Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft II Betası Bugün Sona Eriyor

 

starcraftII

 

     Blizzard, StarCraft II'nin beta sürecinin bugün itibariyle sona erdiğini söyledi, artık herşey hazır, tüm gözler 27 Temmuz'a çevrildi...
 
     Beta testine katılan herkesi teşekkür eden Blizzard'dan beta katılımcılarına gelen açıklama şöyle sürdü;  
 
    “Harika bir test işi gerçekleştirdiniz, oyun sürecinin bu en kritik aşamasında sağlamış olduğunuz tüm referansları çok takdir ediyoruz. Çok eğlenceliydi, fakat bildiğiniz gibi her iyi şeyin bir sonu vardır."
 
    Tüm dünyaya 8 gün sonra Salı günü aynı anda çıkışını yapacak olan StarCraft II için nefesler tutuldu. Muhteşem bir strateji oyunu oynamak isteyenler gözünüz bu oyunda olsun...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blizzard Strateji PC Starcraft 2 beta
James Bond'ta Araç Sürümü, Oyunun %10'unu Kapsıyor Lara Croft'a Yeni Oynanış Video'su
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fenerbostan007

20.7.2010 11:02:19

0
Dünyada efsaneler genelde tabir edildiğinde her 100 sene de bir çıkıyor...Oyun genelinde de her 10 senede çıkıyor sanırsam...Starcraft 2 için oldukça uzun bir süre bekletildik diyebilirim aslında...hani 10 sene bekletilmek insana ilk oyunu belki unutturmuyor ama yeni nesil ilk oyunu bilemediği için bu 2. serinin ne olduğu da onlar için pek bir önemsiz oluyor...İnşallah Blizzard firması Starcarft ın çıkışını lanse ettiği gibi ( her ne kadar sürekli ertelemelerine alışmış olmamamıza rağmen ) diğer serideki oyunlar içinde en kısa sürede çıkış tarihi verir...Starcraft efsanesi inşallah eski günleri gibi ihtişamlı bir şekilde geri dönüş yapar...

LeVO

20.7.2010 00:01:51

0
+1 venom417 gerçekten tarifi yok, ben strateji oyunu sever biri değilim. Ancak gelin görün ki 10 küsür sene önce çıkan bu strateji oyununa halen deliler gibi bağlıyım ve pc'imden silemediğim ender klasiklerden biri... Yeni nesil bu oyunu hatırlayamıyor doğal olarak ama devam oyunuyla ne demek istediğimizi anlayabileceklerini düşünüyorum... :)

venom417

19.7.2010 23:52:25

0
ilk oyunu oynamadıysan tarifi çok zor bunun,ama kısaca mükemmel senaryo,son derece farklı ama aynı derecede dengeli ırklar,harika multiplayer.Yani oyunların "oyun" olduğu(görüntünün iyi olması oyunun iyi olması asla değildir) zamanda çıkan,12 yıl önce çıkmasına rağmen hala oynanan bi oyun.

P@ntera

19.7.2010 21:28:00

0
milyon dolarlar vermişler acaba nedir bu oyunun özelliği daha önceki versiyonunu oynamadım..Görselliği mi iyi olucak nedir ?

PETTIBONE

19.7.2010 19:28:14

0
Bakalım doğum günüm de nasıl bir oyun çıkıcak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız