Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: OR Ön Siparişleri Battlefield 3'ü Geçti

Yoğun bir Star Wars aksiyonuna hazır olun.
 
    EA'den Star WarS: The Old Republic ile ilgili gelen son açıklama gözlerin BioWare'in MMO'suna dönmesini sağladı.
 
    EA, Star Wars: The Old Republic'in ön sipariş rekoru kırdığını söyledi. EA Games patronu Frank Gibeau, "Genel olarak, ön sipariş rakamları Star Wars için yaptığımız beklentilerin üstüne çıktı." dedi.

    Hatta Star Wars: The Old Republic ön siparişlerinin EA çatısı altında yapılan oyunlar arasında en yüksek rakama ulaştığını belirten Gibeau, ön siparişlerin Battlefield 3'ün bile önünde olduğunu söylerek durumun ciddiyetini kavramamızı sağladı.
 
    Beta test aşamasında olan oyunu şu anda binlerce oyuncunun oynadığı ve buradan oyunun daha da geliştirildiği belirtiliyor. Star Wars: The Old Republic, EA ve BioWare'in yürüttüğü milyonlarca dolarlık bir MMO projesi. Ön siparişlerin oldukça iyi olduğunu düşünürsek World of Warcraft'a sıkı bir rakip geliyor demektir. Az kalsın unutuyordum, EA bu açıklamayı duyururken bir kaç yeni ekran görüntüsü de paylaştı. Aşağıdan bunlara göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg ön sipariş ekran görüntüleri
Battlefield 3'ün Alpha Sürümünden İzlenimler Dead Rising 2: Off the Record'dan Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.7.2011 16:47:16

0
Hayatta türkçe olmaz.Önce türkçe pre-order çalışsın sonra yan detaylarla uğraşırız.Oyunu türkiyede oynayabilirseniz şanslı sayılıcaz bu gidişle.

BSC Misafiri

28.7.2011 14:18:01

+1
Bu oyun türkçe olabilir sanırım.23 Studios semih bey bir röportajında ''Çok çok önemli bir proje, Türkçe onayı aldı. Bu proje, PC ve Mac platformu için geliyor. Bütün çevirisi, kalite kontrol işi ve dublajı için Türkiye’ye özel bir ofis açıldı Artık ne denli ciddi olduğunu siz anlayın. Bir MMO oyunu bu. Şu, piyasadaki Kore ve Çin MMO’larından değil. Yani son aylarda patlamış olan ve çevirisi, bildiğiniz çeviri firmalarına yaptırılan, uzak doğu MMO projelerinden değil. İçiniz rahat olsun. Hani “paralı” oyunlar var ya, onlardan'' demiş Bu arada oyunun gamleplay vidolarına bakdım gerçekden güzel görünüyor oyun.Warcrafta sağlam bir rakip geliyor gibi.

CodeMachine

28.7.2011 13:57:30

0
"Gibeau, ön siparişlerin Battlefield 3'ün bile önünde olduğunu söylerek durumun ciddiyetini kavramamızı sağladı." Neden kendinize ve bize hakaret ediyorsunuz, zaten bu site COD ve BF3 , DH de Apple oranlarıyla kıyasla bişey anlatmaya çalışıyor. Biz salakmıyız, dünyada sadece bu 3 olay mı var. Şu site seviyeyi arttıramadı gitti.

Guest-49878F607

28.7.2011 13:48:07

0
BF de neymiş :D Star Wars sadece adıyla oyunu sattırıyor ama inş beklentilerimizi karşılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız