Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'un Çıkışı Filmle Aynı Döneme Denk Gelecek


    Star Wars serisinin beğenilen oyun serilerinden Battlefront, Battlefield'ın yapımcısı DICE'ın ellerine bırakılmıştı. EA'in Star Wars'ın oyun dünyasındaki kullanım haklarını satın almasıyla birlikte kolları sıvayan DICE'ın yeni oyunundan çok fazla şey göremedik. Ancak gelen yeni haberlere bakarsak oyunun kendisini 2015'in sonlarına doğru görebileceğiz.
 
    Yaptığı açıklamalarda EA'in yetkili isimlerinden Patrick Soderlund, Star Wars: Battlefront'un yeni Star Wars filmiyle aynı dönemde çıkacağını söyledi. Oyunun filmle çok fazla ilgisinin olmayacağını söyleyen Soderlund, oyun içerisinde bazı referanslarla karşılaşabileceğimizi belirtti. Daha önce yeni Star Wars filmi için 2015'in Aralık ayı gösterilmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Gerçek Hayatta FIFA Nasıl Olurdu? (Video) 20 Kişiye Nosgoth Beta Key'i Veriyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

28.7.2014 07:45:40

0
DICE yaptığı için mutlaka güzel bir oyun olur, multiplayer videolarını merakla bekliyorum.

einhander

28.7.2014 07:27:31

0
oyun yapısı ıcerık acısından bf ye benzemez umarım. bambaska farklı bır oyun ortaya cıkartırlar.

Return to Monke

24.7.2014 11:56:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Bu aciklama beni korkutuyor. Son dönemlerde Filmin cikisina yetistirilen oyunlara bir göz atacak olursak görüntü hic ic acici degil. Bkz. Transformers, Amazing Spider-Man. Bu CAPTCHA ne allah askina! Bunu siteye üye olmayanlarin görmesi gerekmiyormu?
Oyunu DICE yapıyor. Ve oyun belirli bir hikayenin üzerine gidişat yapmayacak. Zaten Battlefield serisi gibi olacak. Multiplayer ağırlıklı. DICE'ı biliyorsunuz adamlar Geniş alanlı Multiplayer'da ustalar . Bahsettiğiniz oyunların hepsinde filme belirli bir bağlılık vardı. Ve yapımcıları çok kötüydü. Filme göre gidişat yapan oyunlar genellikle vasat olur. Transformers'ı High Moon yapsaydı iyi olurdu fakat hikayenin filme bağlı olduğu oyunların güzel olması çok zor. Aynen CAPTCHA'nın üye olmayanların görmesi gerekiyor. Zaten zar zor yazıyor bir de onu getirmişler.

OldGamers86

24.7.2014 09:03:54

0
İyi olsun da ne kadar geç olduğu mühim değil.

RadioheadTR

24.7.2014 03:28:50

0
BF4ün Star wars versiyonu olsa bile yeter

BSC Misafiri

24.7.2014 01:05:37

0
Abi bu adamlarında başı fena sıkışık bir taraftan bu diğer taraftan Mirror's Edge 2 diğer taraftan olası bir BF5 ya da BC3 üzerinde çalışsalar 3 tane baba oyun kolay olmasa gerek. Bu yüzden olsa gerek bu E3'te hiçbir oyundan adam gibi birşey gösteremediler. 1 oyun üzerinde yoğunlaşmıyorlarki.

Blood Money

23.7.2014 19:50:40

0
Dice bence bu oyunu çok iyi yapar, tam onların işi bu tür oyunlar yapmak. Battlefront 2'yi biraz oynayın Battlefield serisini anımsattığını fark edersiniz.

alike03

23.7.2014 18:41:22

+1
Bu aciklama beni korkutuyor. Son dönemlerde Filmin cikisina yetistirilen oyunlara bir göz atacak olursak görüntü hic ic acici degil. Bkz. Transformers, Amazing Spider-Man. Bu CAPTCHA ne allah askina! Bunu siteye üye olmayanlarin görmesi gerekmiyormu?

Return to Monke

23.7.2014 17:58:14

0
Geç olsun güç olmasın. İnşAllah güzel yaparlar. O Disney'in de Allah belasını versin. İnşAllah batarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız