Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Greenlight'a "Tasarım" Bölümü Eklendi


    Steam'in özgün oyunlara kucak açtığı ve oyunculardan da olumlu tepkiler aldığı Greenlight platformuna şimdi de tasarım bölümü eklendi
 
    Normal Greenlight sisteminden farklı şekilde çalışan bu bölümde oylanan oyunlar Steam'da yer almıyor. Tamamen konsept aşamasında olan ve tamamlanmamış olan fikirleri gören oyuncular, yapımcıya bazı fikirlerini sunuyor veya beğenip beğenmediklerini dile getiriyor. Bu sayede oyun yapımcıları da bu yönde oyunlarını geliştirmeye devam ediyorlar.
 
    Oyuncuların geri bildirimleriyle birlikte çok daha keyifli oyunların ortaya çıkmasına vesile olacağın düşünülen bu kısımda şu an için yalnızca 13 adet proje bulunuyor. Bu projeleri merak ediyorsanız buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Steam Steam Greenlight Concept
Ghosts 'n Goblins, 3DS'e Geliyor BF3: Aftermath'a Çıkış Tarihi ve Video Geldi

blank42

18.10.2012 16:38:02

+1
Daha yapım aşamasındaki oyunlara yeşik ışık yakan greenlight projesinde Profosyonel olarak geliştirilen ve bu gece çıkışımı gerçekleştirecek olan "Euro Truck Simulator 2" hala yeşil ışık yakılmaması çok çok kötü http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93066271&searchtext= Bir çok kişi oyunu alıcak 1700 küsür yorum olmuş ama hala yayına almamışlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız