romanları için dijital kod, oyunun soundtrack'inden seçilmiş bazı müzikler ve Twitch'teki Capcom Fighters kanalında geçerli bir aylık abonelik (her Street Fighter V sürümünde var) bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AGB Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS ce collectors edition koleksiyoncu sürümü
Mortal Kombat X için Yeni Haberler Bugün Geliyor Final Fantasy XV'ten 2 Yeni Ekran Görüntüsü

Nicolae

1.9.2015 00:34:31

0
Figür fena durmuyor açıkcası. Fiyatına göre uygun bir paket olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız