Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Güç Uyanıyor, 12 Gün İçinde 1 Milyar Dolardan Fazla Hasılat Yaptı


      Star Wars serisinin yeni filmi Star Wars: Güç Uyanıyor vizyona girdikten kısa bir süre rekor kırmaya başlamıştı. Filmin hasılatı hakkında yeni rakamlar paylaşıldı.
 
       Belirtilene göre Star Wars: Güç Uyanıyor'un getirdiği gelirler 1 milyar doları geride bıraktı. Filmin bu rakama vizyona girdikten sonra 12 gün içinde ulaştığını belirtelim. Film aynı zamanda sinema tarihinin en çok bilet sattıran filmi de oluyor. 
 
       Film bu kadar büyük hasılat yapmışken bu rakamın ilerleyen haftalarda çok daha artacağını belirtelim çünkü film dünyanın en büyük ikinci sinema izleyici kitlesine sahip ülke Çin'de henüz vizyona girmedi. Sizler Star Wars: Güç Uyanıyor hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bigstory.ap.org star wars dice battlefield battlefront
Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (28 Aralık - 3 Ocak) Microsoft: "Xbox One Elite Controller'ın Piyasa Gücünü Küçümsedik"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Roinless~

31.12.2015 13:44:17

0
Film asla kötü bir film değil ama bence abartıldığı kadar iyi bir film de değil, gerçi bu tip yargılar kişiden kişiye değişir.

angela99

30.12.2015 01:53:05

0
Ben daha gitmedim. DVD si çıkınca evde 7+1 sisteminde 3D olmadan izleyecem. Çünkü bende Star Wars hayranı olduğum için ve annem merak ettiği için ben ilk önce anneme 1-2-3 ve 6. bölümleri izletip, son olarak yenisi izletecem. Bu yüzden filme gitmedim. Ayrıca sinemalar çok pahalı, öğrenci değilim. Bi gidiyorsun, 60 lira gidiyor. Geri alma özelliği yok. Altyazı gitti mi, konuyu anlayamazsın. Efekt için gitmem bu filme. Bu filmin konusu önemlidir. Bu yüzden film DVD çıksın, izlerim. 100 lira veririm ama evde konuyu anlamak için 2 kere rahat rahat izlerim.

DevilsKiss

29.12.2015 21:38:27

0
Az bile.

esmerbuyucu

29.12.2015 18:33:03

0
Portakal suyu şekerdir. Ölüp gidersiniz.

Krone

29.12.2015 17:59:17

0
İnsanlar uzun süredir bir Star Wars filmi bekliyordu bu büyük bir etken zaten. Reklam çalışmalarını da çok iyi yaptılar önce oyunu çıkardılar piyasaya sonra filmi. BİM'de bile Star Wars eşyaları satıldı ve kapış kapış gitti. Pazarlama ustası bu adamlar.

Wayward Son

29.12.2015 14:49:20

0
SPOILER!!!! Ben olaya kafadan Memory Rub olarak bakıyorum. Muhtemelen Luke, Rey'in hafızasını değiştirdi. Bunu Rey'in isteğiyle yapmış olabilir ya da tamamen zorlamış olabilir. Zira Ren apaçileri, tapınağı bastıkları zaman Luke, kızı saklamak istemiş olabilir. Zira Luke zaten benzer gücü daha önce kullanmış. Ancak kız Force User olduğu için etkisi sonsuza dek süremiyor, çatır çatır hatırlıyor ne olduğunu. Dolayısıyla Rey, Kylo ergenini hastanelik ederken bunu sıfır eğitimle yapmıyor. Muhtemelen şu an galaksideki en iyi eğitilmiş padawan, Rey'dir. Hayır olaylar SW evreninde olmayan şeyler değil. Kyle Katarn için yanıp tutuşan adamlar, "Stormtrooper (Finn) nasıl ışın kılıcı kullanır?!" diyor. E pes. Biz Kyle Katarn'a ayılıp bayılmadık mı? Herif eğitim almadan Sith Lord kesti, daha ne olsun? Eğer Stormtrooper'dan devşirme bir Jedi yaratılacaksa bunun ilk örneğini biz zaten yıllar önce gördük. Abrams bir şey icat etmemiş yani. Ha senaryo akışı direkt EP 4 ki olay tamamen burada duygusal, pazarlama. Yıllar önce 70'lerin 80'lerin çocuklarının bayıldığı formülü direkt alıp koymuşlar. Disney'in amacı çok açık, yeni bir SW nesli yaratmak. Bunu yaparken sinema sanatı açısından kopyacılığın kralını yaptılar doğru. Ancak bir SW filmi olarak baktığımızda ortada SW evreninde uygulanmamış hiçbir şey yok. Hayır yani ortada EP 1'den fersah fersah iyi bir film var. Filmi eleştirin, "Hurda denilen Millenium Falcon uçuşa nasıl hazırdı ulan?!" diyin... Ama "SW'de bunlar yok" demeyin. Var. Ha bir de Boba Fett ölmemiş. O da dönecek herhal. http://starwars.wikia.com/wiki/Memory_rub
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Hoid

29.12.2015 13:56:09

0
Bu film zaten 4. filmin kopyası direk kopyalamış JJ . Abrams kendisi de söylemişti böyle yapacağını ama kimse bu kadar kopyalıyacağını tahmin etmiyordu . Genişletilmiş evreni ve diğer para getirecek içerikleri elbette Disney tekrar yapmak isteyecektir sonuçta adamlar bunu bir iş olarak görüyorlar bu yüzden ki her sene bir ara film çekilecek bunu takiben de üçlemeyi tamamlayacaklar . Kısacası kitleden her sene para kazanacaklar , filmde bazı şeyleri göstermiyorlar patlayan gezegen mesela kim biliyor ? Daha önce saydığım içeriklerin suyunu çıkartanlar biliyor benim gibi . Bilmeyenler içinde yan içeriklerle bunları sunacaklar bu çok doğal . REY'e gelirsek Darth Bane kitap serisinin 2. kitabının adı Rule of Two olması lazım burada işlenen karaktere benzetiyorum ben ki çok büyük bir olasılıkla odur . Eğer tahmin ettiğim gibi bu karakter ise büyük bir spoiler içeriyor filmlerini izleyecekseniz bu kitaptan uzak durmanız gerekiyor . İlla okuyacaksanız Türkçesi varmı yok mu bilmiyorum araştırmanızda fayda var ancak sizinde söylediğiniz gibi bu kitaplar çöp oldu malum nedenlerini yukarıda yazdım . Fakat JJ. Retard filmde genişletilmiş evrenden unsurlarda sunmuş ancak bunlar genel kitleye hitap eden şeyler değil öyle herkes tarafından rahatlıkla görülüp anlaşılabilecek detaylar değiller . Ayrıca kitaptaki tasvir ve becerilerinin filmde görüyor olmamız . Film afişinde bulunan küçük bir ayrıntının yer alıyor olması bende bu düşüncelere neden oldu . Demem o ki filmin hızını kesmemek için kız 2 saatte o kadar gücü elde edip kullanmıyor onun bir alt zemini var

alsndnz

29.12.2015 13:21:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Star Wars sadece filmlerini izleyip anlayabileceğiniz bir seri değildir , bir ton yan hikayesi ve içeriği vardır ve türünün tek örneğidir . Genel olarak seviyorsanız hepsine göz atmanız gerekir ki filmi izlediğiniz de suratınızda anlamsız bir gülümseme olsun . Niye ? çünkü herkes alttaki gibi şeyler söylerken sen gerçeği biliyor olacaksın da ondan ! Paralel evren parantezi : Mass Effect seriside SW nin yolundan gitmeye çalıştı yan hikayeler kitaplar vs çıkartıldı ancak kitapların içeriği gerçek anlamda tatmin etmeyince söndü balonları . Filmi izleyip abi gezegen patladı hmm . Abi kız hemen ustalaştı hmm . Kylonun muhabbetlerini dinleyip hiç bir şey anlamadan hmm demek . Filmin bitiminde film çok tırt lan hiç bir şeyi açıklamadılar olaylar hemen oluverdi . Kitaplarını okumadan , genişletilmiş evrenini öğrenmeden , irili ufaklı anime serisini izlemeden bu filme kötü dersen YANLIŞ yaparsın . Ha bunları yapmak zorunda mısın yok değilsin ancak anlamadığın için çok abartlıyor dersen seri hakkın da hiç bir şey bilmediğinizi kanıtlamış olursunuz . Ayrıca REY güçsüz diyenlere gelsin , kendisinin derin bir hikaye geçmişi var kitapları okuyanlar bilir felaket güçlüdür öyle ki tek eliyle tam olarak odaklanmadan düşmanları içten dışa doğru parçalar .!
bi ton kitaptan oyundan avuç içi kadar content kalmış adam gelmiş kitap diyor disney bitirdi seriyi 8-9 filmde güzel olmazsa zaten hızlı ve öfkeli gibi para getirme markası olucak tamamen seri JJ. retardabramsda dünyanın en kötü yönetmenlerinden biridir bu arada copy pasteden başka önemli bir uzmanlığı yok George lucasın dokunmadığı hiç bir şey canon değil benim gözümde ayrıca kylo ren eski jacen solodan etkilenilmiş bi karekter tamam onu herkes anladıda rey ne alaka rey benzeri karekter nerde geçiyor kardeşim gösterde bizde bilelim ha bide film utmost retardness yani savunulacak bir tarafı yok boş boş savunmayın prequele laf atan boş herifler gibi.

Hoid

29.12.2015 12:55:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: 1997utku Disney Genişletilmiş Evreni iptal etti.Böylece o tonla kitaplar çizgi filmler falan rafa kalktı.Kendileri yeniden yazacak tüm evreni çok bilmiş.Rey tamamen yeni bir karakter bu arada neyin kafasındasın ?
Filmde küçük küçük göndermeleri var amma sen nereden bileceksin ki üslubun ayrı bir dert , bildiğini sanıp hiç bir şey bilmediğin ise ayrı bir dert ... Cahilliğini kitaplarını okuyarak aşa bilirsin . Okursan eğer anlarsın neyden bahsettiğimi . Hani Cebrail ilk vahyi getirdiğinde OKU diyor ya sende OKU . Gelmiş karşıma 97'li çocuk Star Wars dan nutuk çekiyor bana Sen dünyada yokken biz SW evreni hakkında tartışmalar yapıyorduk [:'(] Sen portakalda vitamin iken biz filmlerini izliyorduk [image]http://store.donanimhaber.com/28/a0/fd/28a0fdba873b78760c8a2bdd008ca444.Jpeg[/image] Üslup nasılda değişti hemen Hak ettin sanırım

BiqBrav3

29.12.2015 11:50:30

0
Çocuk filmi başka bir şey değil Disney hakkını vermek lazım güzel bir hype yakalayıp güzel hasılat kaldırdı kerizlerden vur Disney vur

1997utku

29.12.2015 11:25:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Star Wars sadece filmlerini izleyip anlayabileceğiniz bir seri değildir , bir ton yan hikayesi ve içeriği vardır ve türünün tek örneğidir . Genel olarak seviyorsanız hepsine göz atmanız gerekir ki filmi izlediğiniz de suratınızda anlamsız bir gülümseme olsun . Niye ? çünkü herkes alttaki gibi şeyler söylerken sen gerçeği biliyor olacaksın da ondan ! Paralel evren parantezi : Mass Effect seriside SW nin yolundan gitmeye çalıştı yan hikayeler kitaplar vs çıkartıldı ancak kitapların içeriği gerçek anlamda tatmin etmeyince söndü balonları . Filmi izleyip abi gezegen patladı hmm . Abi kız hemen ustalaştı hmm . Kylonun muhabbetlerini dinleyip hiç bir şey anlamadan hmm demek . Filmin bitiminde film çok tırt lan hiç bir şeyi açıklamadılar olaylar hemen oluverdi . Kitaplarını okumadan , genişletilmiş evrenini öğrenmeden , irili ufaklı anime serisini izlemeden bu filme kötü dersen YANLIŞ yaparsın . Ha bunları yapmak zorunda mısın yok değilsin ancak anlamadığın için çok abartlıyor dersen seri hakkın da hiç bir şey bilmediğinizi kanıtlamış olursunuz . Ayrıca REY güçsüz diyenlere gelsin , kendisinin derin bir hikaye geçmişi var kitapları okuyanlar bilir felaket güçlüdür öyle ki tek eliyle tam olarak odaklanmadan düşmanları içten dışa doğru parçalar .!
Disney Genişletilmiş Evreni iptal etti.Böylece o tonla kitaplar çizgi filmler falan rafa kalktı.Kendileri yeniden yazacak tüm evreni çok bilmiş.Rey tamamen yeni bir karakter bu arada neyin kafasındasın ?

WHITE_Wolf

29.12.2015 10:49:23

+1
Gta 5 in bu rekoru 3 günde kırdığını hatırlatırım tanıtım olarak star wars ın yarısı kadar reklam yapmadılar bile.

CamelotKing

29.12.2015 05:59:02

0
Ne bilim kurgu izleyenler dahidir. nede bilimkurguyu sevmeyenler aptaldır.

alito

29.12.2015 05:18:52

0
Çekirdek oyuncu ve karakterleri, Episode VII'ye dahil etmelerinin hasılata büyük bir etkisi var. Episode VIII'de de büyük bir gişe hasılatı yapması şaşırtıcı olmayacaktır. Kısacası Disney, Lucas Film'i alarak turnayı gözünden vurdu diyebiliriz.

CILGIN_TURK_96

29.12.2015 02:16:51

0
olsun o kadarda BIM'de bile star wars vardi, star wars ile alakam olmadigi halde ben bile gitmek istedim ama vaktim olmadi, her ne kadar reklam olayini abartsalarda reklamlar sayesinde peynir ekmek gibi gider daha...

Hoid

29.12.2015 01:44:19

0
Star Wars sadece filmlerini izleyip anlayabileceğiniz bir seri değildir , bir ton yan hikayesi ve içeriği vardır ve türünün tek örneğidir . Genel olarak seviyorsanız hepsine göz atmanız gerekir ki filmi izlediğiniz de suratınızda anlamsız bir gülümseme olsun . Niye ? çünkü herkes alttaki gibi şeyler söylerken sen gerçeği biliyor olacaksın da ondan ! Paralel evren parantezi : Mass Effect seriside SW nin yolundan gitmeye çalıştı yan hikayeler kitaplar vs çıkartıldı ancak kitapların içeriği gerçek anlamda tatmin etmeyince söndü balonları . Filmi izleyip abi gezegen patladı hmm . Abi kız hemen ustalaştı hmm . Kylonun muhabbetlerini dinleyip hiç bir şey anlamadan hmm demek . Filmin bitiminde film çok tırt lan hiç bir şeyi açıklamadılar olaylar hemen oluverdi . Kitaplarını okumadan , genişletilmiş evrenini öğrenmeden , irili ufaklı anime serisini izlemeden bu filme kötü dersen YANLIŞ yaparsın . Ha bunları yapmak zorunda mısın yok değilsin ancak anlamadığın için çok abartlıyor dersen seri hakkın da hiç bir şey bilmediğinizi kanıtlamış olursunuz . Ayrıca REY güçsüz diyenlere gelsin , kendisinin derin bir hikaye geçmişi var kitapları okuyanlar bilir felaket güçlüdür öyle ki tek eliyle tam olarak odaklanmadan düşmanları içten dışa doğru parçalar .!

Uncy

29.12.2015 01:19:10

0
Rekorlar kiriyor ya yemiyor kotulucek bir yer ariyorlar

BSC Misafiri

29.12.2015 00:32:21

0
Seriyi yeniden devam ettirme fikri iyi olmadı bence, film vasattı, yeni bir umudun aynısı olmuş. Yapımın sadece ismi ve reklamı bu hasılatı getirmiştir kanımca.

Ulan Musk

28.12.2015 22:16:07

0
Böylesine agresif bir reklam kampanyası ile şimdiye kadar karşılaşmamıştım. Google bir ara tarafımı seçtirmişti. Şu an Youtube videolarında ses açma kapama yeri ışın kılıcı sesi ile aktif oluyor. Film vizyona girdiğinde ise takvimime vizyon tarihi çoktan eklenmişti ve hem telefonum hem de bilgisayarımdaki takvim uygulaması ile senkronize edilmişti bile. Bu filmin hasılat rekoru kırmaması çok düşük bir ihtimal.

esmerbuyucu

28.12.2015 21:38:00

+1
Bu Star wars çok abartılıyor diyenler arkadaş zoruyla gidenler herhalde. Üzülmeyin keyfinize bakın acık

Nevfel

28.12.2015 21:12:15

0
Altın yumurtlayan tavuğu kimse kesmez. Bu film aynı final fantasy gibi gider de gider. Şimdi jedi lar öne geçer sonra sithler milleti keriz gibi yolmaya devam ederler.

Galatas4ray

28.12.2015 21:07:10

0
Beyler açlık oyunlarına gittim çöpünde çöpü resmen boş bir film. Düğün derneğe gittim tamam güldürdü ama hikayesi sürükleyici değildi.Yani Kardeş payının dizinin 1 bölümüne değişme yani. Star wars daha 3 saat önce gittim beyler film sıkmadı gayet iyi ilerledi ama bence fazla abartılıyor ne yazıkki böyle avatar filmi gibi heyecanlandırmadı beni o da bir kenara bunda 1 1.5 ay önce marslı diye film çıkmıştı zevkle ve sıkılmadan izledim ve çok hoşuma gitmişti. Kısa ve öz star wars abartılıyor tamamen abd pazarlama politikası.

Uncy

28.12.2015 21:02:16

0
Film harikaydi star wars sonucta bu her turlu rekoru kiracaktir bu arada bilmeyenler anlamaz

Patren

28.12.2015 21:01:31

0
12 gün çok fallout 4 ilk 24 saatte 1 milyar dolar gelir sağlıyor

HIGHER

28.12.2015 20:52:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: esmerbuyucu Türkiye de düğün derneğin star warstan daha çok hasılat yapınca zaten abartılan star wars oluyor. Alkışş
http://www.imdb.com/title/tt3646462/ daha sana tonla sayardım ama uğraşamam takam kafana

alike03

28.12.2015 20:27:52

0
Su Dügün Dernek olayina bende birsey söylemek istiyorum. Kardes Payi ve Isler Gücler, Behzat C.'den sonra en sevdigim dizilerdir (Türk dizileri icinde). Ama bu adamlar film yapmasini beceremiyor. Ikincisini daha izlemedim muhtemelen de izlemem. Ilk film rezaletti. Arkadaslar ile diziyi severiz fakat filmin yarisinda cikmak istediler. Ben durun o kadar para verdik belki iyilesir dedim ama ne fayda. Belki de filmlerin hosma gitmemesi filmleri genel kitle (Mainstream) icin yapmis olmalari olabilir. Yani filmleri Recep Ivedik sevenlerin sevecegi sekilde yapip dizilerin parasini cikariyor olabilirler. Star Warsa gelecek olursak. Film iyidi de sinirimi bozan sey (DIKKAT SPOILER) [spoiler=2191313336] Yine yeni Deathstar var yine. Yine karanlik taraf daha güclü. Yine gezegen patlatiliyor. Yine Millenium Falcona hurda diyip onunla kaciyorlar. Yine gücle yeni yeni tanismaya baslayan bir bas karakter var. Yine Darth Vader tadinda bir karakter var.Yani sanki ilk trilogy'yi tekrar izliyormusum gibiydi. Tamam bunlarin bazilari benim de hosuma gitti fakat farkli bir sey yapmalarini isterdim.[/spoiler]

mementopolis

28.12.2015 20:27:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cikiacla

bu filmin abartıldığını söyleyenlerin genelinin recep ivedik, düğün dernek, çılgın dershane izleyen adamlar olması yoruma ayrı bi ironi katmış. milletçe alkışlıyoruz
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
ya nedemesin , sinemadan cikinca insanlar böyle oluyormus gif'te bakiniz. Sonucta Popüler kültür'ün ürünü oldu. Disney'in cebi doldu sayenizde...ßü bana önereceksen ... Bir "Wishplash" , bir "MAD MAX" , Bir "Hateful Eight", Bir " Enemy at the Gates" , öner :D Cilgin dersene de ne ola..

Wayward Son

28.12.2015 20:19:10

+1
Sonuna kadar hak ediyor. Devam filmleri icin umidim cok fazla. Hele Rey, Finn ve Kylo uclusu icin kafadaki soru isaretlerini SW mantigi icinde duzgun bir sekilde aciklayabilirlerse (teoriler girla) efsane olur.

BSC Misafiri

28.12.2015 20:09:48

+1
Bu seri için Raven'dan yeni bir Jedi Knight oyunu isteriz.

cikiacla

28.12.2015 20:00:04

+7
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Bu Filmin seyredilmesine degilde bu kadar abartilmasi + bu kadar hasilati haketmemesi.
bu filmin abartıldığını söyleyenlerin genelinin recep ivedik, düğün dernek, çılgın dershane izleyen adamlar olması yoruma ayrı bi ironi katmış. milletçe alkışlıyoruz

esmerbuyucu

28.12.2015 19:46:09

+8
Türkiye de düğün derneğin star warstan daha çok hasılat yapınca zaten abartılan star wars oluyor. Alkışş

Shovel Knight

28.12.2015 19:38:48

0
başka yapımlar ile kıyaslama nerde o olmadan haberin zevki çıkmaz

mementopolis

28.12.2015 19:19:56

+2
Bu Filmin seyredilmesine degilde bu kadar abartilmasi + bu kadar hasilati haketmemesi.

StativeDread

28.12.2015 19:07:42

+1
Film başarılı fakat tadı damağımda kaldı diyebilirim. 8 Ve 9. Filmlerde patlama yapacak gibi bir his var içimde. Senaryo "A New Hope" Luke'un Rey'li versiyonu gibi olmuş. Dediğim gibi bir film olarak bakmayın 8 ve 9. Filmler bulmaca gibi üçlemeyi tamamlayacak.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız