Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten PS3 ve Vita için Yeni Bir Oyun

Biz şu an için Final Fantasy X'e odaklandık
      Playstation 3 ve Vita için Final Fantasy X'i duyuran Square Enix şimdi de her iki konsola çıkacak yeni bir oyun hazırlığında. Bu oyunun adının ne olduğu ile ilgili malesef herhangi bir bilgi yok, ama aksiyon-rpg türünde olduğunu biliyoruz.
 
      Square Enix’'in 1. geliştirici takımı tarafından (bu taım Final Fantasy ve Kingdom Hearts oyunlarından sorumlu) hazırlanan oyun için 2 iş ilanı veren firma, bu iş ilanlarından birinde karakterin gelişimi, meslek ve yeteneklerinden sorumlu bir plancı ararken, diğerinde ise çevre detayları ve hava araçları tasarımı yapabilecek bir tasarımcı arıyor. Square Enix'in hava araçlarında bahsetmesi dikkatimizden kaçmıyor. Buna rağmen ne tür bir oyunla karşılaşacağımızı kestirmek şu aşamada tabi ki imkansız.
 
      Bu arada bu oyunun firmanın yeni oyun motoru "Unity Engine" ile hazırlandığını da belirtelim. Yeni oyun motoru yeni görsel tarz demektir. Şunu da hemen belirtelim, PS3 ve Vita için geliştirilen bu projenin daha önce açıklanan ve yeni nesil konsollara da gelebileceği söylenen aksiyon-rpg projesi ile ilgisi yok. Tamamen yeni bir proje ile karşı karşıyayız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Sony'nin VGA Sürprizi Belli Oldu; "The Last of Us" Amy Gelecek Yıl Piyasaya Çıkacak

clubberkay

4.12.2011 17:17:51

0
bakalım nası bi oyun olucak..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız