Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Eclipse Ne Zaman Geliyor? Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

 
 
Quantic Dream tarafından geliştirilen Star Wars Eclipse için yeni detaylar ortaya çıktı. Insider Gaming kaynaklarına göre daha önce tanıtılan ve beklenen oyunlar arasında yer alan Eclipse, 2026'dan önce çıkış yapmayacak.
 
Oyun birkaç sene daha ertelenebilir
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre Star Wars Eclipse, 2026'dan önce gelmeyecek. Ancak bu 2026 yılı içerisinde de çıkış yapacağı anlamına gelmiyor. Kaynaklar oyunun birkaç sene daha ertelenebileceğini öne sürüyor. Dolayısıyla oyunun çıkış tarihi bir hayli uzak.
 
Diğer taraftan oyunun geliştirme sürecinde çeşitli sıkıntıların yer aldığı bildiriliyor. Star Wars Eclipse oyununun kapsamı sebebiyle personel alımı yapan ekibin birtakım sorunlarla karşılaştığı belirtiliyor. Eclipse, klasik Quantic Dream yapısını benimsiyor ve dallara ayrılan seçim odaklı bir hikayeyi bizlere aktarmayı istiyor. Her seçimle farklı yollara doğru gidebiliyoruz.
 
Öte yandan Eclipse ile beraber şimdiye kadar geliştirilme aşamasında olan ve henüz piyasaya sürülmemiş 6 Star Wars oyunu bulunuyor. Bu oyunlar arasında Amy Hennig'in yeni oyunu, Respawn Entertainment'ın adı belli olmayan FPS oyunu, Eclipse, Knights of the Old Republic Remake, Zynga tarafından geliştirilen Star Wars: Hunters ve Respawn Entertainment tarafından geliştirilen strateji oyunu yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Star Wars Eclipse
Silent Hill 2'nin Remake Sürümü Orijinalden 2 Kat Daha Büyük Olacak! PlayStation Patronu Jim Ryan, Yayıncıların Xbox Game Pass'ten "Nefret" Ettiğini Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Persona_6

30.6.2023 22:43:38

0
Arkasında Sony desteği olmayınca 2030 a çıkarsa iyi

Zebercet

30.6.2023 22:20:39

0
Ubisoft'un oyunu sandım başta oha dedim ama Quantic Dream oyunu için bile geç bir tarih, o yüzden bir kez daha oha.

Erellach

29.6.2023 21:39:09

0
Starfeild kadar detaylı ve büyük bir starwars oyunu bekliyorum onun dört katı ve ue5 ile grliltirilmiş bir middle earth online mmo oyunu istiyorum .( dünyada barış ve huzuru istesem daha kolay olur ) :-P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız