Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Big Picture Modu Daha Kullanışlı Hale Getiriliyor


      Bildiğiniz gibi Valve'ın donanımları Steam Machine, Steam Controller bu yıl içinde çıkış yapacak. Salonunuzda PC deneyimi sunmayı hedefleyen bu oyun makineleri Steam'in Big Picture moduyla açılacak. Valve, donanımların çıkışına aylar kala Big Picture'a bazı yenilikler getiriyor.
 
     Big Picture'a bazı yeni kategoriler geliyor. Bunlardan bir tanesi "Resume & Discover" sekmesi. Bu sekmeyle son oynamadığımız oyunları hemen görebilir ve arkadaşlarımız arasında ünlü olan oyunları görebiliyoruz. Bir diğer yeni sekme ise "start something new". Bu sekmede sahip olduğumuz ancak uzun süredir veya hiç oynamadığımız oyunlar yer alacak. Steam kullanıcılarının çoğunun sahip olduğu bir sürü oyunu oynamadığını göz önüne alırsak bu sekmenin kullanışlı olacağını söyleyebiliriz. 
 
       Bunların yanında güncelleme Big Picture moduna küçük yenilikler de ekliyor. Örneğin artık yeni bir ürün etkinleştirmek artık çok daha kolay bir hale gelecek. Ayarlar sekmesinde dolaşmaktansa Kütüphane üzerinden doğrudan yeni ürününün kodunu girebileceğiz.
 
      Son olarak Big Picture'daki "recent" kategorisi artık çok daha kullanışlı bir hale geliyor. Oynadığımız veya indirdiğimiz oyunlar son oynadığımız başta olmak üzere sıralanıyor. Bu durumun eskiden böyle olmadığını belirtelim. 
 
     
       Big Picture'ın yeni hali şu an beta aşamasında. Bu yeni özellikleri Steam'den beta seçeneğini seçerek kendiniz deneyim edebilirsiniz. Valve'ın donanımlarının 10 Kasım'da çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak shacknews.com PC
Monkey Island Yapımcısı Seriye Yeni Bir Oyun Geliştirmek İstiyor Rise of the Tomb Raider'ın Xbox 360 Sürümünden İlk Görüntüler!

Shovel Knight

5.9.2015 09:18:33

+1
ben dün denedim baya güzel ve kullanışlı olmuş artık steam client de varsa orda da var eskiden kullandığımda çok eskik vardı. şuan için gördüğüm tek eksik fps sayacı onu koymamışlar daha şu xbox one controllerın kablosuz aparatı çıksın ben artık full big picture kullanmaya bile başlarım o kadar iyi olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız