Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Machine ve Steam Kontrolcüsünün Çıkış Tarihi Açıklandı


        Duyurulduğundan bu yana oyun dünyasının büyük ilgisini çeken Steam Machine için yeni detaylar paylaşıldı. Valve, GDC konferansı sırasında Steam Machine'in resmi çıkış tarihini duyurdu.
 
       Açıklamaya göre Steam Machine, Kasım ayında resmi çıkışını gerçekleştirecek. Bu oyun bilgisayarları Valve'ın geliştirdiği Steam Controller ve bilgisayarınızın gücünün internet üzerinden televizyonunuza taşıyan Steam Link ile birlikte satışa çıkacak. Bu iki cihazın fiyatı da 50 dolar olacak.
 
   
        Steam Link belirtilene göre birden fazla bilgisayar veya Steam Machine üzerinden 1080p/60HZ oranında yayın yapabilecek. Bu cihaz hakkında daha fazla bilgiye Steam Link'in Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
      Valve'ın GDC etkinliği sırasında Alienware ve Falcon Northwest'in geliştirdiği Steam Machine'i göstermesine rağmen Kasım ayında düzinelerce firmadan Steam Machine göreceğimiz söyleniyor. Valve, Steam Machine hakkında şu açıklamayı yaptı: "Steam Machine, konsollardan daha fazla performansla, konsollarla aynı satış fiyatıyla satılmaya başlanacak. Müşteriler en iyi oyun deneyimi için istedikleri bileşenleri seçebilecek."
 
       Bahsettiğimiz cihazlar hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kotaku.com PC
Project Morpheus'un Çıkış Aralığı Açıklandı + Yeni Teknik Detaylar Paylaşıldı Valve, Source 2 Oyun Motorunu Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

triposi

4.3.2015 18:35:19

0
Masaüstü bir pc almak yerine (sırf oyun için) bu ve türevi cihazları almak mantıklı mıdır arkadaşlar?

osmandemi2

4.3.2015 13:49:25

-1
Fiyat konsollarla aynı ise neden steam machine alayım. Konsollarin kendine özel oyunları var steam machine pc sayılır

BSC Misafiri

4.3.2015 11:24:56

+2
Doğru anlamış mıyım? Steam Machine, bir çok firma tarafından üretilecek olan, donanımı üreten firmanın kafasına göre oluşturduğu, konsol boyutunda PC kasaları olacak. İşletim sistemi Steam OS olacak. Gamepadleri Steam Conroller olacak. Ve Steam üzerindeki tüm oyunları oynamamızı sağlayacak. TV'ye ya da monitöre bağlanabilecek?

Hoid

4.3.2015 10:16:12

0
Source Engine 2 nin de geliştirildiği söylendi fakat ne zaman çıkış yapacağı belli değil ama güzel bir yanı var herkese açık bir şekilde geliyor . Hep söylüyordum yeni grafik motoru bitmeden 3 serileri yahut revizyon serileri gelmez diye artık malum oyunlara daha yakın duruyoruz . Belki gamescom da belki E3 te bir şeyler gösterebilirler . Steam machineslerin satışlarını da körüklemesi babında .

mkaanyesillik

4.3.2015 09:41:59

+1
steam ne yapsa hoş yapar güzel yapar. Bir tane cacık oyunu uygulaması yok diğer fason firmalara duyrulur.

*Meteora*

4.3.2015 08:46:47

+1
"Steam Machine, konsollardan daha fazla performansla, konsollarla aynı satış fiyatıyla satılmaya başlanacak. Müşteriler en iyi oyun deneyimi için istedikleri bileşenleri seçebilecek." Bu sözler çok ağır olmuş Valve için.

Wabbajack

4.3.2015 03:41:03

+2
Bu adamlar yakında parça işinede girebilir komple buharlanabiliriz hertürlüde satar güvenilirliği çok yüksek bir marka ortaya çıkardılar sonuçta.

Ouroboros_Tasarım

4.3.2015 03:20:09

+1
Hadi bakalim atil steam atil valve
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız