Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Star Wars: Battlefront Büyük Bütçeli Bir Battlefield Modu Olmayacak"


       DICE'ın önemli isimlerinden Patrick Bach, Eurogamer'a verdiği röportajda Star Wars: Battlefront hakkında önemli iddialarda bulundu.  Bach, Star War: Battlefront'un büyük bütçeye sahip bir Battlefield modu olmadığını ve serisinin temel havasına sadık kaldığını şu sözlerle ifade etti:
 
       "Star Wars: Battlefront oyunu yapmak iki şeyden oluşuyor. Öncelikle oyunun Battlefront adını almasının bir nedeni var. Yani serinin köklerine ve temel havasına döneceğiz. Bunun yanında Star Wars: Battlefront, LucasFilm ile birlikte geliştiriliyor."
 
        Bach, Battlefront'un LucasFilm ile sıkı ilişki içinde geliştirildiğini, yapımcı ekibin LucasFilm'le her gün iletişim halinde olduğunu ve her konuyu birlikte tartıştıklarını dile getirdi. Daha sonra yapımcı Star Wars: Battlefront'u geliştirirken daha önce geliştirdikleri hiçbir şeye benzememesi için her şeyi sıfırdan düşündüklerini söyledi.
 
     Oyunda yer alacağı duyurulan özelleştirme sistemi için Bach şu sözlere yer verdi: "Darth Vader'a pembe bir pelerin takamayacaksınız. Bu bazı insanların hoşuna gidebileceği gibi oyun için doğru olmaz. Kişiselleştirme olmak üzere oyundaki tüm özellikleri bu düşünceyle temellendiriyoruz." Son olarak Eurogamer, görme fırsatı yakaladığı demoda Star Wars: Battlefront'ta "Nemesis" ve "Killstreak" gibi Battlefield serisine ait izler gördüğünü belirtiyor.
 
       Yayınlanan yeni videosuyla büyük ses getiren Star Wars: Battlefront'un 17 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacağını hatırlatalım. Oyun için yayınlanan son videoyu halen izlemediyseniz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net star wars dice battlefield battlefront
Uncharted Filmine Ait Önemli Bilgiler Sızdırıldı! Borderlands Serisinin Yapımcısı Gearbox'tan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

21.4.2015 00:25:58

0
SW:BF için yapılması gereken en önemli şeyler hikayedeki tüm yerleri muhakkak dahil etmek. Eksiksiz. Görkemli ve müzikler. Kesinlikle gerekli yerlerinde gerekli müzikleri duyacağımız şekilde. Ayrıca yapılmayacak olsa da devam ederlerse yeni bir bf de senaryo modu da bulundurmaları. İnsanlara filmdeki hikayeyi yaşatacak güzellikte bir şeyler de lazım zira başka bir oyun çıktığı yok artık. Aslında her şeyi geçip yepyeni bir Jedi Knight çıkarmalarının vakti geldi de geçmekte. Kyle'ı özledik beya. Onunla geçirdiğimiz vakitleri özledik. Gerek yanında çırak olmayı da özledik gerek o olmayı da. Ah ah Across The Stars dinlerken içimden niye bunlar geçti bilemem ama neyse...

BSC Misafiri

19.4.2015 15:10:44

-1
Şişirilmiş buglu bir BF modu olacak. Hardline için neler söylediklerini de unutmadık

MantarTheGreat

19.4.2015 14:44:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS oyun hakkında bilgiler sızdı http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1030897
Hem fps hem tps olacak diyorlar. Umarım dengeyi iyi tuttururlar.

KoRnTuNeS

19.4.2015 13:59:03

0
oyun hakkında bilgiler sızdı http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1030897

Megathrone26

19.4.2015 12:52:10

0
Star Wars 1313 gibi hikaye odaklı bi oyun nerde :(

alsndnz

19.4.2015 10:48:08

0
temel haline sadık kaldırlarsa tps isterim gerisi palavra

Cpt. Miller

19.4.2015 10:09:20

0
Lucas Film ile ortak çalışmaları güzel, Star Wars atmosferini yaratmalarında yardımcı olacaktır, sesler ve efektler film gibi olmuş SW Battlefront için Battlefield modu demek yanlış olurdu zaten.

einhander

19.4.2015 02:18:59

0
en buyuk korkum star wars temalı BF olmasıydı. umarım oyle bırsey cıkmaz oyun.

MassiveDeviL

19.4.2015 01:25:25

0
Daha önceki yorumlarımda söyledim, eğer lucasarts işin içinde olursa işte o zaman bu oyun bf serisi olmaktan çıkar ve gerçek bir star Wars havası estirebilir. Habere çok sevindim. Lucas film DICE'yi yönlendirecektir bana göre.

ShadowofDeath06

18.4.2015 23:50:42

0
Eğer cidden Lucasfilm ile sıkı birliktelik içinde oyun geliştiriliyorsa atmosfer 10 numara olur. Nitekim oynanış yine DICE'ın elinde ama BF tarzında olucaktır muhtemelen yapımcının aşikar oldugu stil bu. Yenilikler tabi ki olucaktır ama ben şahsen bu tarzda bir oyunu oynardım.

absurdgamer

18.4.2015 23:50:16

0
Darth Vader'e pempe pelerin yakışmazdı zaten.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız