Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront Detayları Birkaç Ay İçerisinde Paylaşılacak


    Star Wars markasının en beğenilen alt serilerinden Star Wars: Battlefront'un yeni projesi Battlefield'ın yapımcısı DICE'a emanet edilmişti. Duyurusu geleli uzun bir süre olan, fakat hakkında çok fazla bilgiye sahip olmadığımız Star Wars: Battlefront'la ilgili yeni açıklamalar yakında geliyor.
 
    Yeni Star Wars filminin çıkış dönemine planlanan Star Wars: Battlefront'un yeni detaylarının birkaç ay içerisinde paylaşılacağı açıklandı. Konuyla ilgili EA'in finans sorumlusu Blake Jorgensen, "Oyunla ilgili inanılmaz heyecanlıyız çünkü ortada büyük bir potansiyel var. Battlefront'tan yeni detayları birkaç ay içerisinde paylaşacağız, filmin çıkış döneminde de oyunu piyasaya sunacağız." sözlerini söyledi.
 
    Yaptığı eklemelerde Jorgensen, oyunun Christmas döneminden önce çıkacağını belirtti. Star Wars: Battlefront'un yeni film Star Wars: The Force Awakens'la aynı günde mi ya da aynı ayda mı çıkacağı bilinmediğinden kendisi böyle bir ipucu vermiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
The Witcher 3: Wild Hunt'ta Her Ayrıntı Özenle Oluşturuldu Need for Speed: No Limits'te Depoyu Gerçek Parayla Dolduracaksınız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pcrex

28.1.2015 22:09:26

-1
çöp! çıkış tarihini filmin çıkışına yetiştirmeye çalışacaklar. tek dertleri para, oyunun kalitesini düşünmeyip aceleye getirecekler. yazık, uzun zamandır sağlam bir star wars oyunu çıkmıyordu, umarım yanıltırlar beni.

Megathrone26

28.1.2015 21:54:55

0
Oyunu her ne kadar cok merak etsemde filmin cikisiyla birlikte piyasaya sunacagiz soylemleri oyunun kalitesi hakkinda beni dusunduruyor acikcasi

BSC Misafiri

28.1.2015 16:33:49

0
bu oyuna sadece soldierları deılde jedi lerıde ekleyıp ozel bır puan elde ettıkten sonra onla oynıyabılebılse ne bılyım arkadaşlar ne demek ıstedıgmı anlamışlardır kıll streak gıbı yanı kısacası kesısnlıkle bıze jedı yada sith kontrolu verılmelı dıye duşunuyorum

TickTok

28.1.2015 15:33:05

0
Abi PS2'deki Star Wars : Battlefront 2 efsaneydi.İnşallah 3'de öyle olur.Merakla bekliyorum.

fazliboz

28.1.2015 14:09:04

0
psp de çok oynadığım bir seriydi bakalım yeni nesilde nasıl yapacaklar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız