Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'e Rakip Uygulama İçin Steam'de Oy Topluyor

 
     Steam'de oyununu kendi kendine Valve'den habersiz satışa sunan yapımcıdan sonra ilginç bir durum daha gerçekleşiyor. Bir başka oyun satış platformu olan Itch.io Steam'de Greenlight ile oylamaya sunuldu.
 
     Belki pek çoğunuz bilmiyordur(Henüz çok popüler değil) ama Itch.io özellikle bağımsız oyun yapımcıları için oldukça güzel bir dijital satış platformu. Yapımcılar ve oyuncular aynı Steam'de olduğu gibi diğer oyunları oylayabiliyor, takibe alabiliyor ve yorumlayabiliyorlar. Kendi oyununuzu kolayca sisteme yükleyerek satışa çıkartabiliyorsunuz. 
 
     Bu platformun sahipleri ilginç bir strateji izleyerek platformları için yeni sunulan PC uygulamasını Steam üzerinden oylamaya sundu ve yeterli oy toplandığında (Muhtemelen toplanacaktır) uygulama Steam'de yer alacak. Elbette Valve buna nasıl bir tepki verecek, izin verecek mi göreceğiz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Steam Greenlight Itchio itch.io itch
Steam'de 2016'nın İlk 3 Ayında En Çok Satanlar Gears of War 4'ün "Yarın" İsimli Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

simbolmina

13.4.2016 14:18:18

0
Bu öğe Greenlight ile uyumsuz.

BSC Misafiri

11.4.2016 21:46:07

0
Zamanında ben de agario.nun yapay zekaya karşı olanını yazıp itchio'ya yüklemiştim. İki buçuk ay boyunca, sabah akşam sürekli uğraşmıştım. 6 ay olmuş ama daha dün gibi geliyor. Zaman çok çabuk geçiyor. İsteyenler göz atabilir https://kaanucar.itch.io/eat-them-all

enesbi

11.4.2016 20:44:16

0
Aslında bu tür uygulamaların Steam'in alehine değil lehine olur.. Her uygulama Steam'de olduğu için çoğu insan internetle uğraşmaya üşenip direk Steam üzerinden indirir. Steam bunu düzgün yaparsa iyi bir sistem olabilir..

WiiSmash

11.4.2016 17:37:40

0
aslında gayet mantıklı, windows uygulamalarını rahat rahat steamdan indirmek isterdim.

deliliktir

11.4.2016 15:58:51

0
Belki Steam orada popüler olacak oyunları kendi platformunda çıkarma kararı alır. İlginç bir durum olmuş. Itch.io'da satılan oyunların çok çok büyük bir kısmı Steam'de muhtemelen olmayacağından çok da büyük sorun olmaz bence.

EnemyDestroyeD

11.4.2016 15:58:07

0
bunu yazmak için girdim.

senjido

11.4.2016 13:53:38

0
aslında zekice bakınız şimdi tüm oyun siteleri bunu konuşuyor olacak. viral reklamımsı hareketler.

BSC Misafiri

11.4.2016 12:21:44

0
Yani.. Bende Steam olsam bende yaparım. Ummadık taş baş yarar da sen Pc platformunun kralı olmuşsun, rakiplerini patatese çevirmişsin bi de bu gelsin bakam tabii ki dersin :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız