Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Battlefront'un Oynanış Videosunu E3 2015'te Göreceğiz

    
     EA Digital Illusions CE (DICE) tarafından geliştirilen Star Wars Battlefront'un oynanış videosunun E3 2015'te yayımlanacağı paylaşıldı.
 
     17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak olan Star Wars Battlefront'un yayımlanacak olan oynanış videosunu oyunun en iyi hali olarak görülmemesi isteniyor. Ayrıca önceki iki oyunun aksine bu oyunda daha yeni modların bulunacağı da söylendi.
 
     Bakalım Electronic Arts oyunu nasıl bir sunum ile bizlerin karşısına koyacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming star wars dice battlefield battlefront
AMD Oyun Bilimcisi Richard Huddy, Oyun Dünyasının Geleceği Hakkında Türkiye'de Konuştu Mortal Kombat X'teki Jason Bu Haftasonu Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.5.2015 14:03:23

-2
İçinde KONSOL geçen hiçbir yapımdan kalite beklemeyin. Artık oyunlar bol reklam ama kalitesiz içerikle geliyor. Niye çünkü konsolcular ne grafikten, ne hikayeden ne de oynayıştan anlar. Önlerine sinema filmi gibi full cutscenelerden oluşan oyunları koy, bir güzel de PC'de reklamını yaptığın grafikleri downgrade et, tamammm. Ağızlarının suyu aka aka oynarlar. Bu çağdışı sözde yeni konsollar bütün oyun dünyasının içine etti. Neyseki bu yeni nesil erken bitecek. hiçbir exclusive oyun çıkmıyor. Elde tutulur sadece GTA V var gerisi fiyasko ve full reklamlarla bir yerlere gelmeye çalışan oyunlar! Bloodborne patladı, the order patladı, uncharted taa 2016'da gelecek-o da patlayacak. FF15 zaten fiyasko. Yıl 2015-2016 ama adamlar hala 2010'dan kalma oyunlarla avunuyorlar. SEFİLLER!

kodeiNN

16.5.2015 09:40:16

0
başlığın başını okurken kalp krizi geçiriyodum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız