Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Teknoloji Müdürü Firmadan Ayrıldı


       Pek çok beğenilen oyuna yayımcılık ve geliştiricilik yapan Square Enix, oyun dünyasının önde gelen firmaları arasında. Genellikle yeni oyun duyurularıyla gündeme gelen bu firma bu kez karşımıza üzücü bir haberle geliyor. Firmanın teknoloji müdürü Yoshihisa Hashimoto, Sqaure Enix'den ayrıldığını duyurdu.
 
      Hashimoto, Sqaure Enix'den ayrılmasını kişisel sebeplere bağlı olduğunu belirtti. Hashimoto'nun gidişinden sonra firmada onun yerini alacak çalışan henüz belirlenmese de Hashimoto'nun görevi bazı çalışanlar arasında paylaştırılacak. Firmada önemli bir yere sahip Hashimoto'nun hala  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn için teknik danışmanlık yapacağı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz square enix Yoshihisa Hashimoto
John Romero: "Sanal Gerçeklik Cihazları Geçici Bir Heves" The Last of Us: Remastered'ın Fotoğraf Modu Bu Videoyla Detaylandırılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

27.7.2014 09:10:34

0
Oyun yapım dünyası böyle arkadaşlar, çıkardıkları oyun devamlılık arz etmiyorsa ve beğenide önemli, firmalar çalışanlarını ne yazık ki çıkarmak zorunda kalıyor veya çalışanlar ayrılıyorlar. İşte bu sebepler her sene çıkan Cod , Ac , hatta BF ye karşı değilim.

muco355

26.7.2014 12:50:56

0
http://psnboss.com/?ref=M3m10roNQI

OldGamers86

26.7.2014 05:11:45

0
Yazık olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız