Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'ta Mikro Ödeme Seçenekleri Bulunmayacak


    DICE'ın son Battlefield oyunlarında bir takım mikro ödeme içerikleri bulunuyordu. Oyunun multiplayer moduna fazla vakit ayıramayan oyuncular gerçek para ödeyerek bazı güçlü silahlara diğer oyunculardan daha erken bir şekilde erişebiliyorlardı. Tepki gören bu sistem firmanın yeni oyunu Star Wars: Battlefront'ta olmayacak gibi.
 
    Konuyla ilgili konuşan DICE'dan Niklas Fegraeus'un belirttiklerine göre Star Wars: Battlefront'ta 'Point' ve 'Credit' adı verilen iki farklı şey bulunacak. Puanları oyun içerisinde yaptıklarınızla kazanırken, her oyunun sonunda topladığınız puanlar krediye çevrilecek. Elde ettiğiniz kredilerle beraber de oyun içerisindeki bazı içerikleri açma fırsatını elde edeceksiniz.
 
     Yapılan açıklamalarda herhangi bir gerçek para ödemesiyle beraber ne puanların, ne de kredilerin elde edildiği belirtiliyor. Gamespot'un sorduğu "Oyunda sadece performansınıza göre içerik açabileceksiniz değil mi? Bunu soruyoruz çünkü bazı yapımcılar iki farklı puan sistemini genelde mikro ödeme için kullanırlar." sorusuna Niklas Fegraeus, "Kesinlikle oyunun tasarımı böyle işliyor. Sadece oyun performansınıza göre ilerleyiş yapabileceksiniz." cevabını veriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot star wars dice battlefield battlefront
Rocket League'e Cadılar Bayramı Temalı İçerikler Geliyor Evolve: Ultimate Edition Görüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aragonit.

7.10.2015 00:43:31

-1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben bf4 te silah paketi alarak oynuyorum bu sistemi kaldırmak saçmalık akşamları 1-2 saat oynuyorum uğraşıp o kadar silahı nasıl açayım
Arkadaşa ağlama duvarını gösterin beyler

filozof1281

6.10.2015 14:49:02

0
Oyunun beta videolarına baktım. Etkileşimler çok kötü geldi bana. En çokda kılıç kullanırken sopa sallar gibi kılıç sallıyorlar taktiksel bi savaşdan ziyade pata küte bir savaş olmuş. arayüz oyundan soğutmuştu zaten. oynanış ve etkileşimlerdede sıkıntılar var. silahların star wars silahlarına benzememeside cabası. ayrıca rpg felan koymuşlar bi tuhaf geldi bana.

creed87

6.10.2015 12:25:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben bf4 te silah paketi alarak oynuyorum bu sistemi kaldırmak saçmalık akşamları 1-2 saat oynuyorum uğraşıp o kadar silahı nasıl açayım
iyi ozaman onları açmak için sabah akşam kasıp boşamı uğraşıyor diğer insanlar

einhander

6.10.2015 12:25:13

0
her oyuncunun eşit olması ıcın şart mıkro odemenın olmaması

luganoguz

6.10.2015 11:46:48

0
O kadar dlc kakalayacaklar birakinda o da olmasin.

BSC Misafiri

6.10.2015 11:33:42

-2
Ben bf4 te silah paketi alarak oynuyorum bu sistemi kaldırmak saçmalık akşamları 1-2 saat oynuyorum uğraşıp o kadar silahı nasıl açayım

orangeblu

6.10.2015 08:20:12

+3
Bunu EA deyince inanasım gelmiyor.

Uncy

6.10.2015 01:00:41

+2
Umarim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız