Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'un PS4'teki Teknik Detayları Ortaya Çıktı


    EA'in merakla beklenen multiplayer savaş oyunu Star Wars: Battlefront'un PS4'teki teknik detayları ortaya çıktı. Şu ana kadar yayınlanan Playstation 4 demolarının gerçekten de konsolda çalıştığını belirten Eurogamer, Battlefield 4 ve Battlefield: Hardline'daki gibi oyunun 900p'de çalıştığını açıkladı. Tabi bu durum oyun piyasaya çıkana kadar değişebilir, ama böyle bir şeyin olacağını pek sanmıyoruz.
 
    Star Wars: Battlefront'un PS4 sürümünün harika göründüğünü belirten Eurogamer, yeni ışıklandırma sisteminin materyallerde ve nesnelerde gerçek zamanlı yansımalar oluşturmasını överken modellemelerin de harika olduğunu vurguladı.
 
    Diğer taraftan henüz PS4 ve PC sürümlerini karşılaştırmak mümkün olmasa da PS4'te depth of field (alan derinliği) ve her objede motion blur gibi özelliklerin olmayacağı da belirtiliyor. Battlefield 4'ün de sadece senaryo modunda motion blur varken multiplayerde bu efekt yoktu.
 
     Eurogamer'ın Digital Foundry ekibinin Star Wars: Battlefront'un Playstation 4 sürümünü teknik açıdan genel olarak beğendiğini belirtelim. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi saniye-kare oranı 60 ila 30 arasında gidip geliyor. Özellikle 30 fps'nin altına düşmemesi akıcı bir deneyim için çok önemli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer star wars dice battlefield battlefront
Fallout 4 için İlk Mod Şimdiden Duyuruldu Dark Raid Robot Savaşlarının Xbox One Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gerçekoyuncu11

7.7.2015 16:16:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish- <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11 <b><a id="ed107743608de" style="color:red" href="#" onclick="return toggle('d107743608d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d107743608d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mactavish- <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Wayward Son </blockquote> Abi kullanıyor güzel görünüyor oyunlar Dragon Age in Ultra detay sslerini görmüştüm mesela ama Bf3 de güzel görünüyordu Crysis 3de güzeldi. Ama yinede old gen çünkü Crysis 3 Bf3 gibi oyunlardan sonra o beklenen sıçrama maalesef yok. Kayde değer birşeyleri sadece Sony de gördüm son zamanlarda Witcher 3 ve Batman de koyulabilir listeye ama Witcher da downgrade yedi maalesef. Adam gelmiş excler de bi espiri yok falan diyor lafım ona. Mesela Killzone Bf4 den daha başarılı oyun görsel olarak. Bf yi konsol da gördüm kendi bilgisayarımda ultra 1080p de oynadım. Star Wars ın grafikleri ortada 60fps bu konsollar için çok fazla o yüzden kısıyorlar. Downgrade ler beklenen sıçrama yine bu konsollar yüzünden. Sony nin şirketleri dediğim gibi zaten her zaman iyi görsel sundular. Şuan en iyi gözüken multi platform Ac Unity onunda konsollarda akıbeti belli bu sene gelecek oyunu bile kırptılar daha iyi olması gerekirken.</blockquote></div> </blockquote> Hocam güzel gözüküyor diyorum zaten. Sony nin sunumunda Star Wars baya iyi gözüküyordu yeni nesile yakışır ama hep yamuk yapılabiliyor o yüzden çıktığında kendim görmek istiyorum. Hocam dediğiniz oyun şirketlerinin yamuk yapma konusun da size sonuna kadar katılıyorum tabiki beni de starwars için görüşlerim e3 teki gibi gelirse downgrade falan yemesse bunu bir daha demek gereksinimi duyuyorum bende de ps4 var bunu durmadan dememin sebebi yanlış anlamayın sizin için demiyorum ama olay hemen şucuya bucuya dönüşüyor öylede olunca tartışılması gereken yer kaçıyor ortaya sadece hakaret dolu kavgalar çıkıyor.Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi fakat ben multiplatform oyunları ile ps4 özel çıkan oyunlar arasın da sizin söylediğiniz kadar da fark göremiyorum evet ps oyunlarının da grafikleri çok iyi fakat öylede grafik olarak ağzımızı açık bırakacak oyunlar olduğu kanısın da değilim hatta bence ps4 te ne kadar ço iyi grafikli oyun çıktıysa 3 aşağı 5 yukarı o kadar da multiplatforma çıkmış oyunlar olduğu düşüncesindeyim tabi bunlar benim görüşüm siz farklı düşünebilirsiniz ama bloodborn demişsin yani bence bloodborn bence o kadar über bir grafiği olan bir oyun olmadığı gibi eğer hafızam beni yanıltmıyorsa antialiansig sorunu olduğunu hatırlıyorum. Kısacası bence ps4 exc oyunların arasın da ne kadar grafiksel çok iyi olmuş oyun var diyorsak multiplatform da da 3 aşağı 5 yukarı o kadar güzel grafikli oyun var tabi pc de o grafiği yaklamak biraz da sistemden sisteme göre değiştiğinden biraz yanıltıcı oluyor.

Wayward Son

7.7.2015 15:57:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: powersmachine54 Yapımcının beceriksizlğinden başka birşey değildir.Ea beceriksiz açgözlü paragöz bir firmadır.Yeni oyun motorunu kullansalardı ps4 1080p 30 fps olması gerekirdi.Madem ps4 güçsüz infamuas second son 1080p ve detaylarıda gayet iyiydi.Driveclup resmen cgi seviyesinde grafikleri vardı.Ps 4 kosolun cpu saat hızı düşük olabilir.Fakat sony cpu saat hızını 2.75 gibi yükseltebilir.Hatta ps4 cpu saat hızı maksimum seviyede değilki yeni çıkan konsolllar aslında güçsüz değil.Çoğu multiplatform yapımcılarının beceriksizliğinden kaynaklanıyor.
Olay 1080p olması değil, 60 FPS olması zaten. Multiplayer oyunlarda 60 FPS olmazsa olmaz gibi bir şey. Dikkat et, COD eski ve yeni nesilde hep 60 FPS geliyor. Artık BF serisi de yeni nesil ile beraber konsollarda 60 FPS'ye geçti. Demişsin ki inFamous. inFamous single player bir yapım. 30 FPS oynanması çok büyük sıkıntı yaratmaz. Driveclub demişsin. Grafikler iyi de bence yarış oyunu için 60 FPS çok önemli. Hatta sadece bence değil, direkt öyle. "Yeni oyun motorunu kullansalardı" ?!?!?!?! EA yeni motor mu yaptı? Yeni bir motor yazmak hem süre alır hem de baya baya maliyetlidir. Ha deyince olacak iş değil.

Mactavish-

7.7.2015 15:46:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

Hocam size bir şey sorcam da inqustation siz de demişsiniz güzel gözüktügünü bence starwars battlefront e3 deki gibi gelecekse grafikleri bence çok iyiydi yani grafikler iyiyse oyun motorunun old gen olması sizi niye bu kadar rahatsız etti gerçekten merak ettigimden soruyorum bende de ps4 var tamam killzone fa grafik bence de çok iyiydi fakat çıkıpda daglar kadar da fark yok bence frostbite ile yapılan oyunlarla ve frostbite bunu sizin deyiminizle old gen bir motorla yaptıyor aslında bu bir yerde başarı olmuş olmuyor mu? Rger sizi old gen olması oyunun 900p ile gelmesiyse onun sebebi old gen olması değil oyunun 60 fps gelmesi bu gün ps4 grafik agırlıklı hangi oyun 60 fps gelse hepsi çözünürlük düşer.Bir de bence sony nin oyunlarının garfikleri evet çok iyi fakat siz hangi oyununu gördünüz de order hariç ki oda bence bir teknoloji demosuydu bu kadar çok fark varmış gibi konuşuyorsunuz bence açık dünya olduguda göz önüne alınırsa en iyi grafikli oyun ac unity dir .
Hocam güzel gözüküyor diyorum zaten. Sony nin sunumunda Star Wars baya iyi gözüküyordu yeni nesile yakışır ama hep yamuk yapılabiliyor o yüzden çıktığında kendim görmek istiyorum. Dragon Age Bf3-4 falanda güzel gözüküyordu zaten. Ps oyunlarından yazdım iyi gözükenleri Order Infamous Bloodborne Driveclub Killzone özellikle 2015 de gelen oyunların görselliğide ortada. Multi platformlardan ise en iyi gözüken Ac Unity zaten bunu söylemiştim. Motor Old gen olunca bazı yerlerden sırıtıyor oyun mesela Cod Aw bazı yerler harika gözükürken bazı yerler leş duruyordu. Uncharted fena duruyor grafikler oda eski motor ondada ışıklandırma zayıf. Kısaca hep şunu söylemek istedim genel olarak hep grafik olarak ağzımı bırakan oyunlar Sony oyunları oldu. Multi platformlar olarak istisnalar oluyor. Star Wars mp bir oyun Sony tanıtımındaki gibi olursa genel olarak baya iyi karlı harika mesela o kadar iyi gözükmüyordu.

powersmachine54

7.7.2015 15:10:20

0
Yapımcının beceriksizlğinden başka birşey değildir.Ea beceriksiz açgözlü paragöz bir firmadır.Yeni oyun motorunu kullansalardı ps4 1080p 30 fps olması gerekirdi.Madem ps4 güçsüz infamuas second son 1080p ve detaylarıda gayet iyiydi.Driveclup resmen cgi seviyesinde grafikleri vardı.Ps 4 kosolun cpu saat hızı düşük olabilir.Fakat sony cpu saat hızını 2.75 gibi yükseltebilir.Hatta ps4 cpu saat hızı maksimum seviyede değilki yeni çıkan konsolllar aslında güçsüz değil.Çoğu multiplatform yapımcılarının beceriksizliğinden kaynaklanıyor.

gerçekoyuncu11

7.7.2015 12:36:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish-
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Tam olarak old gen dersen baya bir yerlere vurmuş olursun zira yeni gelecek Mirror's Edge ve NFS de FB kullanacak. Aç Dragon Age oyna mesela gözlerin bayram etsin. Single player konusunda zaten konsollarda sıkıntı çıkarmıyor motor. Hatta DA, PC ile aynıydı PS4'te. Özellikle efektler konusunda çok başarılı FB. İş, 64 kişilik haritalarda multi olayına girince karmaşıklaşıyor bu da maalesef işlemcilerin yetersizliğinden. Hani next-gen motor dahi gelse 1080p'yi "veremeyebilir". Sıkıntı orda. Yani kişi sayısı ve fizik hesaplamaları arttıkça konsollar yamuluyor.
Abi kullanıyor güzel görünüyor oyunlar Dragon Age in Ultra detay sslerini görmüştüm mesela ama Bf3 de güzel görünüyordu Crysis 3de güzeldi. Ama yinede old gen çünkü Crysis 3 Bf3 gibi oyunlardan sonra o beklenen sıçrama maalesef yok. Kayde değer birşeyleri sadece Sony de gördüm son zamanlarda Witcher 3 ve Batman de koyulabilir listeye ama Witcher da downgrade yedi maalesef. Adam gelmiş excler de bi espiri yok falan diyor lafım ona. Mesela Killzone Bf4 den daha başarılı oyun görsel olarak. Bf yi konsol da gördüm kendi bilgisayarımda ultra 1080p de oynadım. Star Wars ın grafikleri ortada 60fps bu konsollar için çok fazla o yüzden kısıyorlar. Downgrade ler beklenen sıçrama yine bu konsollar yüzünden. Sony nin şirketleri dediğim gibi zaten her zaman iyi görsel sundular. Şuan en iyi gözüken multi platform Ac Unity onunda konsollarda akıbeti belli bu sene gelecek oyunu bile kırptılar daha iyi olması gerekirken.
Hocam size bir şey sorcam da inqustation siz de demişsiniz güzel gözüktügünü bence starwars battlefront e3 deki gibi gelecekse grafikleri bence çok iyiydi yani grafikler iyiyse oyun motorunun old gen olması sizi niye bu kadar rahatsız etti gerçekten merak ettigimden soruyorum bende de ps4 var tamam killzone fa grafik bence de çok iyiydi fakat çıkıpda daglar kadar da fark yok bence frostbite ile yapılan oyunlarla ve frostbite bunu sizin deyiminizle old gen bir motorla yaptıyor aslında bu bir yerde başarı olmuş olmuyor mu? Rger sizi old gen olması oyunun 900p ile gelmesiyse onun sebebi old gen olması değil oyunun 60 fps gelmesi bu gün ps4 grafik agırlıklı hangi oyun 60 fps gelse hepsi çözünürlük düşer.Bir de bence sony nin oyunlarının garfikleri evet çok iyi fakat siz hangi oyununu gördünüz de order hariç ki oda bence bir teknoloji demosuydu bu kadar çok fark varmış gibi konuşuyorsunuz bence açık dünya olduguda göz önüne alınırsa en iyi grafikli oyun ac unity dir .

Havya Makinesi

7.7.2015 03:07:16

0
Zamanla teknoloji gelişiyor. Geliştikçe oyunların kalitesi artıyor. Bunu en iyi olarak Rockstargames ve Naughty Dog oyunlarında görmek mümkün. Özellikle Rockstargames her oyununda yeni bir teknoloji kullanıyor. Zamanla konsollardaki oyunlar dahada güzelleşecek. Tek kötü yanı eskiden 80 liraya sıfır oyun arıyorken şuan 180 liraya alıyoruz.

MediumMaka

7.7.2015 02:11:32

0
Ben ne olur ne olmaz pc alacam kıvıramadım ds4 fps yi

Mactavish-

7.7.2015 01:40:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Tam olarak old gen dersen baya bir yerlere vurmuş olursun zira yeni gelecek Mirror's Edge ve NFS de FB kullanacak. Aç Dragon Age oyna mesela gözlerin bayram etsin. Single player konusunda zaten konsollarda sıkıntı çıkarmıyor motor. Hatta DA, PC ile aynıydı PS4'te. Özellikle efektler konusunda çok başarılı FB. İş, 64 kişilik haritalarda multi olayına girince karmaşıklaşıyor bu da maalesef işlemcilerin yetersizliğinden. Hani next-gen motor dahi gelse 1080p'yi "veremeyebilir". Sıkıntı orda. Yani kişi sayısı ve fizik hesaplamaları arttıkça konsollar yamuluyor.
Abi kullanıyor güzel görünüyor oyunlar Dragon Age in Ultra detay sslerini görmüştüm mesela ama Bf3 de güzel görünüyordu Crysis 3de güzeldi. Ama yinede old gen çünkü Crysis 3 Bf3 gibi oyunlardan sonra o beklenen sıçrama maalesef yok. Kayde değer birşeyleri sadece Sony de gördüm son zamanlarda Witcher 3 ve Batman de koyulabilir listeye ama Witcher da downgrade yedi maalesef. Adam gelmiş excler de bi espiri yok falan diyor lafım ona. Mesela Killzone Bf4 den daha başarılı oyun görsel olarak. Bf yi konsol da gördüm kendi bilgisayarımda ultra 1080p de oynadım. Star Wars ın grafikleri ortada 60fps bu konsollar için çok fazla o yüzden kısıyorlar. Downgrade ler beklenen sıçrama yine bu konsollar yüzünden. Sony nin şirketleri dediğim gibi zaten her zaman iyi görsel sundular. Şuan en iyi gözüken multi platform Ac Unity onunda konsollarda akıbeti belli bu sene gelecek oyunu bile kırptılar daha iyi olması gerekirken.

CPTLeBron

7.7.2015 01:23:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nikomer

Population variety diye geçiyor oyunda. Population density full zaten olabilecek en çok npc yükelniyor zaten ama çeşitliliği az, ben farkını göremedim fazla dikkat etmeme rağmen o ayarı kısınca gözüme takılmıyor.
"Population Density" diye ayrı bir ayar da vardı, doğru. O full ise sıkıntı olmuyordur zaten, NPC'ler ile ilgili tek ayar "Population Variety" diye hatırlıyordum, yanlış hatırlıyormuşum. Teşekkürler.

Nikomer

7.7.2015 01:16:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: CPTLeBron @Nikomer Hocam popülasyon çeşitliliğini dibine kadar kısınca oyun dünyasının yaşadığını hissettirebiliyor mu? Yani bilmediğimden soruyorum, çok farkediyor mu diye. Eğer farkediyorsa GTA oynamanın ne anlamı kalıyor ki? GTA'nın olayı yaşayan dünyasıdır zaten.
Population variety diye geçiyor oyunda. Population density full zaten olabilecek en çok npc yükelniyor zaten ama çeşitliliği az, ben farkını göremedim fazla dikkat etmeme rağmen o ayarı kısınca gözüme takılmıyor.

Wayward Son

7.7.2015 00:42:42

+2
Tam olarak old gen dersen baya bir yerlere vurmuş olursun zira yeni gelecek Mirror's Edge ve NFS de FB kullanacak. Aç Dragon Age oyna mesela gözlerin bayram etsin. Single player konusunda zaten konsollarda sıkıntı çıkarmıyor motor. Hatta DA, PC ile aynıydı PS4'te. Özellikle efektler konusunda çok başarılı FB. İş, 64 kişilik haritalarda multi olayına girince karmaşıklaşıyor bu da maalesef işlemcilerin yetersizliğinden. Hani next-gen motor dahi gelse 1080p'yi "veremeyebilir". Sıkıntı orda. Yani kişi sayısı ve fizik hesaplamaları arttıkça konsollar yamuluyor.

CPTLeBron

7.7.2015 00:31:36

0
@Nikomer Hocam popülasyon çeşitliliğini dibine kadar kısınca oyun dünyasının yaşadığını hissettirebiliyor mu? Yani bilmediğimden soruyorum, çok farkediyor mu diye. Eğer farkediyorsa GTA oynamanın ne anlamı kalıyor ki? GTA'nın olayı yaşayan dünyasıdır zaten.

2K

6.7.2015 23:51:03

+1
900p gibi çözünürlük değerleri her iki konsol içinde şaka gibi ve 60 ile 30 arasında gidip gelmesi çok büyük bir sıkıntı olacaktır konsol oyuncuları için sabit 30 rahatsız etmese de 30 ile 60 arasında gidip gelmesi rahatsız edecektir 60 ya da 30'a kitlenmesi daha mantıklı ki konsol oyuncuları sabit 30 dan şikayetçi olmayacaktır.

Mactavish-

6.7.2015 23:04:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Haberin özeti: 900p çalışacak diye güzelim motor Sony fanlarının gözünde tukaka oldu. Olayın özü budur. Order'ın zaten herhangi bir oyunla karşılaştırılması bile emeğe hakarettir.
Frostbite 3 old gen bir motor değil mi? Order ise kötü bir oyun değildi tek kötü yanı sadece kısaydı o yüzden emeğe hakaret olacak birşey yok ortada. Order ın hikaye sunumu ve atmosferi çok kaliteliydi. Oyun sadece 60 dolar hak etmiyordu çıktıktan kısa bir sürede uygun fiyatlara zaten geldi o yüzden sıkıntı yok ortada. Bu arada sony biryerde övmüşsün bir yerde sövmüşsün diyen arkadaşa cevabını vereyim: Sony nin makinesini değil yapımcılarını övüyorum ps4 bu oyunu iyi grafik ve 60fps de oynatacak kapasiteye sahip değil. Kendi exc oyunları bile 30fps killzone bile bir fps olarak 60 değil. Mp de 60 yapmak için onlarda kıstı çözünürlüğü. Infamous bloodborne drive club grafikleri baya kaliteli. 2015 de gelecek Uncharted ve Horizon zaten baya sağlam duruyorlar.

Nikomer

6.7.2015 22:49:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu Olay tamami ile optimizasyon be gardass ama sen annaman .Corei3/750ti GTA V PS4 detay seviyesinde=1080p/60fps .Farki olan neymis söyle de aydinalanalim.Sea Island tabanli az biraz özellestirilmis GPU mu ayni degil? O tarafda 7850'ye O.C cek senin o özel dedigin PS4 GPU'ya 10 tur bindirir.Link attik emme adam da yabanci dilde olmayip anlamadigindan atacagi mesajd ahan aynen böyle oluyor
Heee ps4 detay seviyesi. Bak benim gibi cahil adam bile, gta5'in ps4 versiyonun high ayarlarda olduğunu birebir test etti. 660 ti'ki ps4 gpusundan güçlüdür. 2 gb olduğu için ancak medium detayda açıyordu, high açtığında ram kullanımı 2500 mb civarı olduğu için kasım kasım kasılıyordu.
Yalnız hocam :) medium ayarlarda oyun 1500 mb civarı bir vram kullanıyor. Bende 7850 var 2 Gb olan modeli ve bu kart fırınlanmış bir kart onuda söyliyim, GTA V' de texture quality very high, sadece populasyon çeşitliliği %0 ve gölge kalitesi high gerisi very high tahmin edebildiğini gibi ve vram kullanımı 2030 larda olması lazım şuan tam hatırlamıyorum ama o kırmızıyı görmüyorum. Aldığım fps 35-65 arası 40' ın altına indiği yerde arabayla son hız şehir içi giderken. Şimdi bende fx 6300 var 3.5 ghz stock. Ekran kartı ps4' ün gpsundan 0.10 tflops daha az bu konsolun ya yeni bir apiye (dx 12 bunlara ilaç gelecek bana olacağı gibi muhtemelen) ihtiyacı var yada cpusu darboğaz yapıyor anlamadım ben bu konsolları. Bunu neden söyledim aynı örnek BF içinde geçerli. BF4 de herşey high muhtemelen ps4 ayarlarıda buna benzer, 1080p, 60'ı bırak 75 in altına düşmüyor mantle sayesinde. PS4'de niye 50 yi görüyor çözemedim. Benim monitör 1366x768 tv ye bağlayıp deniyorum birde 1080p olsun diye ama yok kart en fazla 10fps kaybediyor. Şuraya bir kanıt atayım belki inanmazsın, iyi forumlar. MANTLE: https://www.youtube.com/watch?v=eUAdoaI1TF0 Directx 11: https://www.youtube.com/watch?v=g-8Eo_MnbRM ikisindede record kardım yok üstlerine bi 10 fps daha koy

GT_55

6.7.2015 21:53:51

0
Psn nickini alabilirmiyim.

BSC Misafiri

6.7.2015 21:41:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: r4inyd4y
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri GTX960 ımla,Beleş Torrent'imle ve multi oyun istersem steamimle,Özgür platformumla mutluyum şimdi batmanciler gelir batmanı sevmiyorum oyunun torrenten indirmeye tenezül bile etmem 4k,mod,exclusive(Sayısız Free to Play oyunlar)PCyi TVye bağlamak emulatorler atari oyunları klavye mouse istediği kolu takma desteği.Özgürlüktür Mutluluk.
kardeşim ya yaşın küçük yada akıllı olduğunu zanneden tayfadansın ve eğer öyleysen senden iğreniyorum bıktım artık senin gibi torrent kullanıp bunu çok güzel bişeymiş gibi gösterenlerden azıcık saygınız olsun orjinal kullananlara ama olamazki hepiniz beyin yoksunu ...
Benim platformum 2 seçenek sunuyor istersen orjinal alırsın istersen korsan.Hem ben orjinal oyun alanlara birşey demedim ki bende orjinal oyun alıyorum steamden.Ama torrente kullanıyorum.Lafı nerenden anladın bilmiyorum konuyu değiştirmek senin işin herhalde.Burda orjinciyim diyip beğeni alıp prim yapmak senin işin,sanki hayatında hiç korsan oyun oynamadı.Onu geçtim ps4 kırılsa gidip ps4 ü kırdırırlar ama burda orjinalci geçinirler.Son sözüm özgür platform PC konsolda 900p oynamaya devam et,PS4 multi için para istediği an benim için bitti.

BSC Misafiri

6.7.2015 21:41:10

+1
Ben en iyiyim.

BSC Misafiri

6.7.2015 21:40:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish-
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ryse'ı unutmayın :) Hem One'da hem PC'de müthiş. Ayrıca Frostbite ile gelen Dragon Age gayet 10 numara görsellik sundu. Özellikle ormanlık alanlarda ve gece bölümlerinde müthişti. Multiplatform olarak Witcher var çok çok başarılı olan. PC'de resmen coşuyor. GTA V, PC ve konsol arasında güzel farklarla çıktı. İkisini de deneyen bilir. Watch Dogs'un kısılan grafikleri yine mod ile PC'de aktif hale getirildi. Sonuç ortadaydı. Arkham Knight konusunda gördük, yapımcı öküz olunca PC ne kadar kuvvetli olursa olsun iyi sonuç alamıyorsun. Aynı şey Dice için geçerli olabilir mi? Pek ala olabilir ama şunu unutmayın, multiplayer ile singleplayer çok ama çok farklı. Bu yüzden konsollara bu kadar eftirik işlemci koyan Sony ve MS'i tebrik ediyorum. Planetside 2 bile (Sony'nin kendi oyunu) 30 FPS'de çalışıyor. Yani multiplayer oyunlarda bu konsollardan çok fazla şey beklemeyin.
Aslında genelleme yaptım abi çünkü genel olarak şirketler bir sıçrama yapamıyor eski nesilden sadece biraz daha güzel göstermekle yetiniyorlar. Witcher 3 mesela grafikler çok güzel ama ilk gösterdikleri gibi olması gerekirdi aslında. Watch Dogs ilk gösterildiği gibi gelmesi gerekiyordu olması gereken oydu ama yine gelmedi maalesef. Aynı şekilde Division da downgrade in kralını yedi. Call of Duty PS2 den PS3 e atlarken çağ atladı ama şimdi AW BO3 falan bakıyorum eski nesil Codlardan sadece biraz daha güzel göstermekle yetiniyorlar. BF4 Star Wars falan hepsini kısıyorlar gördüğümüz üzere çünkü zar zor 1080P 30FPS kaldıran makineler 60fps yapmak için önünü göremeyeceğin bir grafik yapıyorlar. Oyunlar downgrade yiyor çünkü makinelerin kapasitesine göre birşeyler yapmak zorunda kalıyorlar. Şirketler eski nesil motorlar üzerinde gitmek zorunda kalıyorlar bu durumda maalesef. Bu sene çıkacak AC nin grafikleri Unity den daha düşük seviyede çünkü Unity de konsollar 15 fps ye kadar düşüyordu. Sony den neden sağlam grafikli oyunlar görebiliyoruz exc olunca işler değişiyor sonra çıkartmak için acele etmiyorlar detayı optimizasyonu basıyorlar. Onun dışında Witcher Batman falan yine yeni nesile yakışan oyunlar diyebilirim ama öyle PS2 den PS3 e geçişteki etkiyi Ubi nin Watch Dogs Division görselliğini bence göremeyeceğiz.
Hocam altta sony övmüşsün burada sony i gömmüşsün anlayamadım bir de sony nin hangi oyunu bu kadar seni görsellikte etkiledi order hariç anlayamadım ben bu güne kadar wticher dan çokta öyle abartılacak düzey de üst düzey grafikli oyununu göremedim ps4 ün

Wayward Son

6.7.2015 21:29:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: oyunbilgini57
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish-
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

vallahi de billahi de senin ne demek istediğini anlayamıyorum daha frostbite pc odaklı diyor kardeş sen orderı 1080p 60 fps mi oynadın da gelip burada hala şöyle böyle diyorsun anlayamıyorum starwars da 30 fps gelse zaten oynardın 1080p o zaman ne değişecekti.Unutmadan frostbit grafikte en iyilerden biridir bence fakat sen konsol da o grafiği göremediğin için sana iyi gelmiyor grafikler.
Hayatında grafik görmediğin için Frostbite en iyisi sanıyorsun sanırım yada bir tek siz PC de görüyorsunuz. Frostbite motoru bildiğin old gen motor fizik ve ışıklandırma dışında pek birşeyini de göremedik.
Need For Speed'i gördün mü ? Star Wars Battlefront'da Battle Of Endor haritasını ve Battle Of Hoth haritasını gördün mü ? Ya görmedin ya da gözlerin bozuk ? Ayrıca Battlefield multiplayer'ın da yıkılma dinamiklerini 64 kişide görebiliyor . Saydığın oyunlar hem tek platforma çıkıyor hem de multiplayer'a sahip değil . Ayrıca SWB ve NFS eski nesil konsollara gelecek mi ? Frostbite kesinlikle çok iyi bir oyun motoru PC'de Low ayarlarda bile harika gözüküyor özellikle Frostbite 2 zamanında Battlefield 3'de Low ve Ultra arasında diğer oyunlarda olduğu kadar bir fark yoktu . Frostbite tüm platformlarda çok iyi bir görsellik sunuyor . Herkes biliyor olağanüstü grafikler yapmayı . The Division , Witcher 3 neden ilk gösterilenden uzak biliyor musun ? Konsollar kaldıramadığı için , PC'de de çoğu insan sistem gereksinimleri yüzüne oynayamayacağı için . Her neyse beğenmeyebilirsin . 40 kişi Star Wars Battlefront'da o atmosferi tadarken sen tekrar tekrar The Order 1886 oyna . Bu kadar uzun yazmama bile gerek yoktu . Aynen sen oynama kardeşim Frostbite oyunlarını alma , sevenler alsın en azından takım da Nooblar olmaz .
Haberin özeti: 900p çalışacak diye güzelim motor Sony fanlarının gözünde tukaka oldu. Olayın özü budur. Order'ın zaten herhangi bir oyunla karşılaştırılması bile emeğe hakarettir.

oyunbilgini57

6.7.2015 21:24:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish-
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

vallahi de billahi de senin ne demek istediğini anlayamıyorum daha frostbite pc odaklı diyor kardeş sen orderı 1080p 60 fps mi oynadın da gelip burada hala şöyle böyle diyorsun anlayamıyorum starwars da 30 fps gelse zaten oynardın 1080p o zaman ne değişecekti.Unutmadan frostbit grafikte en iyilerden biridir bence fakat sen konsol da o grafiği göremediğin için sana iyi gelmiyor grafikler.
Hayatında grafik görmediğin için Frostbite en iyisi sanıyorsun sanırım yada bir tek siz PC de görüyorsunuz. Frostbite motoru bildiğin old gen motor fizik ve ışıklandırma dışında pek birşeyini de göremedik.
Need For Speed'i gördün mü ? Star Wars Battlefront'da Battle Of Endor haritasını ve Battle Of Hoth haritasını gördün mü ? Ya görmedin ya da gözlerin bozuk ? Ayrıca Battlefield multiplayer'ın da yıkılma dinamiklerini 64 kişide görebiliyor . Saydığın oyunlar hem tek platforma çıkıyor hem de multiplayer'a sahip değil . Ayrıca SWB ve NFS eski nesil konsollara gelecek mi ? Frostbite kesinlikle çok iyi bir oyun motoru PC'de Low ayarlarda bile harika gözüküyor özellikle Frostbite 2 zamanında Battlefield 3'de Low ve Ultra arasında diğer oyunlarda olduğu kadar bir fark yoktu . Frostbite tüm platformlarda çok iyi bir görsellik sunuyor . Herkes biliyor olağanüstü grafikler yapmayı . The Division , Witcher 3 neden ilk gösterilenden uzak biliyor musun ? Konsollar kaldıramadığı için , PC'de de çoğu insan sistem gereksinimleri yüzüne oynayamayacağı için . Her neyse beğenmeyebilirsin . 40 kişi Star Wars Battlefront'da o atmosferi tadarken sen tekrar tekrar The Order 1886 oyna . Bu kadar uzun yazmama bile gerek yoktu . Aynen sen oynama kardeşim Frostbite oyunlarını alma , sevenler alsın en azından takım da Nooblar olmaz .

atakul

6.7.2015 20:19:39

0
oyunların ps2 den ps3'e geçerken çağ atlaması normal bir durum çünkü ps3 donanım olarak çok üstündü ps2'den zaten fiyatındanda anlaşılıyor bu durum. ps4 ps2 den ps3'e geçiş gibi yüksek donanıma sahip olmadığı için yapımcılar mevcut oyun motorlarını süsleyip püsleyip modifiye etmek zorunda kalıyor donanım yeterli gelmediği için. keşke sony ucuza kaçmayıp ps3 gibi 600 dolardan çağ atlatan bir yeni nesil gelseydi bizde çözünürlük, fps tartışmak yerine oyunları tartışırdık. yeni nesilde oyunların olması gereken grafik kalitesi budur bu grafiklerde 1080-60fps gelmesi gerekiyordu o zaman çağ atlardık. bir dahaki nesile artık.

Mactavish-

6.7.2015 19:38:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ryse'ı unutmayın :) Hem One'da hem PC'de müthiş. Ayrıca Frostbite ile gelen Dragon Age gayet 10 numara görsellik sundu. Özellikle ormanlık alanlarda ve gece bölümlerinde müthişti. Multiplatform olarak Witcher var çok çok başarılı olan. PC'de resmen coşuyor. GTA V, PC ve konsol arasında güzel farklarla çıktı. İkisini de deneyen bilir. Watch Dogs'un kısılan grafikleri yine mod ile PC'de aktif hale getirildi. Sonuç ortadaydı. Arkham Knight konusunda gördük, yapımcı öküz olunca PC ne kadar kuvvetli olursa olsun iyi sonuç alamıyorsun. Aynı şey Dice için geçerli olabilir mi? Pek ala olabilir ama şunu unutmayın, multiplayer ile singleplayer çok ama çok farklı. Bu yüzden konsollara bu kadar eftirik işlemci koyan Sony ve MS'i tebrik ediyorum. Planetside 2 bile (Sony'nin kendi oyunu) 30 FPS'de çalışıyor. Yani multiplayer oyunlarda bu konsollardan çok fazla şey beklemeyin.
Aslında genelleme yaptım abi çünkü genel olarak şirketler bir sıçrama yapamıyor eski nesilden sadece biraz daha güzel göstermekle yetiniyorlar. Witcher 3 mesela grafikler çok güzel ama ilk gösterdikleri gibi olması gerekirdi aslında. Watch Dogs ilk gösterildiği gibi gelmesi gerekiyordu olması gereken oydu ama yine gelmedi maalesef. Aynı şekilde Division da downgrade in kralını yedi. Call of Duty PS2 den PS3 e atlarken çağ atladı ama şimdi AW BO3 falan bakıyorum eski nesil Codlardan sadece biraz daha güzel göstermekle yetiniyorlar. BF4 Star Wars falan hepsini kısıyorlar gördüğümüz üzere çünkü zar zor 1080P 30FPS kaldıran makineler 60fps yapmak için önünü göremeyeceğin bir grafik yapıyorlar. Oyunlar downgrade yiyor çünkü makinelerin kapasitesine göre birşeyler yapmak zorunda kalıyorlar. Şirketler eski nesil motorlar üzerinde gitmek zorunda kalıyorlar bu durumda maalesef. Bu sene çıkacak AC nin grafikleri Unity den daha düşük seviyede çünkü Unity de konsollar 15 fps ye kadar düşüyordu. Sony den neden sağlam grafikli oyunlar görebiliyoruz exc olunca işler değişiyor sonra çıkartmak için acele etmiyorlar detayı optimizasyonu basıyorlar. Onun dışında Witcher Batman falan yine yeni nesile yakışan oyunlar diyebilirim ama öyle PS2 den PS3 e geçişteki etkiyi Ubi nin Watch Dogs Division görselliğini bence göremeyeceğiz.

Wayward Son

6.7.2015 19:01:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish-
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Yukarda açıklamasını yaptım işlemci ile alakalı. Frostbite, pc odaklı geliştirilmiş bir oyun motorudur. O yüzden ps4'te tam randıman çalışmıyor. Oyun dünyasının en iyi grafiklerinide falan sunmuyor.Ps4'te bir driveclub, infamous, killzone ve order 1886 gibi oyunları görmeyen adam için frostbite en iyisi olabilir.Ama ps4 sahipleri için frostbite oldgen grafik motorodur.
PS3 zamanı gibi abi EXC lerde görsel şölen yaşarken multi platform oyunlarda 30 fps 720p aa sız oyunlar oynuyorduk. Frostbite old gen oyun motoru fakat multi platform olarak yepyeni görsel şölen yaşatan bir motor görmedim hiçbir şirkette. Bir tek Sony den görebiliyorum sağlam grafikler.
Ryse'ı unutmayın :) Hem One'da hem PC'de müthiş. Ayrıca Frostbite ile gelen Dragon Age gayet 10 numara görsellik sundu. Özellikle ormanlık alanlarda ve gece bölümlerinde müthişti. Multiplatform olarak Witcher var çok çok başarılı olan. PC'de resmen coşuyor. GTA V, PC ve konsol arasında güzel farklarla çıktı. İkisini de deneyen bilir. Watch Dogs'un kısılan grafikleri yine mod ile PC'de aktif hale getirildi. Sonuç ortadaydı. Arkham Knight konusunda gördük, yapımcı öküz olunca PC ne kadar kuvvetli olursa olsun iyi sonuç alamıyorsun. Aynı şey Dice için geçerli olabilir mi? Pek ala olabilir ama şunu unutmayın, multiplayer ile singleplayer çok ama çok farklı. Bu yüzden konsollara bu kadar eftirik işlemci koyan Sony ve MS'i tebrik ediyorum. Planetside 2 bile (Sony'nin kendi oyunu) 30 FPS'de çalışıyor. Yani multiplayer oyunlarda bu konsollardan çok fazla şey beklemeyin.

TheHobits67

6.7.2015 17:21:32

+2
Maalesef PS4 ü aldığıma pişman oldum diyebilirim.. Arkadaş bu nasıl iş Konsollar daha şimdiden zorlanıyor..Mecburen oyunu PC'de oynayacağız artık.

Cpt. Miller

6.7.2015 17:06:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel Yeni nesil konsollar tam bir hayal kırıklığı oldu. Sistem özelliklerini öğrenirken daha SSD bile koymadıklarını gördüğümde "baştan kaybettiler" dedim..
SSD maliyeti yükseltmekden başka bir işe yaramazdı, PS 4 başta Jaguar işlemcisine sahip olmasından kaybetti, hala suçu oyun geliştiren firmalara atıyorlar.

Return to Monke

6.7.2015 16:40:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri GTX960 ımla,Beleş Torrent'imle ve multi oyun istersem steamimle,Özgür platformumla mutluyum şimdi batmanciler gelir batmanı sevmiyorum oyunun torrenten indirmeye tenezül bile etmem 4k,mod,exclusive(Sayısız Free to Play oyunlar)PCyi TVye bağlamak emulatorler atari oyunları klavye mouse istediği kolu takma desteği.Özgürlüktür Mutluluk.
Aynen GTX 960'la 4K'da ultra ayarlarda 120 fps keyfi gibisi yok.

BSC Misafiri

6.7.2015 16:08:18

-3
GTX960 ımla,Beleş Torrent'imle ve multi oyun istersem steamimle,Özgür platformumla mutluyum şimdi batmanciler gelir batmanı sevmiyorum oyunun torrenten indirmeye tenezül bile etmem 4k,mod,exclusive(Sayısız Free to Play oyunlar)PCyi TVye bağlamak emulatorler atari oyunları klavye mouse istediği kolu takma desteği.Özgürlüktür Mutluluk.

Return to Monke

6.7.2015 15:24:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: bozcan PC de hilesiz oynamak ilk 1 hafta sürer. Sonra gelsin hackler :D
Ben hileci lerle karşılaşmıyorum. Fakat Lagler yetiyor oyunlardan soğumam için.

Mactavish-

6.7.2015 15:09:58

-1
Bf4 gibi çöp grafikli olursa konsolda işim olmaz hayatta. Oynarken önünü göremiyorsun tırtıklardan bahsetmek bile istemiyorum. 60fps için kısacaklar bence.

EyesNight

6.7.2015 15:00:36

0
Downgrade yemesinden iyidir

BSC Misafiri

6.7.2015 14:56:41

0
Böyle olacağı belliydi zaten.

BSC Misafiri

6.7.2015 14:56:39

-2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri playstation 4 te 900p olan oyunlar xbokta 720 p oluyor.üstelik oyun şuanda alpha aşamasında bf4 playstation 4 frame test videolarına bakarsanız 50-60 arası bu oyun alphada olduğu için 30-60 arası frame veriyo onuda oyun çıkana kadar düzeltirler pcde 4 k var dyenler içinde size 4.000 tllik pclerinizde iyi oyunlar diliyorum playstation 4 verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor
senin şuan yaptığın sadece elindekinin rezil bir şey olduğunu bile bile diğer platformları karalayarak kendininkini üste çıkarma çabası daha geçenlerde batman de pc ye laf atanlar böyle bir haberde nedense performans eksikliklerini iyi bir şeymiş gibi yazıyorlar alın işte bugün bize yarın size dediğimiz buydu o öve öve bitiremediğiniz leş konsol sadece 900p de 30 fps ye kadar düşüyor ve siz bunu başarı gibi söylüyorsunuz pes artık bırak 4k yı falan biz full hd 1080p de 60 oynarız sen merak etme

Sir Maximus is BACK

6.7.2015 14:44:20

-5
eürogamer ı sallayan var mı hala halo5 konusu için konuşuyorum paralel medya bunlar

GT_55

6.7.2015 14:17:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

Çok yanlış bir düşünce frosbite ile yapılan oyunların ps4 te 900p de çalışmasının sebebi sence dice beceriksizliği mi? yoksa oyunları 60 fps de çalıştırmaya çalışması mı?Bu gün hangi firma üst düzey grafikli oyunlarını ps4 de 60 fps çıkarmaya çalışsa o oyun en az 900p ye düşer sen uncharted 60 fps yapmaya çalışsan 1080p de mi çalışacak zannediyordun veya bloodborn
Niye yanlış olsun.Frostbite çok mu iyi grafik veriyorda, 60 fps'de 1080p yapamasın. Bf4'te bir 7850'li pc high ayarlarda 1080p- 55 fps veriyorsa, ps4'ünde hayli hayli vermesi lazım. http://www.anandtech.com/bench/GPU14/932

encuni

6.7.2015 14:09:11

0
30 un altı değil 47 nin altı akıcılığı bozar

Attila the Great

6.7.2015 14:08:50

0
Kaç tane oyun yeni nesil konsola 60fps çıķıyorki zaten, ayrıca oyunun grafikleride çok iyi.

Dürüstİnsan

6.7.2015 14:04:11

+1
Konsolu ucuz yapacam diye her parçadan kısarsan böyle olur. Bu konsollar eskisi gibi uzun süre aktif olarak kullanılmaz heralde. Daha şimdiden böyleyse 2018-2019'da yeni nesili duyururlar artık.

neo-life

6.7.2015 13:47:56

+10
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55 Tipik frostbite vakası. Bakalım dice ne zaman ps4 ile uyumlu bir oyun motoru geliştirecek. Ps4'te 900p yapan iki tane beceriksiz firma var, ea dice ve ubisoft.
Çok yanlış bir düşünce frosbite ile yapılan oyunların ps4 te 900p de çalışmasının sebebi sence dice beceriksizliği mi? yoksa oyunları 60 fps de çalıştırmaya çalışması mı?Bu gün hangi firma üst düzey grafikli oyunlarını ps4 de 60 fps çıkarmaya çalışsa o oyun en az 900p ye düşer sen uncharted 60 fps yapmaya çalışsan 1080p de mi çalışacak zannediyordun veya bloodborn

Chirrut Imwe

6.7.2015 13:45:10

-4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri playstation 4 te 900p olan oyunlar xbokta 720 p oluyor.üstelik oyun şuanda alpha aşamasında bf4 playstation 4 frame test videolarına bakarsanız 50-60 arası bu oyun alphada olduğu için 30-60 arası frame veriyo onuda oyun çıkana kadar düzeltirler pcde 4 k var dyenler içinde size 4.000 tllik pclerinizde iyi oyunlar diliyorum playstation 4 verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor
Biz X1 oyunculari 720p den PC oyunculari 4.000TL den cooohhhh sikayetciyiz.Sormat getsin

exent4246o

6.7.2015 13:30:50

0
900p olsa bile önceki battlefield oyunları konsollarda 60 fps çalıştı,buda 60 fps olur şunuda unutmamak lazım pc ile konsol arasında en fazla fark olan oyun: Witcher 3, konsollarda medium-high arası çalıştı.Battlefield serisi konsollarda high ayarlarda çalışıyor

BSC Misafiri

6.7.2015 13:24:18

+2
playstation 4 te 900p olan oyunlar xbokta 720 p oluyor.üstelik oyun şuanda alpha aşamasında bf4 playstation 4 frame test videolarına bakarsanız 50-60 arası bu oyun alphada olduğu için 30-60 arası frame veriyo onuda oyun çıkana kadar düzeltirler pcde 4 k var dyenler içinde size 4.000 tllik pclerinizde iyi oyunlar diliyorum playstation 4 verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor

GT_55

6.7.2015 13:19:45

-4
Tipik frostbite vakası. Bakalım dice ne zaman ps4 ile uyumlu bir oyun motoru geliştirecek. Ps4'te 900p yapan iki tane beceriksiz firma var, ea dice ve ubisoft.

bozcan

6.7.2015 13:15:09

0
PC de hilesiz oynamak ilk 1 hafta sürer. Sonra gelsin hackler :D

gerçekoyuncu11

6.7.2015 13:10:26

0
bu oyun bildiğiniz remake olmuş 10 yıl önce fx5200 lük masaüstüm de ben bu haritanın aynısını oynadım tabi yaşları o yıllara yetmeyenler için yada ağır star wars hayranları için alınabilir de ben indirime girdiğinde almayı düşünüyorum.Fakat şu bir gerçek ki dice oyunlarını resmen pc için yapıyor ve bence bu oyun pc de oynanır eğer grafiklere önem veriyorsanız çünkü oyun downgrade yemesse bence ultra pc si olanla konsol arasın da grafik farkı oluşacağı düşüncesindeyim. NOT:Ne pc ci ne konsolcuyum evim de ikisi de var oyununa göre tercih yapıp hangi platform uygunsa onda oynuyorum olayı saçma sapan yerlere çekmeye çalışacak olanlar boşa uğraşmayın.

Kreuger

6.7.2015 12:59:02

-3
1080p de 100 fps ile oynarim pc imde ultra ayarlarda

neo-life

6.7.2015 12:56:15

-1
Benim bu oyun hakkın da merak ettiğim bir durum var tamam oyun daha çıkmadı optimizasyon sürecin de fakat şu video da ki harita bomboş bir harita o gösterdikleri kanyonlu çöl haritası da öyle fakat bu oyunun ilk tanıtımın da ormanlı bir harita gösterildi ben oyunun konsollarda o harita da nasıl çalışacağını merak ediyorum fakat ea ısrarla o haritayı hiç göstermiyor.

neo-life

6.7.2015 12:47:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: eskhioyuncu Cikmamis oyuna don bicmek ancak DF'nin isi.Aynisini Halo 5'e de yaptilar.Yanliz dikkatimi ceken bisey oldu:X1 de 900p olunca oyun kötü oluyor adamlarin gözünde ama ne hikmetse PS4 olunca birden oldukca yeterli ve göze hos gelen bir miktar haline gelmis "PS4 build runs at a native 1600x900 with a pass of post-process anti-aliasing" "The PS4's E3 demo runs at around 1600x900 based on an early pixel count - high enough to keep up visibility far into the distance across Hoth and Tatooine." Böyle bi analizin yapilmasi hangi platform da hangi oyunda olursa olsun sacmalikdan baska bisey degil. Sony bu adamlara cok saglam aylik cekler gönderiyor
Yalnız çıkmamış oyuna don biçmek ifadesi dice oyunları için geçerli olmaz geçen gün yine ben sw battlefront altına yazmıştım daha bu haberlerden önce muhtemelen x1 de 720p de çalışacak bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok zaten ben dice bf tipi oyunlarının daha konsollar da 1080p çalıştığını görmedim

CPTLeBron

6.7.2015 12:37:56

+1
Beklenildiği gibi, 30-60 FPS arası bir akıcılık ve 900p çözünürlük. Xbox One'da da 720p olur yine herhalde. DICE konsollarda bu standartta gidiyor Battlefield oyunlarında ve Battlefront'ta. Zaten bu şekilde bekliyordum yine teknik detayları, yanılmadım. Bu arada karışır buralar birazdan, sığınakları hazırlayın.

Chirrut Imwe

6.7.2015 12:28:59

-4
Cikmamis oyuna don bicmek ancak DF'nin isi.Aynisini Halo 5'e de yaptilar.Yanliz dikkatimi ceken bisey oldu:X1 de 900p olunca oyun kötü oluyor adamlarin gözünde ama ne hikmetse PS4 olunca birden oldukca yeterli ve göze hos gelen bir miktar haline gelmis "PS4 build runs at a native 1600x900 with a pass of post-process anti-aliasing" "The PS4's E3 demo runs at around 1600x900 based on an early pixel count - high enough to keep up visibility far into the distance across Hoth and Tatooine." Böyle bi analizin yapilmasi hangi platform da hangi oyunda olursa olsun sacmalikdan baska bisey degil. Sony bu adamlara cok saglam aylik cekler gönderiyor

Frobe

6.7.2015 12:27:02

-6
Yeni nesil konsollar tam bir hayal kırıklığı oldu. Sistem özelliklerini öğrenirken daha SSD bile koymadıklarını gördüğümde "baştan kaybettiler" dedim..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız