Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Filminin Yeni Videosu Yayınlandı!

Abi senin yüzüne noolmuş?

     İlk tanıtım videosu ile kısa olmasına rağmen tartışmaları da beraberinde getiren yeni Star Wars filmi Force Awakens'in yeni tanıtım videosu nihayet yayınlandı. Star Wars Celebration'da gelen videoda önemli sahnelere ve bazı karakterlere yer verilmiş.
 
     Video Star Wars'un yeni filminde göreceğimiz Jakku gezegeninde açılışını yapıyor. Tıpkı Tatooine gibi çöl iklimine sahip olan bu gezegenin daha önce filmde olacağı onaylanmıştı zaten. Bu gezegenin lokasyonu hakkında bilgi sahibi olmasakta yakınlarında daha önceden büyük bir savaş olduğu aşikar. Çünkü küçük bir kum tepesinde devasa bir Imperial Star Destroyer bulunuyor. Hemen önde yer alan X-Wing'i de unutmayalım tabi.
 
     Daha sonra Darth Vader'ın hurdaya dönmüş başlığı gözüküyor ve Luke Skywalker'ın sözlerine kulak veriyoruz. Tabi arka planda Vader'ın o puslu nefes alış verişi de bu sahneye eşlik etmiş. hemen sonrasında eski dostumuz R2-D2 gözüküyor.
 
     Star Wars'un o tüyler ürperten müziği ile sakın bir açılış yapan videonun sonrası ise aksiyon dolu. Işın kılıçları, hava mücadeleleri ve patlamalar. En sonda ise Han Solo ve Chewie sürprizine yer verilmiş. Açık konuşmak gerekirse video yer yer heyecanlandırsa da kafamda bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Siz neler düşünüyorsunuz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Star Wars: Battlefront'un Çıkış Tarihi Görüldü + İki Yeni Ekran Görüntüsü Hearthstone'un Mobil Versiyonu Ne Kadar Şarj Tüketiyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fingolfin.

19.4.2015 01:18:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter İmax akarrrr.bu arada disney filmi mi aldı yoksa lucasfilmi komplemi aldi
Lucasfilm'i komple aldı.

cikopelo

18.4.2015 22:21:16

0
Abowww gelsede izlesek. 1 Star Wars 2 Lord of the Rings izle izle duymadım

Fingolfin.

18.4.2015 20:46:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: thief garrett Ahanda Millenium falcon ya la bu :D ama anlamadım şimdi ben darth vader geri mi dönüyor ? Olay kimin üzerinde geçecek ?
Fragmanda Luke, güç benim ailemde güçlü, babamda, bende, kardeşimde vardı, sende de var diyor.Yani bence Luke'un ailesinden birini izliyiceğiz jedi ya da sith olarak, benim düşüncem bu şekilde.Hatta bu fragmanda bolca gördüğümüz kızda olabilir bu kişi.Oraya Darth Vader'ın kaskını koymaları tamamen izleyiciyi daha çok moda sokmak için.Zaten çıkan 2 fragmandan başka hiç bir şey anlaşılmıyor.Darth Revan'a aşırı benzeyen bir Sith'imiz ile derin derin nefes alabilen bir zencimiz var. Bir de gaza getirmek için konulan Millenium Falcon ve tabii ki Han Solo ve Chewbacca var fragmanda.Yine gösterilen X-wing, Star destroyer, Boba Fett tadında bir bounty Hunter olması kuvvetle muhtemel bir siyah kasklı abimiz, tamamen eski seyircilerin görmek istediği şeyler ve fragmanda sürekli bunlar gösterildi.Tabii bunları görmek beni de çok mutlu ediyor ama konusu önemli, onu da artık sinemada görücez gibime geliyor, bakalım.

thief garrett

17.4.2015 13:40:52

0
Ahanda Millenium falcon ya la bu :D ama anlamadım şimdi ben darth vader geri mi dönüyor ? Olay kimin üzerinde geçecek ?

bozcan

17.4.2015 13:06:09

0
sonunda tüylerim diken diken oldu

Yusufigit

17.4.2015 08:13:09

0
İmax akarrrr.bu arada disney filmi mi aldı yoksa lucasfilmi komplemi aldi

mementopolis

17.4.2015 00:53:06

0
Star Trek gördüm sanki :D , ben ümitli degilim filmden hype demek istemiyorum .

Hoid

17.4.2015 00:52:23

0
IMAX şart buna 3-5 kere giderim artık . Replikler ezberlenecek !!!

Wayward Son

17.4.2015 00:50:10

0
İlk teaser'a göre muhteşem bir fragman. Sonu zaten tüyleri diken diken etti ancak o eski retro hava olsun, müzik olsun, uçuş sahneleri olsun bu sefer olmuş dedirtiyor. Hadi Abrams, çıldırt bizi!

SkYHawKTR

17.4.2015 00:29:15

0
http://kotaku.com/popular-youtuber-says-he-wont-cover-game-after-twitter-1698242976? Bu olayı haber yapar mısınız? ben tam detayını anlayamadım...
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız